Witam wszystkim już zyskałam bardzo dobrą opinię o tej wspaniałej stronce i mam nadzieje że dzięki wam zyskam dużo więcej nowych doświadczeń i że miło będzie się nam rozmawiać
Printable View
Witam wszystkim już zyskałam bardzo dobrą opinię o tej wspaniałej stronce i mam nadzieje że dzięki wam zyskam dużo więcej nowych doświadczeń i że miło będzie się nam rozmawiać
Witamy
mamy nadzieję że się nie zawiedziesz :ok:
Hejka. Mam na imię Daria. Paznokciami zajmuję się ok ponad rok.
To narazie tyle :):D
witamy :)
Witam wszystkich. Mam na imię Iwona. Lubię wchodzić na takie stronki jak ta, ponieważ chcę się dowiedzieć jak najwięcej o stylizacji paznokci i nie tylko. Po prostu jestem samoukiem i sama eksperymentuję z paznokciami ;). Pozdrawiam ^_^
Hej dziewczyny!!!
Jestem nowa :D wiec nie moge sie troszke polapac ;/ ale mam nadzieje,ze dam rade ... Chciala bym dolaczyc fotki pazurkow,a nie wiem jak ... help please !!! ... :)
Pozdrawiam !!!!
Hej
http://forum.wzorki.info/uwagi-o-for...iadomo-ci.html tutaj masz info jak dołączać fotki do wiadomości :)
chyba że chcesz album założyć to: http://forum.wzorki.info/album.php?do=addalbum
Witam i ja serdecznie mam na imię Sylwia:)
jeszcze nie bardzo wiem jak sie tutaj polapac ale bedzie dobrze :);)
dasz radę :]
Hej;* jestem tu dopiero od dzisiaj;) ale juz mi się podoba;p;p;p moje hobby to oczywiście paznokcie;p mam 17 lat, nie byłam na żasdnym kursie, wszystkiego uczyłam się sama i moje prace wyglądają naprawde interesująco. Pracuje na żelach, ale akryle czasem też zrobie. Zapraszam wszystkich do samodzielnej nauki bo naprawdę da się i warto!!! Nie potrzeba kursów za które trzeba słono płacić! Pozdrowienia dla wszystkich;*;*;*
Witamy :) Ale powiem szczerze że niektórym nie wychodzi na dobre jak sami się uczą czasem warto zainwestowac w kursy buźka :*
---------- Dodano o godzinie 15:13 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 15:10 ----------
"...moje prace wyglądają naprawde interesująco."
czekamy z niecierpliwością na zdjątka :D
Jestem tu nowa, ale mam nadzieje ze szybko sie 'zaklimatyzuje' i nie bede ząłować rejestracji ;)
Pozdrawiam.
Natalia.
Myślę że nie będziesz
Witamy !!
Witam wszystkich...
Witam wszystkich, którzy dołączyli do naszego grona.:]
witamy, witamy :kwiatek:
Witam serdecznie wszystkich!!!! :)Jestem tu od jakiegos czasu i naprawde ciesze sie ze powstalo:)Milo,cieplo i az sie niechce odchodzic od kompa :)A garki same sie pozmywaja,hihi
Hehe jak ktoś ma zmywarkę to się pozmywają :P
Jeszcze sie nie dorobilam,ale juz mysle o niej.Bo wtedy bede mogla dluzej posiedziec na forum :)
Witam wszystkich :)) Jestem tutaj nowa i mam nadzieje ze bedzie fajnie :D
Hejkaa :) Mam na imię Paulina. Chciałabym na poważnie zająć się stylizacją paznokci, do tej pory ćwiczę tylko na sobie i bratowej hihi. Nie umiem zakładać żadnych żeli ani akryli ale zamierzam zapisać się na szkolenie więc myślę, że oprócz zdobienia niedługo i to będę potrafiła :) Bardzo podoba mi się to forum :kwiatek: Niedługo zacznę wstawiać zdjątka swoich wynalazków :) Pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie :skacze: