również życzę miłego dnia, bo zmykam do mojego Pana właśnie :D
Printable View
również życzę miłego dnia, bo zmykam do mojego Pana właśnie :D
a ja umieram z bólu brzucha ;(;(;(
tak nanami ja to ta bliżej kamery:D z reszta widac rudy łeb:D chyba zapomnialam dopisac, ze to wszystko było zrobione z tulipanów i innych kwiatów te konie i reszta naprawde ktos sie napracował
---------- Dodano o godzinie 12:19 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 12:18 ----------
oj biedna - ja tez wyjatkowo bardzo bolesnie w tym miesiacu przechodze te dni:( ogolnie sie zwijam z bólu
zjadłam obiadek i najchętniej poszłabym spać
a ja siedze , pije kawe i mysle co by tu zrobic zeby sie nie nudzic :/ moze stopowe pazury zrobie ... :skacze: ale nie wiem czy dziecko mi pozwoli i czy mi sie chce ;|
jaaaaa, Marta, ale super, rekord w bańkach :skacze: świetneee :D
a ja zaraz zabieram się za pazurki kuzynki :)
Miał być dzisiaj grill :leze::leze::leze: Jeszcze nie widziałam śniegu w maju!!!!!!!!!
Hyhy :p Wesolo w Polsce widze :p
Ja wrocilam z pracy i zaraz mykam z psem tylko forum przejrze do konca :)
o jaaaaaaaaaaaa:o:o szok
aga zartujesz chyba:o no szok normalnie:o:o:o szuflada opada:D
u nas padał od rana deszcz, teraz śnieg ale grilla udało się zrobić ;D bo elektryczny ;D
Relaksuję się po wczorajszym ATB, było meeeega :D wstawie Wam fotkę (jeśli moderatorzy mnie nie zjedzą, że wstawiam fotki w tym temacie :huh: :P )
nanami super mega ci zazdroszcze uwielbiam andre:)
Nanami super :ok:
A ja oglądam ostatni odcinek "usta usta" .. :(
właśnie idę do łóżka, bo jutro wcześnie wstaję i jadę na 3 dni na Kaszuby :) życzę miłego tygodnia wszystkim Forumkom :D
Próbuję wstać od forum i się wykąpać.. W końcu praca czeka hihihi :skacze: :skacze:
Ps. Miłego i słonecznego dzionka życzę :kwiatek:
a ja siedze i ogladam tv, w miedzy czasie ukladam klocki z maluchem i doprowadzam go do czkawki ze smiechu:D
a ja w końcu mam troche wolnego, to pogram sobie w simsy;p haha
oo lubie simsy:D
a ja nakladam maske na wlosy i ide na miasto z moimi skarbami:D
właśnie wróciłam z Kaszub i ogarniam się :D
A ja powoli się pakuję, bo jesteśmy na Mazurach, i przygotowuję graty o jutrzejszego wyjazdu, żel wracać po takim 9dniowym lenistwie, ale następny urlop już za niecałe pół roku :haha: zaraz po ślubie :D
ale Ci fajnie :D 9 dni urlopu, mi nikt wolnego od dziecka nie chce dać :D Nawet L4 nie działa :D \
Ja przed chwilą wróciłam z balkonu bo przed blokiem był straszny wypadek, kolesia wyciągali strażacy z samochodu, na noszach go wywieźli:/ i nie mam pojęcia jak oni się zderzyli bo samochody bardzo dziwnie ustawione były :/ ruch wstrzymany gapi tłum itd.
a teraz oglądam must be the misic . a obiecałam sobie że nie bede jak Olivka i Cebo odpadli :D
a ja juz wstalam,bo plecy mi dokuczaja i spac nie moge... ogolnie to wrocilam z polski we wtorek i za skarby swiata nie moge sie wtloczyc do codziennosci;(
asiekfr skad ja to znam, jak wracam z polski to jestem tak rozleniwiona ze brak słów normalnie nie moge zatrybic:D
Wstalam o 7 bo pies drapal w drzwi :P
Teraz sie ogarniam bo chyba zaspana jestem jeszcze :)
rozmawiam na skype i siedzę na forum;)
ubieram skarba i ide na ogrod;]uff jak gorąco;]
siedze w pracy;{
umieram z powodu bólu głowy :/ najchętniej poszłabym spać
musze najpierw dziecko uśpić bo z nim nie da się spać jak to z rocznym łobuziakiem :/ On chodzi spac koło 20-21 ja później jeszcze ogarne chatę itd kładę sie po północy a rozrabiaka wstaje o 6 rano :/ Marzy mi się chociaż jeden dzień gdzieś na wsi albo nad jeziorem sama bez telefonu, neta , ludzi tylko z jakąś książką ew. lekką gazetką plotkarską :D ahhhh rozmarzyłam się :D
mi sie marzy przynajmniej zacisze własnego mieszkanka.. i wanna z gorącą woda.. z dala od pracy:D
no nie ma co ukrywać nie mamy wygórowanych marzeń a jednak trudne do zrealizowania :D
bardzo trudne w realizacji.. ja np nie mam wanny:P
ja na sobie wypróbowałam Twoje marzenie i pomogło :D na chwilę ale pomogło :)
a teraz ide realizować swoje i kładę się spać
siedze na forum o oglądam "kości" hihi
ogarniam sie :) i do pracy:)
po powrocie ze szpitala czeka mnie długa rekonwalescencja :)
więc siedzę w domku na L4 :) buszuje po internecie i czytam książki ;D