ooo jaka fota KAMIS!!
jaki Ty przystooooOOoooojny :love:
wracajac do tematu: zaraz wysylam foty ;)
Printable View
ooo jaka fota KAMIS!!
jaki Ty przystooooOOoooojny :love:
wracajac do tematu: zaraz wysylam foty ;)
oj tak, szefunio w końcu pokazał swoje oblicze.... i jest na czym oko zawiesić
Dymciq jestem w szoku :o :D doszły fotki :]
ps. proszę mi tu na temat konkursu prawić a nie o moim nowym awatarze : P
a tak wracają c do tematu to kurcze już nie mogę się doczekać żeby zobaczyć wasze prace konkursowe, bo z tego co widać to konkurencja będzie ogromna.... ale fajnie super zabawa, gdy do końca nie wiadomo kto wygra
no to i ja wysyłam w koncu... tylko zdecydować się nie umie bo mam 2 prace..
KAMISQ..nawet mnie nie denerwuj...to wersja.... krotsza i brzydsza :( wczesniejsza przepadla ;(:(:(:(
(dalej jestem zla:P)
ale jak juz pisalam ze wezme udzial to nie chcialam robic świnki :)
hehe
~~~~~~
...sie nie moge doczekac se seee :D
no..konca oczywiscie tego oczekiwania :P
Wreszcie się zdecydowałam na ujęcie i wysłałam. Wcześniej czytałam, że dziewczyny porobiły tyle zdjęć, że nie wiedzą, które wysłać. Pomyślałam sobie, że to przesada, a sama dokładnie to samo zrobiłam hi hi hi:P. Było kilka aranżacji i wiele ujęć. I jak zwykle po skończeniu stwierdzam, że mi się nie podobają:/:. Ale trudno, już poszły.
Nie mogę się doczekać Waszych prac, bo wiem, że będą piękne:)
a to chyba każda z nas to ma, jest jakiś pomysł na zdobienie aranżacje, pazurki gotowe oglądamy fotki, i załamka, to nam się nie podoba, tamto nam się nie podoba zawsze coś nie tak... bynajmniej ja tak zawsze mam
ja też tak mam:D w końcu wysłałam pierwsze lepsze, bo bym się nie zdecydowała:D
zgadza się ja robię zawsze selekcje, gdzie był kolor ładniejszy i wyraźniejsze, i tez pierwsze z brzegu przez losowanie zawsze wysyłam, bo kurde nigdy się zdecydować nie mogę, bo żadne mi się nie podobają
Ale ja naprawdę miałam dylemat, bo mój mąż wpadł w trans i zrobił mi 50 zdjęć. I bądź tu mądra, które wybrać hi hi hi.
oj to masz szalonego męża, mój nawet nie chce się podjąć robienia fotek, bo jak to on mówi jest ślepy i nie wie jak je zrobić
Kaaaaaaaaamis.... jakiś Ty wystrojony!!
Amen.. wysłałam :yess:
No to praca wysłana... Tylko jakoś nie jestem zadowolona bo na zdjęciach nie widać tak ładnie kolorów jak w rzeczywistości:/:
Widze ze dziewczyny szaleja na pewno beda piekne..najwazniejsza to dobra motywacja i wasze pozytywne myslenie..kazda wasza praca wykonana waszymi paluszkami jest dzielem i tego sie trzymajcie...bedzie co ogladac i oczoplasu chyba dostane..hehe..
moja praca też wysłana... tak mnie dzis mąz wkurzył, że postanowiłam sie zrelaksowac i jakies takieś wyszło dziwadło... zobaczymy co z tego wyjdzie:)
boze ja juz sie nie moge doczekac zeby zobaczyc wasze prace i wynikow:P:))))
Nie dostałam żadnego potwierdzenia wysłania zdjęć:( nie doszły?
jeszcze tylko kilka dni doczekac sie prac nie moge...:) ja niestety nie mamkiedy zrobic...chyba ze zarwe kolejna nocke...:D.... ale i tak pokibicuje innym :D:D:
a ja tam obojetna jestem bo jak zwykle nie zadowolona ze swojej pracy ... ale co tam ;P
teraz już występuje to szmeranie w brzuchu i ciekawość, kto jakie pazurki zrobił