A ja witam wszystkich po bardzo długiej przerwie! Stęskniłam się bardzo i z zapałem wracam do Was i pazurów :D :kwiatek:
Printable View
A ja witam wszystkich po bardzo długiej przerwie! Stęskniłam się bardzo i z zapałem wracam do Was i pazurów :D :kwiatek:
Witaj
Witajcie
Dopiero zaczynam moja "przygode" z pazurami. Od jakiegoś czasu śledzę forum aż w końcu postanowiłam się zalogować :-) juz teraz mogę podziękować za cenne uwagi bo wybierając sprzęt bardzo przydały mi się Wasze posty.
Pozdrawiam:]
Jestem świeżynką w temacie:) Dopiero zastanawiam sie nad swoją ścieżką :) Mam nadzieję, ze dzięki wam uda mi się w końcu osiągnąć swoje cele i spełnić marzenia:)!
Pozdrawiam Iza
Witam Was Kochane Dziewczęta :D
Mam na imię Olka właśnie ukończyłam technika usług kosmetycznych (mam przynajmniej taką nadzieję, że kwalifikacją A.62 zdana będzie :skacze: )
Pozdrawiam :soczek:
Hej jestem Magda :D dopiero zaczynam swoją przygodę z paznokciami, jestem po dwóch kursach a póki co moimi 'ofiarami' są głównie znajome ale mam nadzieje, że uda mi się bardziej rozkręcić :D
pozdrawiam wszystkich !
Hej :) Jestem Maja i zaczynam naukę ! Jeszcze kilka miesięcy i zacznę uczęszczać na kursy, bo paznokcie jest jednym z moich głównych hobby zaraz po wizażu i bardzo chcę połączyć z tym swoją przyszłość :) :love:
Witam wszystkich i pozdrawiam :-)
Witam,
mam na imię Ania...pazurki to moje hobby, kiedyś może będzie to coś więcej :)
Pozdrawiam serdecznie wszystkie pazurkomaniaczki
Witajcie :D
nie jestem stylistką paznokci, zapisałam się na to forum aby skorzystać z Waszego doświadczenia
jestem, byłam i będę swoją jedyną ofiarą :P
pozdrawiam
Cześć Wszystkim:) czytałam różne fora. Wasze forum najbardziej mi się spodobało.Pod względem, serdecznym podejściem do początkujących stylistek jak i radami , spostrzeżeniami między zawodowymi stylistkami:) Pozdrawiam :)
Początkująca:)
Witam wszystkich bardzo serdecznie, chciałabym się przedstawić jestem Jolka i pozdrawiam wszystkich
Witam, na forum jestem nowa, :)
z zawodu technik usług kosmetycznych - paznokcie robię od ok.9 lat, z małymi przerwami na macierzyństwo - po ostatnim dłuższym wolnym spowodowanym narodzeniem się moich bliźniaczek mam sporo do nadrobienia i nauki :) mam nadzieję, że znajdę tu miłe miejsce na pogawędki i wsparcie. Pozdrawiam i witam :)
witamy :D
Witojcie! :)))
hej:)
Witam Was serdecznie z tej strony Anka i jestem tu nowa
Witamy Was dziewczyny :* :kooffa:
Czesc :)
Trafiłam na to forum przez przypadek. Oglądałam forum ze wzorkami i strasznie mi sie spodobały :)
Kiedyś robiłam paznokcie żelowe głównie sobie i znajomym ale później brakło czasu. Ostatnio od kilku miesięcy zajmuje się hybrydą (nie zawodowo), lakiery tylko Estetiq narazie. I cóż zakochałam sie w tej hybrydzie :D
Nazywam się Aneta. Stylizacją paznokci zajmuję się od 2003 roku i nadal kocham się w tej pracy. W chwili obecnej pomagam w rozwoju ekskluzywnych usług mobilnych na terenie miasta Warszawa.
Miło mi powitać wszystkie Paznokciowe Maniaczki i pozdrawiam serdecznie :)
cześć wszystkim! mam 24 lata i chciałabym rozpocząć swoją przygodę z paznokciami, głównie interesuje mnie metoda żelowa i manicure hybrydowy ;) w temacie jestem kompletnie zielona. po liceum chciałam iść na kursy stylizacji i przedłużania paznokci, jednak postawiłam na studiowanie. teraz postanowiłam spełnić swoje marzenie i mam nadzieję, że nie jest jeszcze za późno. będę wdzięczna za wszelkie rady! pozdrawiam:macham:
Na nauke nigdy nie jest za pozno @martin ;)
Witam Witam,
po czterech latach powracam :D
Dzień dobry wszystkim :)
Witam wszystkich serdecznie:)
Hejka :)
Stylizacją paznokci zajmuje się tylko w celach prywatnych. Dbam o paznokcie głównie swoje i swojej przyjaciółki. Mam ogromną cierpliwość, bo nad pazurkami potrafię siedzieć 3-4 godziny :):) Bardzo lubię to robić i sprawia mi to sporo satysfakcji. Nie jestem profesjonalistką, ale szybko się uczę. Wybaczcie, jeśli będę zadawać banalne pytania. Po prostu chcę się uczyć od najlepszych :) Pozdrawiam :)
Witam wszystkich. szykujcie się paznokietki ::cwaniak2:
Witam wszystkie panie
znalazlam to forum wprzez przypadek i bardzo sie ciesze ze tutaj wstapilam.
pozdrawiam wszystkich
eva
Witam serdecznie,
forum znalazłam przez przypadek, szukając informacji o manicure hybrydowym, z którym mam zamiar zaznajomić się w najbliższym czasie.
Jeśli chodzi o paznokcie - jestem typowym amatorem, który ubarwia jedynie swoje własne ręce :) Mam zamiar czerpać z Waszej ogromnej wiedzy, by wychodziło mi to coraz lepiej :)
hej dziewczyny :)
Czesc Dziewczyny!
Jak watek na to wskazuje, jestem tu pierwszy raz i witam się serdecznie.
Postaram się nie byc upierdliwa i byc przyjemna w kontaktach :cwaniak2:
Witam serdecznie, mam na imię Agnieszka. Niedlugo stuknie mi 27 lat. Obecnie mieszkam w Irlandii. Moja przygode z paznokciami rozpoczelam ... teraz :love: Jest to efekt niespelnionego artysty oraz znienawidzenie swojej obecnej pracy i marzeniem o "czyms wlasnym".
Dlatego zakupiony zestaw startowy do zeli jest, zabookowane kursy sa, a od pazdziernika ide do rocznej szkoly stylizacji paznokci.
Trzymajcie kciuki za swiezaka :yess:
Na zmiany nigdy nie jest za pozno :skacze:
pozdrawiam :ok:
Jak już wcześniej wspomniałam troszkę o swojej osobie w temacie pod tytułem początki,czas przedstawić się dokładniej tutaj!
Witam wszystkie Kobietki (Panów też?) :D
Paznokcie robię od marca,z przerwą dwumiesięczną,z racji na praktykę szkolną ( Technik Hotelarstwa ) :)
Jestem właśnie już na półmetku,bo został mi ostatni rok szkoły. Więc,mam 19 lat. Kompletnie nie wiem co chciałabym robić w przyszłości,więc złapałam się póki co dodatkowo - forma hobby za pazurki. Nakładam żel na naturalną płytkę paznokcia,tipsy robię żelowe. Jednak chciałabym zacząć się rozwijać i np. przedłużać paznokcie na formę czy robić śliczne zdobienia. Zdaję sobie sprawę,że to kwestia nawet kilku lat... Jednak chciałabym się powoli już rozwijać. :)
Moją inspiracją jest salon,który znajduje się w Warszawie - Mani Mani :love: I mam nadzieję,że kiedyś będę dorównywać tym Artystkom! (Moim małym marzeniem także jest ukończenie kursu w tym salonie :serce: na który mam nadzieję,że wybiorę się już za rok! )
Większość osób się lekko dziwi,gdy słyszy,że robię paznokcie. Ponieważ,jestem osobą, z adhd :D Rozpiera mnie straszna energia,jestem z reguły uśmiechniętą osobą i duszą towarzystwa,mam za sobą od najmłodszych kilka siatkarskich lat,następnie również jak dla mnie kobiecy i dużo lepszy od Zumby :D Kick-Boxing i siłownię. Do tego od małego jeżdżę na Zielonogórską Dumę - Żużel. :)
Paznokcie to chyba moje najbardziej kobiece hobby,tak więc chciałabym je rozwinąć. Chociażby dla siebie,by mieć swoje dłonie zadbane. Marzy mi się także przedłużanie włosów i kurs masażystki! :)
Królikami doświadczalnymi często są moje koleżanki,przyjaciółka czy kuzynki. :D Nie mają wyjścia. :D
Jeśli ktoś zechce mi pomóc indywidualnie - chętnie porozmawiam na PW.
Każda rada mi się przyda.
Mam nadzieję,że nikt z mojego powodu nie będzie miał nadciśnienia.
Pozdrawiam Serdecznie!!! :kooffa:
Teraz ja teraz ja ;)
Witam wszystkich serdecznie :) Nazywam sie Gosia i z radością wielką odnalazlam owe forum :)
jestem po kursie stylizacji paznokcji metodą żelową a zaczęlo wszystko się w grudniu 2013 gdy pod choinke dostałam zestaw startowy :)
paznokcie robie głównie sobie chociaż zdarzą mi sie klientki :) ekspetem nie jestem bo cóż można potrafic po niespełna roku... dlatego też jestem szczęsliwa móc tutaj u Was dowiedziec się wielu cennych rad i porad :)
Pozdrawiam!!
Witam :)
Mam na imię Oliwia.
Przygodę z paznokciami zaczęłam jakieś 2 miesiące temu, po kursie stylizacji paznokci metodą żelową na tipsie, obserwując w jak bardzo opłakanym stanie były paznokcie mojej mamy po zdjęciu tipsów, zaczęłam zaglądać regularnie na wasze forum w poszukiwaniu alternatywnych metod dla tipsa, między innymi czytając wasze forum podjęłam pierwsze próby z hybrydami, zobaczmy jak będzie dalej , na pewno będę bacznie śledzić tematy :)
hej dziewczęta :macham:
Witam wszystkich,
Jestem Ola. Stylizacją paznokci zajmuję się od kliku lat, jednakże z małymi przerwami. Teraz wróciłam do paznokci po dłuższej przewie i chcę udoskonalić swój warsztat, zwłaszcza ze stylizacji żelem :)