Ja również jestem zakochana w tym coverku co Tosiaczek i również polecam !!:skacze::skacze:
Printable View
Ja również jestem zakochana w tym coverku co Tosiaczek i również polecam !!:skacze::skacze:
Kochana Emilio B. ja nie mam na myśli typowej metody żelowej,bo odnośnie niej to wiem czym przemywać i jak robi się uzupełnienie tylko chodzi mi konkretnie o te nowe lakiery PERMANENTE UV Mistero Milano, są u nich nowością więc myślę że nie znajdę odp w innych watkach ;) Pewnie nie przeczytałaś postów wyżej, dlatego myślałaś że chodzi mi o przedłużanie metodą żelową.... Nie nie mam na myśli te nowe lakiery PERMANENTE UV i te pytanka tyczą się tego manicure hybrydowego :)
mamy też temacik o żelo-lakierach ;)
Oki dzięki :) Postaram się znaleźć, z tym że liczę że ktoś jednak wrzuci tutaj odp na moje pytanka bo dotyczą one produktów MM a chciałabym znac odp konkretnie do ich lakierów PERMANENTE UV :)
Z góry dzięki :)
żebyś się nie musiała naszukać tu masz temat o tych żelach http://forum.wzorki.info/przedluzani...y-shellac.html
i tu też (choć dotyczy to soak off to podejrzewam, że zasada ta sama :) ) http://forum.wzorki.info/90914-post33.html
a jeżeli chodzi ci o konkretnie firmę MM to najlepiej wytłumaczy Ci pani Alicja :) ponieważ to jest ich nowy produkt i my jeszcze nie zdążyłyśmy go wypróbować :)
Milka wszyscy czekamy, bo to nowość, więc jeszcze nikt nie zdążył przetestować.
milka_n
Jeżeli klienta przyjdzie z odrostem zaleca się zamoczenie paznokci w płynie (Płyn do rozmiękczania polimeru DISSOLVERE) i przy pomocy pilnika usunięcie całej stylizacji i wykonanie nowej. Jeżeli wykona się uzupełnienie tak jak przy standardowej stylizacji żelowej niestety istnieje ryzyko, że ta warstwa z poprzedniej stylizacji zacznie się łuszczyć i odpryskiwać :( (wynika to z różnego stopnia utwardzenia lakiero-żelu).
Dziękuję bardzo za odpowiedź :) Fajna sprawka z tymi lakierami, trzeba przetestować i zobaczyc, może to być fajna rzecz w szczególności latem :)
A powiedz Alicjo czy będziecie mieli w najbliższym czasie większa gamę kolorków, bo tak patrze że większość to kolorki ciemne, a nie każda Pani lubi takie ciemne kolorki na paznokciach :)?
Pozdrowioneczka :)
Będziemy wprowadzać nowe kolory bo lakiery cieszą się bardzo dużym zainteresowaniem :) W rzeczywistości kolory nie są takie ciemne jak na ulotce, niestety ekrany monitorów przekłamują, stąd też wyszły one takie ciemne :(.
Pani Alicjo a czy jest mozliwosc by kazdy z tych kolorkow pokazac np na tipsie jak wyglada po pomalowaniu??? bo to raczej bedzie bardziej zblizone do realnego koloru niz to z kartki...:)
Te zdjęcia są właśnie wykonane z tipsów :) ale postaramy się je poprawić i uzyskać maksymalnie zbliżony kolor do oryginału, chodź nie będzie to łatwe :)
ja właśnie złożyłam zamówienie na 3 akryle (cover, biały i clear )oraz liquid i doczekać się nie mogę:skacze:
No moje zamówione lakiery dotarły-jutro wypróbuje i zobaczymy jak się trzymają :)
Pozdrowionka i miłej nocki! :spiacy:
---------- Dodano o godzinie 15:24 ---------- Poprzedni post był napisany Wczoraj o godzinie 22:26 ----------
Pani Alicjo a kiedy będziecie mieli w swojej ofercie lakier biały?
Jest w fazie testów :) mam nadzieję, że już wkrótce włączymy go do oferty :)
muszę go spróbować, bo z innych produktów mistero milano byłam zadowolona
Na stronce mistero milano nie ma tej carminowej czerwieni:/:
Kochane powiedzcie ile trzymaja sie te lakiery uv?? jaka jest trwalość??
Sposób użycia: Zmatowić naturalną płytkę paznokcia, odtłuścić oraz wytrawić primerem. Nałożyć jedną warstwę Lakieru PERMANENTE UV BASE/LUCIDO, utwardzić ją w lampie UV (36W) przez 2 minuty. Następnie należy nałożyć pierwszą warstwę kolorowego Lakieru PERMANENTE UV, utwardzić ją w lampie UV przez 1 minutę. Jeżeli kolor nie został jednolicie wybarwiony czynność tę należy powtórzyć. By odpowiednio zabezpieczyć i wybłyszczyć paznokieć należy nałożyć końcową warstwę Lakieru PERMANENTE UV BASE/LUCIDO oraz utwardzić w lampie UV przez 2 minuty. Po przemyciu warstwy dyspersyjnej opiłować kształt i formę paznokcia.
Karminowa czerwień CARMINIO jest już dostępna w naszym sklepie :)
Przeważnie lakiery trzymają się dwa tygodnie bez żadnych odprysków, ale znane są mi przypadki, kiedy dziewczyny miały je przez cztery tygodnie ;)
A jeżeli chodzi o ściąganie - piłujecie lekko przed zamoczeniem? Pięć minut moczenia faktycznie wystarczy i odchodzi cały płat?
Gdzieś czytałam, że dziewczyny nasączają bawełniany płatek tym płynem, przykładają do paznokcia i owijają sreberkiem.
Rzeczywiście można spiłować wierzchnią cześć lakieru (nawierzchniową) wtedy łatwiej rozmoczyć lakier. Można również stworzyć "kompres" z płynem DISSOLVERE :)
Właśnie zaczęłam moją przygodę z tymi żelami. efekt jest super. nakładania ekstra do tego kolor covera beżowego jest przepiękna. już nie mogę się doczekać aż zrobię frencza tymi żelami.:skacze:
Na stroncie tej firmy w zakładce szkolenia znalazłam pokaz we Wrocławiu na 6go marca. już się doczekać nie mogę bo do tego pory tylko czytałam o tych żelach w gazetach branżowych.
Alicjo a mogła byś mi napisać wszytskie potrzebne rzeczy do manicure hybrydowego. Wraz z cenami. Bo jakoś nie mogę się odnaleźć na Waszej stronie :)
Po dlugim namyśle zdecydowałam się zostać dystrybutorem MM na Dolnym Śląsku:] Zapraszam Was do kontaktowania się ze mną, żebym wiedziała jakie produkty najbardziej Was interesują i czego oczekujecie ode mnie. Ruszam od marca i gwarantuję na początek ciekawe upusty:*