ja własnie wybieram sie do apteki po jakieś medykamenty pierwszej pomocy na przeziebienie:/
Printable View
ja własnie wybieram sie do apteki po jakieś medykamenty pierwszej pomocy na przeziebienie:/
Wróciłam z zakupów i krótkiego spacerla
piję kawkę i grzebie w necie :)
wróciłam z biblioteki, umawiam się na pazurki z koleżankami i idę się kąpciać :D
tak ogólnie przegladam wszystko i czytam...
jestem załamana bo jutro mam sprawdzian z chemii a nic nie umie... :porazka:
moja dobra passa pozytywnych ocen sie skonczyła od tego tygodnia...ehh
jeszcze glowa mnie boli... całe szczescie ze jutro piatek...
yyyy :zly: tez jestem zła bo miałam pracowac w ten weekend a do mnie nie dzownia.. masakara...
Ughhh.....Ale se porobiłam odciski ;( Nie wiem jak ja jutro do szkoły dojdę ;(
sprzatam swoj burdel w mieszkaniu po przeprowadzce , w miedzy czasie robie obiad dla chlopa no i siedze na 2 forach i pisze :P
A ja cisne na spacerek :)
grubo się ubiore i dawaj :)))
Wycieczka w poszukiwaniu pracy i kurczaków :D :skacze:
Szukam inspiracji..
Zastanawiam się jakie następne pazurki sobie zrobić.
ja własnie wciągam parówy w cieście francuskim i przeglądam Demotywatory:D
a ja zrobila dwa uzupelnienia i na dzis koniec z pazurami i wolne do poniedzialku :) posprzatalami i tak sobie zdycham bo okres dostalam...
jak to co!! to co zwykle!! jem i na forum siedze !! troche z sosem przesdziłam, ale teściówka bardzo suchy farsz robiła :hahaha:
PS to już czwarty gołąb... zaraz mnie rozerwie
a ja siedzem na forum,ogladam mam talent <czekam az kumpela z zespolem bedzie ;)>i jeszcze w miedzy czasie ogladam filma 2012:koniec swiata :skacze:
---------- Dodano o godzinie 20:39 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 20:38 ----------
ale golabka tez bym zjadla ,bo okres mam ....
Ale narobiłaś mi smaka na gołąbki:)Ja miałam dzisiaj ciężki dzień(przygotowywałam się do nowej pracy)w poniedziałek pierwszy dzień w pracy mam stres bo 2.5 lat siedziałam w domku z dzieckiem.Przez to nie mogę spać i przeglądam forum,to mnie uspokaja.Mąż w pracy na nocce więc nawet nie mam do kogo się przytulić:(:(
Opłakuje mojego zmarłego, zerwanego pazura konkursowego....
a ja wcina orzeszki do piffffka
ja mam juz dosc remontu :(-caly dzien biegam od jednego do drugiego mieszkania. wczoraj tesciowa mnie opiepszyla jeszcze do tego bo z tego calego stresu zapomnialam jej tabletek z apteki odebrac (kolejny minus u tesciowej :) )
ide sie szykowac i lece pomoc chlopakom,
milego dnia zycze!!
no co Ty rudi nawet w niedziele nie masz odpoczynku ;P
szpila zes mnie wystraszyla ja myslalam ze ci kto umarl!!
no a ja bylam w lesie i staruszek dal i autem pojezdzic heh i nawet dumny ze mnie ze samochodu nie rozwalilam hehe a teraz czekam za obiadkiem bo glooodna jak wilk jestem!!
ja właśnie przyjechałam z moją córą ze szpitala. ma na ręce poparzenie 1 stopnia a na brzuchu 2 stopnia. oszaleje przy nich. i wywiozą mie kiedyś do szpitala z zawałem serca.:(:(:(
zizia Ty nam sie kiedys wykonczysz!! ale juz dobrze z corcia coo??
tak. jutro do kontroli i na zmianę opatrunku co dziennie będę jeździć z nią.:/::/::/:
Ziziu, to co te Twoje dzieciaczki znowu wymyśliły?
Woszczurku ja jem zawsze gołąbka praktycznie całego zanurzonego w sosiku...uwielbiam:D
Ja staram się wrócić do normalnego funkcjonowania po całonocnej imprezie... ciężko ...:help:
jakies 30 min temtu wstalam z lozka... :D jestem przemeczona przeprowadzka i podobnie jak Rudi latam z mieszkania do mieszkania...na szczescie zostalo mi tylko wysprzatanie starego ufff...
Ziziu , a jak się poparzyła?? coś się stało ?:o
Właśnie jem najlepszy barszcz mojego życiaaaa.... :]
Mój tato zrobił, haha
Jem 3 dokłądkę :D
Zaraz pęknę... UGH..... chyba nawet lepszy niż mojej babci świateczny z uszkami ;P
A ja smaze placki ziemniaczane :P
piję kawcie i gierkam troszkę:)