Byłam dzisiaj z mężem na USG... no i będziemy mieli drugą córeczkę:) :)
(wszyscy są zszokowani bo myśleli, że będzie chłopak... a tu niespodzianka:) )
Printable View
Byłam dzisiaj z mężem na USG... no i będziemy mieli drugą córeczkę:) :)
(wszyscy są zszokowani bo myśleli, że będzie chłopak... a tu niespodzianka:) )
nie wazne co ;) wazne zeby bylo wsio ok ;) ale to pewnie wiesz :)
Tanulka pierwsze co to gratulacje... ah dziewczynki maja swoj urok :)
Pewnie, że mają hihi:) Już sobie wyobrażam jak kupuję dwie takie same sukieneczki tylko jedną dużą a drugą małą :) będzie pięknie!! Ja mam brata i nie wiem co to znaczy mieć siostrę, ale zawsze wydawało mi się to być świetne...mieć w domu przyjaciółkę :)
Tanulka -> moje gratulacje :)
I ja gratuluję:) tylko błagam nie ubieraj ich tak samo.. :D
to chyba nie ma najmniejszego znaczenia Milenka, to sa jej córki :)
Gratki dziewczyny zafasolkowane :) ale rosniemy w potege liczebna :P
heh ja sie dowiedzialam ze w tym roku bede podwojna ciocią :) przyszywana i prawdziwą :) Adus bedzie mial kuzynostwo i kolege/kolezanke :) na razie za wczesnie na płeć :)
Tanulka:*gratuluję.Sama mam dwie córeczki,jedna już pełnoletnia,druga 3 letnia i powiem Ci,że to cudowne :love::love: a u Ciebie będzie niewielka różnica wieku....super:soczek:jeszcze raz gratuluję i powodzenia:):):)
tanulka super gratulacje! fajnie dwie smerfetki!
Pamietam swoje i zaluje ze sie nie radowalam(nie dziwne w moim wieku) ale gdy teraz patrze na mojego 9cio miesiecznego NAJUKOCHANSZEGO babla bylabym w stanie zabic gdyby ktos mu krzywde zobil. a testu nie mam ani zdjecia ani nic ale jak spojzalam lezka w oku mi sie zakrecila zazdroszcze tego stanu bo jesli kobieta potrafi to da sie zyc pelnia szczescia najpeikniejszy okres !:*
Izka wedlug psychologow itede ubieranie dzieci krzywdzi :P, nie pytaj dlaczego :)
ale fakt - to rodzicow indywidualna sprawa.
no to muszę się pochwalić.... moja córusia wyszła sobie szybciej.... i już jest w domu.... Nikola mam 51cm ważyła 2880g. niestety po jednej dobie w szpitalu spadła jej waga bo nie miała siły ssać ale potem udało się ją podwyższyć. teraz jakoś dajemy rade coraz lepiej je... później zobaczymy ile przybrała jak będziemy miały wizytę u pediatry.
Załącznik 49055
Załącznik 49056
Załącznik 49057
Załącznik 49058
Załącznik 49059
gratulacje czarnulka masz sliczna córeczkę!!
czarnulka gratulacje ślicznotka kolejna:kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: a imię juz wybrane?
Swietna wiadomosc :) Gratulacje dla dzielnej mamy...Niech zdrowo sie chowa :kwiatek:
Czarnulka gratulacje!! piękna córcia, no przesłodka po prostu kruszyna :love:
czarnulka gratulacje!! sliczna corcia
dzidzia ma na imie Nikola Klaudia... i jest oczkiem w głowie tatusia... mój mąż należy do bardzo uczuciowych ludzi to trzymajac ja na rekach pare razy musial sobie popłakać ze szczęścia.... teraz czekamy i obserwujemy zeby zszła ten żółtawy kolorek....
Czarnulka gratuluję :) śliczna córcia! Zdrówka Wam życzę, no i dbajcie o siebie :)
Ode mnie również dużo zdrowia i uśmiechu. Gratulacje dla rodziców:)!
To i ja się dopisuje 13 tydzień i jeszcze nie wiadomo cóż będzie ale to nie ważne :) oby zdrowe było:P
córka chciałaby brata nie wiem dlaczego ;)
Pozdrowionka:]
Nooooo jak was duzo :) Szeryl gratuluje :kwiatek:
Czarnulka piękna dziewczynka:) dużo zdrówka dla was :*
Szeryl moje gratulacje :)
No i ja dołączam do niesamowitej paczki ciężarówek ;] 8 tydz.
Narazie malenstwo ma 1,7cm ale nie pozwala mi za duzo jeść... Standardem jest serowa bułka i dużo, dużo wody... :huh:
ale i tak jestem przeszczesliwa!! :love:
Na dzień dzisiejszy kocham wypijac słomką sok z kiszonych ogórków, a wieczorami chodzi za mna monte...:tuptup:
Zaletą tez jest to ze rzucilam palenie, tak mnie odrzucalo ze szok i bez problemu z dnia na dzień :skacze:
Załącznik 50698 tu sie obrócił bobo pleckami i pupcią słodką ;D
szeryl, weronisiaaaaa gratuluje:kwiatek: rosnijcie zdrowo:D