Tak, klientka sie troszke wzruszyla;) a nie chcialam retuszowac
Printable View
Tak, klientka sie troszke wzruszyla;) a nie chcialam retuszowac
Moja dzisiejsza praca :/ Uzupełnienie - tym razem mial byc mocniejszy efekt wiec rzeski Evo B 0,20 9,10,11,12. Troche zalamana jestem :/ Skleiły mi sie oczka :/ Nie wiem, cos mi to podklejanie nie wychodzi :( No i czas 2h 20 minut :/ Dramat.
Kolezanka pozwolila mi dzis zaszaleć :D może mało widać. Zgadujcie co tu nasadziłam :P Krytykujcie to co nie halo ;)
Załącznik 72640
Załącznik 72641
jakieś dark browny chyba. ładnie wyglądają, naturalnie.
czerń uzupełniona dark brownami z dodatkiem niebieskich Two Tones
o,15 B 8-13-10
Noreczki.
Pierwsze 4 zdjęcia to 1:1, reszta 2:1
Nie wiem jak to się stało, ale według mnie na zdjęciu rzęski wyglądają na 0,20. A zakładane to 0,15.
0,20 dorzuciłam dosłównie odrobinkę. Nawet nie powinno być ich widać.
..a nosicielką rzęsek jest znajoma. Piękne ma te oczy :love:
Mówi, że odkąd założyłam jej rzęsy zaczęła się uśmiechać i wreszcie czuje się kobieco. I że nikt wcześniej nie powiedział jej, że ma ładne oczy. (aż mi się wierzyć nie chce ! :) ) W każdym to bądź razie miło to słyszeć :)
Trafily mi się ładne rzęsy naturalne lecz oczko smutne zewnętrzyny kącik opadający, oczy głębiej osadzone. na kursie niestety mnie nie uczono jak stylizowac prawidlowo takie oczy wiem tyle ile z forum od Was i z praktyki.
Oko wystylizowałam gr 0,20. od zewnętrznego kącika 1/4 12C,12B,11B,10B,9B,8B. Czy prawidłowo?
Prawe oko wygląda jakby tam sklejka była ale mam hopla na tym punkcie i zawsze sprawdzam
Nie zdążyłam zrobić zdjęcia na otwartych oczach bo do dzidzusia się śpieszyła ;)
Szkoda, że nie ma na otwartych. Łatwiej byłoby coś powiedzieć. ale tak to ładnie, schludnie. Ja bym tylko od zewnętrznych jeszcze krótsze dała.
dziewczyny śliczne rzęsidła:D:)
a to rzeski naszej Basi forumkowej:D
Czy mi sie wydaje czy na dole jest 2:1 ? :P
jest jest:D;)
dolne rzęski są mega .... :ok:
Zazdroszcze wam takich rzesek :(
A tu moje wygrzebane:
Piniusia jakiej grubości rzęsek użyłas do tej aplikacji?
wow, mega czarno. Myślałam wręcz, że to aż 0,25 ! :) i to 1:1?
ślicznie to wygląda. Ostatnio lubię takie wyraźniejsze aplikacje.
Ja uwielbiam takie wyraźne stylizacje :)
Tak to 1:1
z jakiej firmy te rzęski są ?
Moje kochane Evo :love:
Na pierwszym wycinku zdjęcia widać meega odrosty. Ciągle przekładałyśmy z koleżanką termin robienia rzęsek.. aż w końcu odrosty jakie zobaczyłam, ło jezu! Ale przynajmniej dobrze się trzymają :) Oczywiście po zdjęciu usunęłam wszystko co należało :)
Rzęski robione były póóóóźną nocą u koleżanki w domu..
Poprzeplatany jest tu fiolet z czerwienią. Niestety czerwone rzęski są mocniej podkręcone. (nie miałyśmy innych :P ) Nie widziałam jeszcze koleżanki w dzień , więc nie wiem jak to wygląda na żywo, ale ona bardzo zadowolona.
Patios, fiolecik bombowy, ja teraz tez mam takie odrosciki, a wykreca to sie niemilosiernie :(
takie moje niedawno robione Hollywoody...
C 0,07 Silk z Lash Butiku
na drugim i trzecim zdjęciu dodatkowo dolne 2:1 Silki
http://forum.wzorki.info/attachment....1&d=1381128044
u mojej pani taki odrost był po 3 tyg na ok 8 rzęsach. reszta odrost prawie niewidoczny a te kilka rzęs dobre pol centymetra. używa revitalash, więc pewnie dlatego. śmiesznie sterczało. w ogóle nie podobają mi się oczy same w sobie.