Hej.. Mam na imię Ania i paznokciami zajmuję się od niedawna.. Nie ukończyłam jeszcze żadnego kursu ale niebawem zamierzam to zmienić.. :) Mam nadzieję, że dużo się nauczę dzięki temu forum.. Pozdrawiam.. :]
Printable View
Hej.. Mam na imię Ania i paznokciami zajmuję się od niedawna.. Nie ukończyłam jeszcze żadnego kursu ale niebawem zamierzam to zmienić.. :) Mam nadzieję, że dużo się nauczę dzięki temu forum.. Pozdrawiam.. :]
Magda, Kasia, Ania witamy :przytul:, na pewno wiele się z tego forum nauczycie :):D
Witamy :macham:
Witamy cieplutko wszystkie nowe osóbki :* :przytul:
Witam wszystki nowe dziewczęta!!!!!!!!!!!!!:kwiatek:
Czesc.!
Mam na imie Agnieszka i licze sobie 17 wiosenek ; )
miło mi wszystkich poznać:)*
Witamy nowe koleżanki :D
zakazanesłowa, witaj :kwiatek:
Witam serdecznie wszystkich serdecznie!!Mam na imie Martyna mam 23 lata i miesiac temu ukonczylam kurs stylizacji metoda akrylowa i zelowa.Mam nadzieje ze troszke sie od was naucze i ze poznam fajnych ludzi.Pozdrawiam
Witam. Nazywam się Marta, przedłużaniem paznokci zajmuję się od 2 lat.Bardzo podoba m,i się to forum i mam zamiar korzystać z zamieszczanych tu porad :-):D
Witamy nowe forumowiczki :kooffa:
To w takim razie i ja przywitam nowe forumowiczki, a co nie będę gorsza :jupi:
jasne, że poznacie fajnych ludzi, innych tutaj nie ma :skacze::skacze: :kooffa:
Smarta28 :kooffa:nareszcie kto¶ z lubelskiego :D
Witam wszystkich serdeczni.
Mam na imię Aneta, paznokciami zajmuję się od ponad 10 lat, to moja pasja.
Zapomniałam już jak działaj± fora i mam nadzieję, że uda mi się tu odnale¶ć.
Pozdrawiam wszystkich.:kwiatek:
Witam wszystkich.
Na imię mi Kasia i mam 17 lat Bardzo się cieszę, że tu trafiłam. Moje zainteresowania to moda i pielęgnacja dłoni
//czytamy regulamin // Kamis
:master:witam serdecznie mam na imie Marta obecnie mieszkam w Angli tu skonczylam kurs i zamierzam dzialac :)
cisze sie ze tu trafilam bo wasze doswiadczenie jest bardzo pomocne
o ile nowych osóbek :) Witamy :macham: i zapraszamy do aktywnego udziału :)
Hej :)
Zadna ze mnie stylistka od paznokci :) ,ale ciagle szukam co chcialabym robic i moze to bedzie strzal w dziesiatke? Licze na to ze troche sie naucze od Was :) i ze mi pomozecie skomponowac odpowiednia "wyprawke" do nowego hobby :):kwiatek:
witaj...no to trafilas w dobre miejsce;]
Witam wszystkich:)Mam na imię Asia,lat 22:) Swoj± przygodę z paznokciami zaczynam dopiero i mam nadzieję dowiedzieć wielu przydatnych rzeczy od was,a także dzielić się swoimi spostrzeżeniami.Pozdrawiam wszystkich serdecznie:*
Witamy i zapraszamy do lektury, na łamach tego forum znajdziesz odpowiedzi na wszystkie pytania, a jaki¶jaki¶ temat nie został poruszony, to warto go poruszyć.
ja również witam wszystkich ciepło i serdecznie. Mam nadzieję,że będę tu częstym bywalcem :D