Moje kolejne dwa kompleciki ;)
Printable View
Moje kolejne dwa kompleciki ;)
Lirene Ładne :kwiatek:
Garadiela Świetny ten czerwony komplecik :)
PS. Dziewczyny a nie można stworzyć osobnego tematu o biżuterii ręcznie malowanej? Bo kurcze tu powinny być kwiatuchy na pazurkach, i można by było przenieść wszystkie posty z biżuterią do takiego tematu. Co wy na to?
Mamy taki temat http://forum.wzorki.info/nasze-hobby...norecznie.html
Moje drugie starcie z One Stroke...:)
Załącznik 36808
Załącznik 36809
Załącznik 36810
Listki mi nie wychodzą kompletnie:(
Piękne drugie podejście^_^
tanulka bardzo fajnie to wygląda :D
dziewczyny świetnie wychodzą wam te kwiaty a na biżuterii to niesamowicie efektowne jest :D
tanulka ładne ćwiczenia ćwicz, bo ćwiczenie czyni mistrza... ciekawe ile ćwiczy kurka:huh:
Przy tych efektach, to Kurka chyba 23h na dobę ćwiczy :D
Mój pierwszy raz :P
http://images41.fotosik.pl/626/3e619d442983a749med.jpg
Pumcia i nawet calkiej fajnie wyszlo :)
niedlugo bedziesz trzaskac kwiatki one strokowe, ze Plusia, tylko musisz cwiczyc :)
tanulka, pumcia- świetnie wyszło :)
kolejna klientka zdecydowała się na maczki ;)
Hyyy, uszy mnie pieka, nie klawiatura:skacze: ja sie juz chyba nierstety nie rozwijam dziewczyny, ale cwiczyc trzeba duzo;] bo ja czeladnik jestem, nie mistrz, brakuje mi artystycznej smykałki, czeladnik ma to do siebie, ze osiaga jakiś poziom i wyzej nie da rady.... ale nadrabiam pracowitościa:yess:
piekne wszystkie strołki, bizuteria piekna, pazury sliczne, strolki sa cudne, nie uwazacie?:ok:
Szkatuły
i troche biżu
Przepiękne Kurko, aż brak mi słów :love:
Piękne kuro ja ćwicze ostatnio troche sie zastałam w malowaniu ale od wczoraj znow wyjelam farbki i cos tam maluje tylko moje kwiatki wszystkie na jedno kopyto nie mogę załapać innego kształtu .
P.S kuro a gdzie kupujesz te szkatułki do malowania ??
Dzieki Belka:przytul: o.. Belunia jest artystką:ok:
p.s. Belka czytaj pw;]
Dzieki eluś- sprobuj cwiczyc inne kształty, choc wiem, ze pedzel sam chce robic to, co juz umiesz:)
szkatułki do malowania kupuje, hyyy, uwaga, u pana Sosenki:] (firma nazywa sie tokarnia sosenka)tu masz telefon do niego . 782811447 mial strone, ale nie moge jej znalezc, szkatuly sa tanie, bo od 8 zlotych juz, jak zadzwonisz poda ci pewno tej strony adres facet nazywa sie Adam Zieman.
echh tu takie cudeńka :wow:
dzikakura - śliczne , jak dla mnie to jesteś artystka
wstawię moje próby bo jakimś czasie przerwy znowu sie za to biorę
dziewczyny bardzo ładne strołki :D
jejku te malowidła coraz bardziej mobilizują mnie, aby wreszcie coś namalować na większym formacie niż paznokiec
mnóstwo szkatułek o róznych wielkosciach i kształtach jest w Empiku... bynajmniej w tych w ktorych widzialam u siebie :)
Dziewczyny chylę czoła :) szok piękności
Kurka Te bransoletki swietne :) Obrazki tez niczego sobie. :)
Losek Świetne kwiatuchy.
Dzikakuro, ciebie to chyba nic nie powstrzymy - prawdziwa milosc, to widac
Losek swietnie sobie radzisz
kolejna proba :) z tych malunkow jestem zadowolona :D jak na mnie to sa nawet nawet bo totalne beztalencie plastyczne jestem :P
Moje ostatnie ćwiczonka, są jeszcze inne, ale zdjęcia mi nie wyszly ;( muszę kolejne zrobić
Załącznik 36867 Załącznik 36868
dziewczyny a czym nabłyszczacie te cudeńka ?
dziewczyny, cudne!
ja też kupiłam u tego pana co kurka, tu jego przedmioty na allegro Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro nawet gratisy dostałam :) przez telefon bardzo miły pan
Kastanka Ćwicz ćwicz bo dobrze Ci idzie :kwiatek:
Lirene ukłony :master: komplet jest po prostu cudowny !! :*:*
Heresa kochanie ja tez od tego Pana zamawiałam, i dostałam gratisy czyli więcej kolczyków itp. Ale kup sobie papier ścierny bardzo drobniutki żeby trochę je wygładzić. :)
dziekuje dziewczynki
lirene-super no normalnie jak rosjanka
kastanka, bardzo piekny komplecik
no wlasnie sosenka w sensie pan Zieman jest fajny, ale polecam jego strone, bo tam znajdziecie wiecej, niz na allegro np te szkatuly, jak i kieliszki na jajka, tace, puzderka na bizuterie takie malutkie po 2 zlote chyba i duzo roznosci:skacze:
Kurko dobrze wiedzieć. :) I fajnie jak tak kilka osób poleca :) Ale strona Pana Ziemana nie chce wejść w wyszukiwarce :( Mi zostaje tylko allegro :)
Ale tu też mają ciekawy wybór :) Jeżeli chodzi o kolczyki. Przynajmniej aj mam fajne pomysły na nie :P
http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=14391962
lirene-sliczne!!!
pieknie dziekuje :kwiatek:
Drugie podejście. Miało być ładnie a wyszło jak zwykle:haha:
http://images41.fotosik.pl/631/abffc53739a4a341med.jpg
bardzo pieknie wyszlo pumcia.. glowe urywa normalnie:ok:
dziewczyny cudowne prace:)
kurka no Ty to rewelacja ;)
ja nadal w fazie ćwiczeń-taką tacę sobie zrobiłam :D
Załącznik 36903Załącznik 36904
Na tej kartce lipnie się malowało bo jest strasznie chropowata i linie nie są gładkie, ale wyszło jak wyszło. Nie odrazu mur chiński zbudowano:skacze: