a ja tak sobie myśle właśnie, czy da się samemu sobie przedłużyc rzesy? czy np. te które tym się zajmują muszą iść do kosmetyczki innej?:D
Printable View
a ja tak sobie myśle właśnie, czy da się samemu sobie przedłużyc rzesy? czy np. te które tym się zajmują muszą iść do kosmetyczki innej?:D
niestety musza ;]
dlatego ja nie przedluzam rzes
ja sobie rzęs nie potrafię zrobić. kilka razy próbowałam i tragicznie się to kończyło. ale na tym forum były nawet zdjęcia dziewczyn, które same sobie zrobiły rzęski i nawet ładnie to wyglądało :) próbowałam sobie zrobić blinka na kleju Nouveau Lashes (żadnych oparów, nie szczypie, nie śmierdzi i dobrze trzyma rzęski), ale nie umiem prawidłowo przykleić sobie rzęsy ;( przyklejały się albo do powieki, albo za daleko od powieki.. namęczyłam się i poszłam do stylistki :D
Kurko nie ma tam żadnego gluta, moze to kwestia zdjęcia, nic nie jest posklejane, zapewniam :)
Ja robilam sobie blinka też na kleju Nouveau Lashes, mnie wyszło fajnie ;) szkoda ze na tak krotko ;p
Czesc lasencje i znow troche mnie tu nie bylo takze wklejam swoje prace z ostatnich czasow ;)
zdjecie 4 prawe oczko rzadsze bo klientka nietety miala swoje rzeski przerzadzone na nim wiec nie dalam rady wkleic wiecej ;/ no i nie mam zdjec wszystkich bo mi aparat odmowil posluszenstwa i 2 klientek nie uwiecznilam ;(
Super rzęski agulaa, a jak łądnie klientki podmalowane-super do portfolio:ok:
No a poza tym dziewczyna na przedostatnim zdjeciu śliczna :)
A teraz ja o coś zapytam, tak się zastanawiam ile max dziennie aplikacji robicie? powiedzmy, ze z podziałem na uzupełnienia i aplikacje całości. Ja robiłam dzisiaj dwie pełne (po ok 4h każda - jak krew z nosa ale może uda mi się zejsc do 2 h kiedyś- narazie chyba wole robic dłuzej a dokładniej) i mam dość... chyba muszę pomyśleć o zmianie siedzenia, troche źle mi się siedzi. A lewy nadgarstek taki zastany... ała....
Zdjecia wstawię potem, narazie nie mam siły bawić się kablami.
Zen to efekt złej postawy, ja jak mam lepszy dzien to wykonuje max 5 aplikacji. i ... marzę o zrobieniu aplikacji pazurowej dla odmiany :)
Ja wykonam też około pięciu aplikacji, ale staram sie tego nie robić, bo jestem zdania, że po trzeciej pełnej aplikacji zwalniamy i stajemy się niedokładne. Oczy są za bardzo zmeczone, bo reszta nie(jesli jak pisze Edyta, przyjmujesz dobrą postawę do klejenia, masz na dobrej wysokosci stół etc). Wolę sobie rozłozyc na dwa dni te aplikacje(w koncu az tak nie mam, ze klientek po 5 dziennie na pelne aplikacje):skacze:, Jesli chodzi o czas aplikacji to ja i Edyta robimy je mniej wiecej w tym samym czasie 1.45 h gęste rzęski 2 h norki, średnio gęste rzęsy to 1h i 20 minut
Też bym rozłożyła te aplikacje problem z dojazdem... uwazam ze bez sensu 2 dni pod rząd jeżdzzić po 100 km :) więc trzaskam wszystkie za jednym zamachem :) i po tej 5tej aplikacji mam dość... spoglądania w rzesy...
Edzia spać!!!:skacze:
Spooogladac komuś w rzęęęsyy cuuudna rzeczzzzzz (gdaknęła kura):skacze:
ooo raaany ale mnie dawno nie było :) a wy tu piszecie i piszecie:) musze nadrobić:) pożyczyłam od kolezanki moj wymarzony aparat :)
http://images47.fotosik.pl/1275/64c201cadedadd88m.jpg
http://images40.fotosik.pl/1265/834639ab1d9fddccm.jpg
http://images35.fotosik.pl/1087/6372f291a8f11c0cm.jpg
---------- Dodano o godzinie 18:53 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 18:45 ----------
ja moge Ci zrobić :):):)
Z Gdyni do sosnowca to trochę daleko ;)
ja też szukam kogoś kto by mi zrobił (rzęsy za rzęsy) :) kierunek gdynia :P
o ile dobrze pamietam to tu na forum sa jakies dziewczyny z gdyni:)
Dzięki monia, ale narazie jestem tak zawalona robotą, że nawet nie miałabym kiedy, jakbyś kiedyś chciała rzęsy za rzęsy to daj znać.
Ja dzisiaj zrobiłam takie(3h 15 minut! :) ), przy otwartym oczku wyglądają b. naturalnie.
właśnie już jestem usłudzie "rzęsy za rzęsy" :):)
Spoko, tak tylko napisałam 'jakby co'.
agulaaa BOMBA Pięknie robisz i dziewczyny ślicznoty;)
wiecie co no ale teraz w okresie szału to nie da się tak zrobić żeby nie przyjąć . ja mam codziennie od 8 do 21 -23 ;o na zmianę z paznokciami .
No nie szło inaczej, a jak odmówię jakiejś stałej to się przecież obrazi niemiłosiernie ..... no a ze gapy na ostatnia chwile to ja teraz bd dziergać od rana do nocy ;p na 6 chciały się już pakować. ale nie ma mowy oślepnę;p
Z jednej strony dobrze, zawsze większa kasiora :) tylko kręgosłup i oczy tego nie rozumieją, jaka szkoda, prawda? :)
no ale to chyba każdej z nas dotyczy ... taki zawód . W swięta odpoczniemy , nabierzemy sił na dalsza przedsylwestrową robotę ;)
jak oslepniesz jak oslepniesz pinoczetka, ja mam jutro baby od siodmej rano:skacze: ma-sa-kra:skacze:
prosze ile cudnych aplikacji.....swietnie dziewczyny idziecie jak burza z klejeniem:)
ooo i nawet widze kogos z mojego miasta super :)
jak tu wchodze przypominam sobie ze zdjec nie robie klientkom:( chyba musze sobie karteczke pisac...hyyy
Kurko masz racje ze po 3 aplikacjach juz czlowiek zwalnia... dzisiaj tego doswiadczylam....
To znowu ja :)
Przeczytalam caaaaaalutkie forum od deski do deski :) i juz chyba nie bede zadawac 'glupich pytan' :)
Tak jak pisalam kilka dni temu, zamierzam wybrac sie na kurs :)
Bardzo duzo szukalam sprawdzonych miejsc, i ostatecznie wybor chyba stanie na szkoleniu w Secret Lashes w Katowicach u Pani Iwony Sobali z NBS przy ulicy mlynskiej, ktos z Was szkolil sie w tym miejscu jakie wrazenia?
Myslalam tez o zakupie kuferka, gdyz jak czytalam duzo z Uzywa produktow Secret Lashes i jest zadowolona wiec pewnie i ja bede :)
Mam jeszcze takie jedno pytanie, o szkolenia w Firmie Magnitica Przedłużanie Rzęs 1:1 ? Rzęsy ? Kleje ? Akcesoria ? Kraków
(szkolenie w krakowie u pani Eweliny Klimaszewskiej)
Nie znalazlam duzo informacji o tej firmie, byc moze ktos z Was ma jakies doswiadczenia?
Warto odbyc szkolenie w Magnitica?
Jak ich produkty wypadaja na tle Secret Lashes?
Ich zestaw startowy (w bardzo korzystnej cenie) jest godny uwagi?
Jednym slowem ktore ze szkolen radzicie mi wybrac i dlaczego?
od ktorych produktow (Secret Lashes czy Magnitica) zaczac moja przygode z rzeskami?
Dziekuje z gory za odpowiedz!
:skacze:
http://images35.fotosik.pl/1089/3c6b01fe11522546m.jpg
http://images37.fotosik.pl/1239/ca6a...0112b9d02m.jpg.jpg[/IMG]
to ja po długiej nieobecności, telefon mi się roz..walił
wew. kącik wiem
Sylwia29-Sliczne, jestem po wrazeniem!
Na jakich produktach pracujesz?