dzoana z henna lepiej tymbardziej ze niektore klijentki chca je jeszcze malowasc maskara , wiec po polozeniu henny nie beda musialy , pozatym to zmniejszy roznice miedzy naturalnymi a sztucznymi xx
Printable View
dzoana z henna lepiej tymbardziej ze niektore klijentki chca je jeszcze malowasc maskara , wiec po polozeniu henny nie beda musialy , pozatym to zmniejszy roznice miedzy naturalnymi a sztucznymi xx
Dziękuję dziewczyny:love: wyjszly mi podziekowania.
z tą henna to ja sie nie zgodzę. Wg mnie lepiej nie robic, woda utleniona zawarta w hennie oslabia rzeski plus jeszcze aplikacja.. za duzo dobroci na raz;] a jesli juz sie klientka uprze, to proponuję dwa, trzy dni przed aplikacją. Zawsze od henny zostają jakieś farfocle i fuzle miedzy rzesami, a poza tym klej jak mówi dzoanka jest czarny i naprawde nie widac tego przejscia... czy na moich widac? (na tej klientce lezacej)? Ja probowalam z henna i bez henny i zadnej roznicy nie widze, a jak rzesy odrastają to i tak jasne są. Naprawde nie ma potrzeby.
Tak naprawdę to ta henna po prostu nam ułatwia pracę, bo czarna rzęska jest bardziej widoczna:]
Ja na przykład jesli juz to proszę by sobie zrobiły na dolne rzęski henne.
no i właśnie tak myślałam :D dzięki Kurko moja kochana :*:* w sumie jak jest dobre światło to i takie jasne widać ;)
poza tym po co malować rzęski przedłużone... ja mam resztki a i tak nie maluje, bo efekt nadal się utrzymuje :D Jak mi sie uda to później zrobię zdjęcie moich może 20 rzęsek, to same zbaczycie :P
to z dwa miechy juz minely... masz je jeszcze? hyy ale jaja;]
no ja dopiero w tym tygodniu moje ściągnęłam, a moja mama miała je trochę krócej :)
Kurko, Ty zdolniacho! :*
cmok akinorew, dzieki, ale Tobie troche siostra uzupelnila, a dzoance nie mial absolutnie kto:ok:
kurko ale super!!!!!!!!! Efekt jest mega kozak! że tak się wyrażę! jestem pod wrażeniem. Przed ślubem jak będę się wybierać na przedłużenie rzęsek to wyślę wam moje zdjęcia i powiecie co i jak. :D
no ja jeszcze maaam :D i miałabym ciutke wiecej gdybym "za bardzo" się nie bawiła z moją córeczką :D a Natalia jaką jeszcze ma firanę :D :leze:
własnie ogladałam fotki i stwierdzam ze rewelacyjnie to wyglada :ok:
dzoanka, tak sie ciesze:), cmooook
Etna, koniecznie, nie pozwolimy aby ktos Cie wykolegował, ha!
karna rzęski to cudowny wynalazek!;]
nie.. ja błagam. Myslalam, ze nigdy tego nie powiem, a jednak dolaczam do grona kolezanek, ktore slusznie sie denerwują powtarzając caly czas w kolko to samo.... Lulaczek, ja wiem, ze jest trudno przebrnac przez cały watek....,ale wystarczy abyś sie cofnęła o jedną stronę. Tam już ktoś o to pytał. Na początku wątku również unita bodajze wyczerpujaco objasniła jaka to jest metoda. Przez cały watek mowimy o tym, ze to metoda 1:1.
ExtremeLashes to tylko marka rzęs, faktem jest, że każda z marek szkoli odrobinę inaczej. Ale to nieznaczne różnice, np: w s-lashes aplikuje się klej na rzęskę z podkladki z kamienia nefrytu, a Extreme o ile pamiętam z pierścionków silikonowych nakładanych na jeden z palców prawej ręki, ale wszystko to.. podkreślam o czym piszemy to metoda 1:1 jedna rzęsa syntetyczna (choć są jeszcze rzęsy mink z futra norek, ale one sa takie z futra norek jak ja krolowa angielska) do jednej naturalnej.
Nie obrażaj się, że zwracam uwagę, ale my się tu dzielimy doświadczeniami juz od dawna w tym i innych wątkach. Ty przyszłaś tutaj dopiero teraz, jesteś nowa, my serdecznie nowych witamy i chcemy ich jak najwięcej, ale po prostu okaż nam trochę szacunku i poczytaj, po łebkach nawet, ale poczytaj, a jak będziesz potrzebowała rady to my na pewno jej udzielimy jesli tylko bedziemy wiedzieć, o
(kury maja dzisiaj zly nastrój?)
Kurko nie denerwuj sie :D ja przez chwile miała deja vu, bo ostatnio tez dziewczyna strone temu miala takie pytanie, na ktore odpowiedzialam :D
zrobiłam kolejne dwie dziewczyny, później wstawie fotki :D
a kuku :] obie to spamerki,posty usunięte,konta nie wiem co Kamis zrobi,nie reagujcie i raportujcie takie posty :) dzoanka,czekamy na fotki,buziaki!//Emist
Matko... no fakt.. studio urody Kleopatra! Kurcze..... fakt , dzoanka brawo za spotrzegawczosc, wiedzialam, ze cos mi swita
Dzoan, rob, rob.. koniecznie! Czekamy
dzieki Emist, to Emist pokojarzyla... masakra...
A teraz cos dla dziewczyn o stalowych nerwach;]
oczywiscie ja jak cos robie to nigdy tak od poczatku do konca, tu zrobilam jakies dziwne dwie fotki. Na jednej.. kurcze przed zabiegiem, ale juz z tasmami(nie pytajcie czemu zapomnialam), a na drugim ładną i zadbaną prawie 40 letnią kobietkę oszpeciłam robiąc jej zdjęcie"na gnoma", czyli.. blisko twarzy i pod kątem.
Ja nie umiem robić na podkładkach silikonowych, diabelstwo mi się przesuwa, wiec ja na tasmach, zreszta dzoanka tyż;]
Tu mialam problem taki, ze Pani wszystkie rzęsy się krzyzowały, a jeszcze kobitka ma opadającą powiekę w zewnętrznym kąciku, ale tak maksymalnie. Podoba sie nie podoba, ale wstawiam, bo wstawiam wszystko co mam, o;]
o ja pierdziu!! jki efekt! Robiłaś profil D? mega fajnie wyszlo :D
i potwierdzam- tez na samych tasmach robie :D
Dzieki dzoanka, nie to profil J, Pani tak miala opadniete powieczki, ze sie nie dalo zalozyc D bo by lezaly na tej gornej powiece, a tak.. przynajmniej troche odstają. :/:
dzikakurko widać, że trafiłąś na trudną klientkę ale muszę Ci pwoiedzieć ze efekt super wyszedł. :) <stoję i klaszczę> :skacze::master:
podziekowania mi sie skonczyly,i Etna - Trudna fakt, dziekuję:love:
A wie moze ktoras z was gdzie dobry kurs na rzesy mozna zrobic w Poznaniu?
zeby nie bylo, ze Cie tak zostawiamy delyszys:)
nie mam zielonego pojecia gdzie w Poznaniu, zeby bylo dobrze i niedrogo, bo oczywiscie Extreme Lashes na stowe w Poznaniu znajdziesz, ale przygotuj sie na szok cenowy.
Wstawiam obiecane zdjęcia :D
Pierwsze zdjęcie przed, reszta po :)
piekny efekt i piekna dziewczyna z pieknymi rzesami "wyjsciowymi", zadowolona pewnie jak gwizdek, co?:love:
Dzoana extra!!! efekt super :love: masz dryg do tego :ok:
Kurko ta dziewczyna ogólnie "szuka męża" :D i ciągle narzeka... a na następny dzień jak wrócila z pracy mówi: Kurde Asia jesteś zaje*ista! Dzis w pracy mój szef nie mógł oderwac oczu ode mnie, ciągle puszczał mi oczko! :D i jeszcze taki drugi, to już w ogóle latał za mną ze złamaną noga :D :leze: :skacze2:
Dziekuje Kamilko za uznanie:*
Dzoanko nic dziwnego ze za nia latali bo naprawde kapitalna robota:) spisalas sie na medal a uzupelnieniem Twojej super pracy jest uroda klientki;)Poklony w Twoja strone......:)
A tutaj kolejne :) - jasne proste i krótkie rzęski (oczywiście zapomniałam zrobić wcześniej i zdjęcie jest z taśmami:P)
PS robiłam je 2:30 h :wow: sama jestem zdziwiona...
wow....pieknie cudnie extra.....widac zadowolenie na twarzy kl;ientki...:)
naprawde masz talencior do tego:)