Śliczniuteńki aniołeczek:)
Printable View
Śliczniuteńki aniołeczek:)
I ja dzis dostalam swoj prezencik :):) i chcialabym wiedziec od kogo i podziekowac :):0
ps. mama nadzieje ze moj tez doszedl i czy sie podoba :P:
buziaki :*:*:*
bardzo ładny!!
Ładniutki prezencik:)
Ja jeszcze na Swój czekam
woow jaki fajny wisior:)
a czy prezent ode mnie doszedł???
Ja miałam nadzieje że mój prezencik też już dzisiaj dojdzie do wylosowanej osóbki ale chyba jeszcze nie . . .
a ja od mikołaja dostałam pięknie zapakowana świeczkę, w kształcie choineczki - żeby było zabawniej kocham świeczki i zrobioną chyba z wierzby gwiazdeczkę a ja uwielbiam drewniane dodatki, prezent trafiony w 102 % bardzo dziękuję
paznokietek prosimy o fotke:D
jasne postaram się weekend wstawić, bo muszę aparat z pracy zabrać
Jaka ja jestem ciekawa co dostane od mikołajki:PJak Wam dobrze dziewczyny ,bo juz macie niespodzianki a my które jeszcze nie otrzymałyśmy czekamy na te chwile;)
supeeer czekam:):good:
biedna Chanti:(
Ja mój prezent wysłałam i mam nadzieję, że szybciutko i w całości dojdzie;)Ja swój chyba dostałam, bo przyszlo awizo, ale dopiero dziś odbiorę:)
A to zdjecie mojego suuuuperowego prezenciku:)Jeszcze raz z calego serducha dziekuje mikolajkowej:*
p.s.To jest akrylik perlowy jest suuuperowy,niewiedzialam ze taki tez jest:)
wooow Jade super prezent:D jaki kolorowy, szalenstwo:D
Jade przepiekny prezent !! napewno sie sprzyda;);]
tez dostalam dzis prezencik :D
dziekuje Bardzo :D ---albumik--- i dlugopisik ( marckowi sie bardzo spodobal hihihi) popisal mnie i siebie :P ) przyda sie na fotki moich dzieciaczkow :)
i wiem kto byl mikolajkiem :D to imie mi sie BARDZO PODOBA :D
fotke wkleje wieczorkiem :)
ja mam andzieje że mój w końcu dojdzie :(
Ja odebrałam prezencik od mikołajki Iwonki piękne serweteczki dziękuje Skarbie :love:
już są w zasłużonym miejscu hihi
w nocy wkleje foto :)
ojc jak zaluje ze nie robilam z wami
Żałuj żałuj:) ja tez jestem ciekawa kiedy dojdzie ode mnie prezencik:)
uffff.. a ja wreszcie dzis wysłałam :D
Bardzo się cieszę, że doszło, bo martwiłam się czy zdążę przed szóstym. Serwetki robiłam sama i nie wiedziałam czy Ci się spodobają. Super, że Ci się podobają:)