ja własnie skonczyłam... teraz jeszcze musze wysłąć prace
Printable View
ja własnie skonczyłam... teraz jeszcze musze wysłąć prace
Dziewczyny to każda z nas wyręczy rganizatorów i wklei zdjęcia które wysłała :P Jury powie tylko nick wygranych ;) faktycznie sporo prac jak na 2 kategorie podzielili...
ależ się wkurzyłam, nigdy więcej pazurów na ostatnią chwilę... ale wysłane, wieczorem ściągnę, robiłam na lakierze zobaczymy cy rzeczywiście szybciej odejdą..
regulamin:
7. Stylizacje mogą być wykonane na paznokciach naturalnych, bądź przedłużonych. Jeżeli zostanie nadesłana wystarczająca ilość prac, będą one podzielone na dwie grupy.
jak dotąd wpłynęła tylko jedna praca na paznokciach naturalnych
A to w takim razie przepraszm, źle zrozumiałam wypowiedź zizi z 11 strony, że decyzją jury został zmieniony podział na grupy :)
Kamis ja tam Wam wysłałam zapytanie na maila dołączone razem ze zdjęciami...Jest szansa, że dacie mi znać co i jak?
a moze lepiej zeby nie byly bo az wstyd bedzie przy pracach innych dziewczyn :)
prawie gotowe ale na ostatnia chwile to nie robota,jeszcze musze pomyslec czy je wyslac,wyszlo nie tak jak mialo byc
kurzcze a ja właśnie siedze w misce...
no ja po ostatnim razie na ostatnią chwilę też robiłam i stwierdziłam że zrobię wcześniej żeby się nie wkurzać :)
yhyhy...to ja chyba najlepsza jestem bo za chwilunie ide robic fotki pazurkow i wysylam :DD (oby mi wyszly w swietle w miare :>)
Ja niestety nie dałam rady wziąć udziału w konkursie:(:(:(. Będę Wam kobitki kibicować.
A ja właśnie wybrałam zdjęcia - a właściwie to mąż mi pomógł, bo ja nigdy nie mogę się zdecydować...Zaraz wysyłam. Zawsze wszystko na ostatnią chwilę robię!!!
jeszcze tylko 2 tygodnie i będą znane wyniki ;)
no niby tylko, ale wydaje się, że aż...:/:
2 tygodnie to okropnie długo, ale ja i tak bardziej jestem ciekawa Waszych prac niż wyników konkursu.
Moja aranżacja pazurkowa nie będzie brała udziału w konkursie bo wysłałam 4 zdjęcia zamiast 3 i jury bierze pod uwagę pazury z budową paznokcia, ale jeżeli się zgodzą to zamieszcze ją na forum za jakiś czas bo zrobiłam ją po to, żeby wywołać uśmiech na Waszych twarzyczkach w te pochmurne dni :)
Kochane moje mam dobrą wiadomość- nie będę Wam robiła konkurencji :D:D:D :skacze: :skacze: hihi nie no żartuje... niestety nie wyrobię się... zostały 3 godzinki i mi to nie wystarczy na zdobienie, które chciałabym zrobić, a takiego zwykłego nie zrobię, bo po co... :) bo jak szaleć to szaleć ;)
Powodzenia dziewczynki, trzymam kciuki za Was :*
Dzoana masz 3,5 h i dobra passe:) Dasz rade!
AAAAAAAAAAAAAAA!!
Skończyłam!!!!!!!!!!!!!!!! :skacze::skacze::skacze::skacze::skacze:
Teraz tylko fotki wyślę.......... uffff :D
a i wyszlo masakrycznie. no ale cóź. życie:P w ogóle nie miałam pomysłów.... ale za to na następny konkurs juz mam:D
hehe nie ma to jak wszystko na ostatnia chwile szalone kobitki jestescie!! :)
chciałam przypomnieć że rudi już wysłała, więc o czym my tu mówimy:D:D
mi też czasu nie starczyło ;(