Odp: urzadzenie do pylu - Pochłaniacz pyłu
zawsze mialam takie
POCHŁANIACZ PYŁU NAJLEPSZA WYDAJNOŚĆ + PREZENT (2848910666) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
ostatnio w ramach oszczedności kupiłam dokładnie ten model
Pochłaniacz Pyłu Sonobella BS-208 30W! (2816777964) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
i muszę powiedzieć,że jestem bardzoooo zadowolona.
Kupując te na 1 wiatraczek zwroccie uwagę na moc - oczywiście, na długość pochłaniacza ( im dłuższy tym lepszy), tak,żeby ręka klientki nie spadała z niego po bokach - jeden taki mam w salonie;) masakra.
Dla mnie ważna jest też wysokość pochłaniacza. Im niższy tym dla mnie lepszy. Mam krzesła, których wysokośc się nie reguluje i wysoki pochłaniacz sprawia,że niewygodnie mi sie pracuje, za wysoko jest dłoń.
ja z kolei mam ten maly, krotki pochalaniacz i pracuje mi sie na nim lepiej niz na tym klasycznym :) chyba to kwestia przyzwyczajenia :)
kochanie oznaczenie 220V to napiecie a nie moc ;)
Wat czyli W oznacza moc ;)
ten co pokazalas ma 25 watow
Wiec ile Wat przy pracy z frezarka to minimum? I czy wystarczy jedno wiatraczkowy czy trój wiatraczkowy? Pomóżcie :P
http://www.neonail.pl/katalog/188-ur...aki-bialy.html ten pochlaniacz ma 5W czyli to zdecydowanie zamalo mimo 3 wiatraczkow prawda? Kompletnie nie wiem co mam wybrac :(
Według mnie , najlepszy nie znaczy czy ma 3 wiatraki czy 1 . Tylko dobre parametry , ja mam na 1 wiatraczek , 220V czyli normalne napięcie elektryczne , ale moc czyli 35W . Są też lepsze parametry ale koszt też jest Lepszy czyli droższy . Pozdrawiam
Dzięki ISA, znalazłam nawet 50W :) niestety wygląd troszkę mi nie pasuje i wcale nie taki drogi. Będę szukać dalej.
A czy im większa moc tym głośniej działa? Nie chciała bym odgłosu odkurzacza w salonie :) Pozdrawiam
czyli musi mieć moc ;) 220 v
dziewczyny a podobno te z 3 wiatraczkami sa jakos ze sobą "skablowane" i podobno jest ten sam efekt co jeden wiatrak i nie ma sensu przepłacac a hałasują te powyżej 25 v ach trzeba jakiegos elektryka tu zwabić ;)
ja miałam taki powyzej i lepiej zbiera ale faktycznie bardziej hałasuje. pod koniec swojego zywota rozkręcał sie jak stara pralka :x:D
Zakupiłam w EF mały pochłaniaczyk z jednym wiatraczkiem na 20W... niebawem sprawdzę jak pochłania, nie spodziewam się cudów ze względu na moc a i Pani w hurtowni uprzedziła "w 100% wszystkiego nie pochłania ale warto" zobaczymy...^_^
to ja taki wlasnie mam rozowy, sporo pochlania i mniej miejsca zajmuje
Ja mam ten z simply nails ktory wstawilas,jest maly i zgrabny bardzo,jestem baaaardzo zadowolona z niego:D
Z tego co wiem to nie ma sensu kupowac tych z 3 wiatraczkami,bo np. jesli on ma 25 wat to te 25 wat jak podzielmy na te 3 wiatraczki to wychodzi ,ze jeden waitraczek ma moc 8,33W.
Wiec to jest bardzo malo!!!
Dlatego lepiej kupic taki z jednym wiatraczkiem ktory ma moc np 25 W :) <- Tak mi tlumaczyla instruktorka na kursie:)
Cytat:
Napisał
gosia666
Z tego co wiem to nie ma sensu kupowac tych z 3 wiatraczkami,bo np. jesli on ma 25 wat to te 25 wat jak podzielmy na te 3 wiatraczki to wychodzi ,ze jeden waitraczek ma moc 8,33W.
Wiec to jest bardzo malo!!!
Dlatego lepiej kupic taki z jednym wiatraczkiem ktory ma moc np 25 W :) <- Tak mi tlumaczyla instruktorka na kursie:)
W sumie racja... nie wpadłam na to aby podzielić moc na 3 wiatraczki :P Dobrze, że kupiłam z jednym... malutko miejsca zajmuje a z pochłanianiem okaże się niebawem :)
Właśnie wygrałam aucję pochłaniacza za 60 zł, tego który poleca gosia666
SimplyNails, Pochłaniacz Pyłu, NOWOŚĆ LUX !!! (3085439213) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
mam nadzieję, że też będę z niego zadowolona. Dam Wam znac
pochłaniacz się sprawdził. Polecam
Mysle,ze bedziecie zadowolone:)
Jak tak sie czlowiek glebiej zastanowi,to jest to logiczne,ze ta moc trzeba podzielic na ilosc wiatraczkow, ale ja sama bym na to nie wpadla chyba ;)
No wlasnie ja się w ogole nad tym nie zastanowilam :P
---------- Dodano o godzinie 10:23 ---------- Poprzedni post był napisany Wczoraj o godzinie 23:14 ----------
Pochłaniacz zdał egzamin :)
dziewczyny szukam dobrego pochłaniacza.
Niestety nie znam się za bardzo.
Zawsze korzystałam z takiego,który miałam wmontowany w blat.
teraz do nowego stolika szukam czegoś nowego i nie ukrywam chciałabym zeby był jak najlepszy.
może polecicie coś godnego uwagi?
http://beautysystem.pl/pl/p/Pochlani...lla-BS-208/314
koleżanka go ma i jest bardzo dobry kosztuje niecałą stówkę i naprawdę jest lepszy niż mój za około 200 zł też go kupuje teraz
Ja tez go mam, polecam :)
sandrus podskocz do mnie wlasnie taki kupilam mozesz ocenic w realu :-}
Aga gdzie ten pochłaniacz kupiłaś?
jak mówisz,że dobry to juz nie będe cudować i wymyślać.
Sandrus, tez mam identyczny i szczerze polecam . Głośno nie chodzi , ładnie wciąga hahaha, polecam na serio