Wiem kochane ze moglabym sie czegos nabawic... gdyby nie urodziny to darowalabym sobie ... nie bede praktykowala takich metod ;-) pozdrawiam i dziekuje za cenne rady...;-)
Printable View
Wiem kochane ze moglabym sie czegos nabawic... gdyby nie urodziny to darowalabym sobie ... nie bede praktykowala takich metod ;-) pozdrawiam i dziekuje za cenne rady...;-)
Evelyn - bombowe są a kolor :love:
Kasiulka dzięki bardzo :* Pani powiedziała że juz się jej nie pozbędę bedzie przychodzic regularnie co 3 tygodnie :) Bardzo mnie to cieszy :)
Evelyn dziękuję bardzo :* Mów nam szybciutko co to za zieleń bo jest obłędna w połączeniu z twoim wykonaniem :D
to jest global cosmetics z pyłkiem tu link http://www.e-kosmetyka.com/zele-uv-k...cosmetics.html u nich trochę za blade jest to zdjęcie... a to jest nr 7
Evelyn. masz tylko jeden kolor od nich czy więcej, jak oceniasz te żele?
Dalej zapraszam tu -> http://forum.wzorki.info/metoda-zelo...rowe-zele.html
mam większość tych kolorów... są piękne i soczyste(zdjęcie u nich tego nie oddaje) dobrze się utwardzają :ok:tylko nr 2 blaknie... jak miałam z pierwszego rzutu ten kolor to był rewelacyjny cukierkowy-piękny, a ten normalnie robi się prawie niewidoczny po miesiącu noszenia... przynajmniej u moich 3 klientek po wakacjach w słońcu...
Natalko nie zauważyłam twojego polecenia:placz:
nie bij... już tam idę:wstydek:
wkleję które mam kolory w tym temacie o którym pisze Natalia.. i wrzucę wieczorem fotki jak to wygląda u mnie
Połamałam na imprezie pazurek i postanowiłam spróbować swoich sił z formą żeby go zreperować, tak to wyszło:huh: sama nie wiem czy dobrze, ale różnicy pomiędzy resztą pazurków nie widać, ale ja się n tym nie znam :P
kasiulka poradziłaś sobie bardzo dobrze ,brawo :ok:
śliczny kolorek
kasiulek piEkne te szpice super robota:)
kasiulka81 pierwsze koty za płoty
świetnie sobie poradziłaś
czyli teraz kolejny set robisz już na formie :cwaniak2:
Dziękuję, dziękuję kochane :D a co do całości robienia na formie to raczej gorzej :( lewą rękę może i bym jakoś wydziargała, ale prawą:huh: czarno to widzę, ale będę się starała rozwijać swoje skromne umiejętności, póki co ćwiczę sobie na koleżankach ku obopólnej uciesze:skacze: pazurkami zajmuję się tak dla relaksu po pracy zawodowej :P a przy tym pogaday sobie z laskami o kosmetykach ciuchach i oczywiście facetach :haha:
Super Kasilulka
Kasiulka ja też nie widzę żadnej różnicy pomiędzy tym na formie, a resztą, a powiem nawet, że wygląda ładniej ;) Myślę, że się przekonujesz do form i ćwiczysz od dziś na formach ? ;P
kasiulka81 brak różnicy:)
Dziękuję Wam kochane :kwiatek: bardzo budujące są Wasze wypowiedzi :przytul:
mala metamorfoza
luska świetne! taki banalny wzorek, a jaki uroczy;) a co Ty masz za pochłaniacz pyłu? podoba mi się!!
taki z 3 otworami, jak go gdzies w necie znajde to posle linka.
a u mnie taka stała klientka/przyjaciółka która nałogowo zjada, a teraz ciągle jej robię pazurki bo bez tego są zjedzone
luska genialna zmiana ! Dłonie od razu śliczniej wyglądają ;)
souki no nie lada wyzwanie miałaś, ale świetnie sobie poradziłaś ! :)
luska.. świetna metamorfoza :)
souki..- bardzo, bardzo mi się podobają!!! :)
A to coś ode mnie :D
ciasteczko000 bardzo udana metamorfoza
no i brawo za ładny zdrowy odrost :ok:
ciasteczko, sliczny odroscik i metamorfoza bardzo mi sie podoba
Ciasteczko - fajny, równiutki odrost i super metamorfoza :ok:
a tu moje
a i tu jeszcze
koki1980 metamorfozy, ze mucha nie siada :ok::ok:
Koki-zmiana pierwsza klasa!
Ja ostatnio zdjęłam mojej siostrze pazurki i pomalowałam lakierem miętowym.
Oto one z 5 tyg.odrostem i po zdjęciu żelu do zera.Czyli naturalsy:)
Edit, ładny odrost! A kolor PO jest bosski...:love: Co to i skąd?! :D
Edit-odroscie uuhhaaa:ok:I kolor rewelacyjny!!
Koki - cudowne metamorfozy :skacze:
Edit - elegancki odrościk, a po metamorfozie :love: ahhhhh
koki metamorfozy są:ok:
a to moja metamorfoza.
http://images37.fotosik.pl/1430/af9a07ee448db56f.jpg
Diamentwa swetna zmiana...;-)
Zmiana rewelacja. Super pomysł na zdobienie :)
a to moja taka mała w pośpiechu robiona :/ pani spieszyło się po dziecko do przedszkola ;p ciężkie palce wskazujące i to widać na fotce, że jakoś dziwnie wyglądają
diamentowa21 bardzo ciekawe zdobienie :kwiatek:
metamorfoza udana
(tylko kciuk bardzo opada w dół.. i mocniej zaciskaj tunel będą jeszcze smuklejsze)
souki2020 jak na taki pośpiech to jesteś rozgrzeszona
stylizacja czysta
aczkolwiek te bułeczki z boku rażą ..
ale metamorfoza udana :kwiatek:
Dziewczyny metamorfozy są mega :) Widzę że kawał dużej roboty w to włożyłyście :)
A to klientkowe 4 tyg. odrost
http://images42.fotosik.pl/255/d5a27e653f3f3aa7m.jpg
Po (aparat odmówił posłuszeństwa :()
http://images38.fotosik.pl/1460/12e1887b72601e37m.jpg
super frenchyk:) bardzo delikatnie i zgrabniusie;)) super:kwiatek:
Nysza powiem ci że jestem osobą, która paznokcie wykonuje 3 razy w ciągu miesiąca bo mam tylko 3 koleżanki, które u mnie robią i raz na ruski miesiąc jakaś z polecenia więc na taki pośpiech jestem mega z siebie zadowolona ;p ale powiem ze chcialabym robic to codziennie ... niestety pracuje po 12 h w pracy, której nienawidze, ale za coś trzeba żyć
oczywiscie bardzo sie ciesze ze wam sie podobaja :) dla mnie najwazniejsze zeby daly sie nosic bez wstydu i byly trwale a moze z czasem bedzie tylko lepiej buziaki