ooooo ja od 2 tygodni także noszę fiolety z pomarańczami + dark brown:ok:
Printable View
ooooo ja od 2 tygodni także noszę fiolety z pomarańczami + dark brown:ok:
agulaaa- sliczne, juz nie moge sie doczekac kiedy bede miala takie(ok.2 tygodnie):cwaniak2:
u mnie tez sie troche nazbieralo to i pokaze
zdjecia slabe ale coz
1. dziewczyna mloda z fajnymi rzesami,chciala hollywooda (bo mam akurat rabat na te metode) ale bala sie i nie wyklejilam na maxa na jej zyczenie
2.kobieta z bardzo slabymi rzesami i jedynie hollywood daje jej satysfakcje.
3.fajne naturalne rzesy ale dziewczyna chciala bardzo delikatna aplikacje i wykleilam 0,15
Cataleya kolorystycznie cudo:D technicznie fakt sporo bledow ale bardzo dobrze ze je dostrzegasz:ok:
luska sliczne, te zielone oczyska miodzio:D
Luska śliczne te twoje aplikacje. Czym wyklejacie takie grubaśne holywoody?
No dziękuję Ci Cat ja myślałam że mam swoje piękne i gęste rzęsy a tu proszę .... :D żart ;)
Rzęski są piękne i jest to na pewno 3:1 , leciutkie - niewyczuwalne .... a efekt jest bardzo naturalny :*
Gorzka-to sa minki 0,0,7 C
Luska - super hollywoody, no rewelacja. paczam i paczam:ok:
Kiwaczku :D Zadzwonił do mnie Tata z jakies pól godziny temu, że znalazł ulotkę w Legionowie (jest z Michałowa Reginowa) z rzęsami i pytał się mnie czy dobre ceny są u niego w mieście :D Na ulotce nazwa - Fabryka Paznokci. :skacze: I teraz skojarzyłam, że to musi być Twoja ulotka! :))
oczywiście Tata nie chce sobie robić rzęs :D :leze: Chce mnie tylko zachęcić żebym zrobiła sobie takie ulotki i tak jak osoba na tej ulotce dojeżdzała do klienta i bym sobie porównała ceny ( Ja pracuję w Warszawie ) :) Bo wyczytał, że dojeżdzasz :))
Ahahaha. No ja z nieporetu;) dojezdzam do wwy rowniez. Rob rob ulotki. Ciekawe gdzie znalazl ulotke bo ja osyatni raz dawalam rzut pol roku temu;) teraz w gazetach.
A tak w ogole to nie ten watek;)
Luska nie no kochana POKŁONY składam wszystkie prace śliczne, odległości poprawiłaś baaardzo ;), modelowanie oczka prześliczne sama bym tak wykleiła :D JESTEM MEEEGA DUMNA z takiej kursantki jak TY ;) już się nie mogę doczekać Ciebie w Krakowie ;) buziole ;) :*
Agulaaa no taka ocena z twoich ust to samasatysfakcja dla mnie. Dziekuje:*
Wiesz ze to dzięki tobie umie takie prace wykonać.
Moja pierwsza objętościówka po szkoleniu:) z niewykończonymi kącikami wewn, jedna z moich ulubionych Klientek z niedomykającymi się oczkami i drżącymi powiekami, kurcze, ale i tak frajda dla mnie a Pani zadowolenie - BEZCENNE;)
asiu sliczny gescioszek :) troszke wyglada jakby jedna dlugoscia byly klejone, ale to pewnie przez ujecia fotek:)
MAKSIK NOOOOOO PADLAM JAK ZOBACZYLAM FOTY CO PRAWDA KACIK WEW NIE WYKLEJONY ALE PIEEEEKNIE CZYSCIUTKO, ODLEGLOSC I WSZYSTKO TO CO MIALAS DO POPRAWY JUZ POPRAWIONE :D :) :) :) suuuuper ciesze sie ooogromnie zrobilas mega postep w przeciagu 3 TYG!!! achhh :brawa: zrealizowalaś wszystkie moje rady :) :) :)
ładny material uzylas do aplikacji mega czarniutkie wyszly :)
Agulusia a ja tam widze ladne przejcia i ladnego Casuala ;) co prawda nie wykonczony w wew kacikach ale bardzo sie postarala to widac ;)
Przeciez nie napislam ze sa brzydkie albo ze sie nie starala, bo sa sliczniutkie :D co napisalam wyzej :P
Ombre niebieskie. Oczywiście w świetle lampy koloru nie widać... tzn ja widzę, ale mój aparat nie widzi ;(
ja widze ;) ladniutkie :)
Cataleya na tych zbliżonych widać, są piekne takie delikatne,
mnie sie podobają bardzo, jaka to grubość?
Ja wyszlam wlasnie od marchewki w fioletowych i fioletowych ombre.moze wstawi zdjecie to chociaz.zobacze z roznych stron.
Agulusia,
fakt to raczej fotki, które nie są moją specjalnością, bardzo często kończy się tym, że narobię tych fotek w 3 i trochę a i tak nie chcąc podrasowywać zdjęć nie wystawiam ich.
W tej aplikacji zastosowałam Silki Evo 0,1 i 0,07 dł.13,12,11,9
---------- Dodano o godzinie 07:19 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 07:13 ----------
Na otwartych oczkach widać, super
Cat- sliczne te ombre takie delikatniutkie, sliczne.
Cataleya sliczne ombre niebieskie i piekne modelowanie oczka :) To co ci ostatnio mówiłam również duży "+" znacznie ładniej ;)