-
Odp: Kwiatki malowane metoda one stroke
Pluszak, kurde.. normalnie chcialam byc pierwsza, trudno.. bede wtórna. Rosa odorata lilyi przyprawila mnie o no wiecie.. miekkie kolana. Musze j± miec!!!
troche zaleglosci mam Niska.. koralikli, wiem, wiem-pokolorowalam je, bede robic teraz wzorki
moj Ty Panie.. wzorniczek dla Nicoli, kolorowe koraliki i rosa odorata liyli.. khem, no dobra.. red bull i jedziemy;] pochwalę się jak tylko wymaluję
Khem sorry za offtop, czy tylko ja siedze w lateksowych rekawiczkach na stopach jak sobie piety "nawilzam"?;-/ bo dziecko mnie popukalo po glowie.. Wy tak nie robicie?;-/
-
No wiec tak to mnie wiecej wyglada. I dwa sorry od razu wysylam: sorry za opuchniete nogi, jest wieczor, a ja mam problemy z krazeniem i sorry za teges.. zle pomalowany pazur u stop, wybaczcie(stylistka taka jejmac:skacze:)
pierwsza fota- paciorek i zlotowka dla porownania wielkosci
druga to widac
trzecia, czwarta, opuchnieta konczyna kurza:D
-
-
jaaaaa.. noe moge ile cudnych prac!!!
zabraklo mi podziękowań ależ Wy jeste¶cie WIELKIE dziewuszki!!!!!
-
no, ładnie kurko! cóż za precyzja!! super!!
-
Kurka... Jak zwykle rewelka! ;-) Nie za dużo masz tego talentu??? :D:D:D
-
Kurka co ty jeszcze nie wymy¶lisz ,ukłony za pomysły i talencik!!!
-
Kura, ¶wietne te koraliki! Ja po drugim pewnie już bym oczy wydłubała, takie to małe :P
-
-
Aj ja się w tych beżowych ukochałam... :D
-
Dzieki dziewczyny.
Hassi powaga? ten wzorek jest nie tego, ale z daleka...;] ujdzie hyyy
a tu wiadomo po kim oraz.. po pluszaku. Rosa odorata
-
w tym momencie juz zaniemówiłam :szczena:
-
-
kura, ale masz cierpliwo¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶ććććććććććććć dziewczyno:wow::cwaniak2:
-
Cytat:
Napisał
królowa
kura, ale masz cierpliwo¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶ććććććććććććć dziewczyno:wow::cwaniak2:
E tsm, ja to lubię po prostu.. wiesz.. zapominasz o wszystkim, koniuszek jezyka na brodę, slina cieknie z k±cika i jedziemy;]
-
Powtórzę się już nie wiem po raz który alenie da się nic nie napisać kiedy patrzy się na prace kurki :)
Kurka,jeste¶ niesamowita, a Twoje pracę s± fenomenalne!!:love:
-
Dokładnie! Kurka podziwiam za cierpliwo¶ć i precyzje. A te ostatnie róże????? Brak mi słów, s± po prostu piękne....:love:
Kurko masz rękę do tego malowania!!:kwiatek:
-
kurka dla masywniejszych kostek mozesz pomyslec o takim bardziej sznurkowym motywie...
znaczy sie na sznurku tylko kilka kulek nie wiem czy wiesz o co mi chodzi :D
takie cos co wyglada o tak ----0----0-----0----0---- a nie same 00000000000
bo strasznie mi sie podobaj± ale ja mam masywne kostki hahahahaa :haha:
po ciazy tez :D
-
Kurko sliczne!;) no zazdroszcze talentu i cierpliwo¶ci przy tych małych koralikach!;) no bomba!;)
-
Kura- na widok tych kolczyków za¶liniłam się po same pięty
-
Ciotka Kura :placz: az sie wzruszylam ogladajac Twoje dziela...zawsze piekne i dopracowane... :) :kwiatek::respekt:
-
kurko masz jakis cennik swoj na te cuda ?:)
-
Cytat:
Napisał
kobietazpazurem
kurko masz jakis cennik swoj na te cuda ?:)
o to to to, ja tez bym chciala wiedziec:skacze:
-
Ja Wam bardzo dziekuje dziewczyny. Jestescie cudowne, a w ogole to mnie bardzo dopingujecie i to przez Was maluje te rzeczy, owszem o one stroke jeszcze wczesniej slyszalam, ale takie to metne bylo i dopiero z tego forum... ech, dzieki, dzieki:kwiatek::love:o
Zyzek- wiem mniej wiecej o co chodzi, ale nie wiem czy to sie da tak zrobic, bo.... moje te male koraliki s± na cieniutkiej gumce i nawet jak noga puchnie to sie gumka troche rozciaga i jest git, na sznureczku obawiam sie-opadalyby na podbicie, a moje nogi zawsze puchna wieczorem i wtedy troche sie gumka rozciaga i jest git
Rudzia-Ciotka, dzieki za doping normalnie no
Kobieta z pazurem, Unita- nie mam, konkretnego cennika, moge napisac ile bralam od dziewczyn z forum, bo pare kupilo moje prace(najwyzej od admina dostane ostrzezenie, bo handluje , a wiec tak dla Was laski w sensie dla dziewczyn forumkowych
15 zl kolczyki(niezaleznie do wielkosci i wzoru i ksztaltu- sa romby, prostokaty, kolka, kolka z dziurka etc)
12 zlotych grube bransoletki
10 zlotych cienke bransoletki
W kompletach: kolczyki plus gruba bransoletka 22 zlote, kolczyki plus cienka bransoletka 20 zlotych
koraliki na nozki.. tu kurna nie wiem;-/ wymyslcie ile;/-
mam jeszcze wieksze korale, ale nie zaczelam ich jeszcze malowac, takie na szyjke, moga byc a la obrozka(ja tak nosze np), albo troche luzniejsze;-/
a tera adminie-zabij...:/:
A w ogole te roze to dziewczyny jest lilya, ktoras z Was link wkleila, w sensie nieudolnie podrobiona lilya....
a kolczyki maluje dzieki pluszakowi, ktory wynalazl te z ebowego drewna i powiem Wam co my robimy(najwyzej pluszak mnie zje) siedzimy sobie nocami na gg z pluszakiem gadamy o kolorach, zawijaskach i zakretaskach i malujemy przed kompem, do trzeciej w nocy.. dramat;]
-
jak byłam u nas w galerii widziałam w jednym butiku malowane kolczyki,dużo gorsze od Twoich Kurko i od razu pomy¶lałam o Tobie i Twoich cudach
według mnie za tanio sprzedajesz!!!
zapytałam o cenę 24zł,ale do Twoich nawet się nie umywaj±,też malowane na drewnie ,w kształcie kwadratu i koła