Dzoana pisalam...ze moge posluzyc jako modelka...i nawet pytalam skad jestes dokladnie;)...
Printable View
Dzoana pisalam...ze moge posluzyc jako modelka...i nawet pytalam skad jestes dokladnie;)...
bestilka a może nei publikuj ich i na jakiś o podobnej tematyce wyślesz
dziewczynki czy dostałyście potwierdzenie, że zdjęcia doszły???ja nie dostałam i zaczynam się martwić ;(;(
a ja znowu nie wysłałam pracy :( tak to jest zostawiać wszystko na ostatnią chwilę, a potem czasu brak.
Już nie mogę się doczekać oblookania waszych prac. Jestem ciekawa jakie cuda wyczarowałyście :)
ja nie dałam rady wziąć udziału, ale z niecierpliwością czekam na Wasze cuda :)
To juz jutro :)
Powodzenia wszystkim:)
DZIEWCZYNY
Ania pisała na chat boxie że prace ocenia dopiero na 13.02 tak więc nie do jutra nie do jutra :D
aaaaa gdzie tam do 13go.... dobrze ze jutro zajme sie pieczeniem faworkow na tlusty czwartek to mi dzien zleci...w czwartek przejem pol dnia to tez jakos obleci a potem piatek i sobota 13go :skacze:
już się nie moge doczekać aby zobaczyć jak się napracowałyście :)
Hej Moje Drogie...Dziekuje wszystkim ktore wziely udzial w konkursie..Mamy 28 prac...no i jest w czym wybierac,dziekuje wam za wytrwalosc..mam nadzieje ze Izunia dzisiaj pouklada prace i wstawi wam dzisiaj na forum..:)
No to super,to popatrzymy na małe dzieła...juz dziś???????????
OOOOO bosko :)
dzięki Aniu za informację:D
dziewczyny szybko zleci:)
fajnie jak zobaczymy wcześniej prace :skacze:
ja tez juz si nie moge doczeaka zobaczyc wasz wspanialosci :D:D
To czekanie jednak jest najgorsze..........
ja sie jednak wstydze tych moich koslawców :D
Super w końcu będzie można pdoziwiać wasze piękne prace:)
O fajnie, bo ja też jestem baaardzo ciekawa :D
łączę się z wami w czekaniu eheheh:skacze::skacze:
Eh... wszystko było gotowe aranżacja i rekwizyty przygotowane, a musiałam jechać na szkolenie z wizażu i nie zdążyłam zrobi, niestety może następnym razem sie uda i będzie się trzeba zabrać za tworzenie wcześniej... Teraz należy czekać na wasze prace dziewczyny :) Trzymam kciuki za was :*
Czekamy,czekam....a tu nic.........