a ja oszalałam i chce drugiego pieseczka:)
pomeranian szczenieta . (747803001) - Aukcje internetowe Allegro
Printable View
a ja oszalałam i chce drugiego pieseczka:)
pomeranian szczenieta . (747803001) - Aukcje internetowe Allegro
my też chcemy (innej rasy), tylko boimy się że fobcia źle zareaguje i na razie się wstrzymujemy
a ja mam śliczną suczkę Kesi rasy shih tzu:) te pieski są fenomenalne moja zachowuje sie jak dziecko:)
siuper, ja mam zwykłego kundelka , nowofunlanda, i dwa kociaki, a i moje słoneczko założyło sobie małe akwarium i jest tak ok 10 rybek
a oto zdjęcie moich łobuziaków, ale tylko dwoje z nich,
Logowanie do nasza-klasa.pl
reszta jest uwieczniona ale nie mam czasu fotek wstawić
kundelka miałam 16 lat kochany piesek to był ale już jej nie ma:( a nowofunlanda mój chłopak by bardzo chiał miec:) śliczne psiaki
Mój chłopak miał nowofunlanda... cudne psy i wielkie (jego warzył 100kg...)
moj piesio to ten w avatarze i nazywa sie piXel:)
a to moja Funia
jaki słodki zwierzak, taki tylko do kochania, czy to jamniczka?? dobrze widzę??
tak
znalazlam inne zdjecie
:)
moj kochany zwierzaczek jest u mnie w avatarku i nazywa sie piXelek i jest czynnym klubowiczem cabrio- klubu :))
świetne te wasze zwierzaczki i te psiaczki z allegro też słodziutkie :)
a to moja Koka w nowym ubranku na zimowe spacerki ;) czapki nie lubi... :D
a oto i mój [QUOTE]kotek
A ja mam dwa chomiczki:P
moje rudaski Fox i Scoobie
cudne:)
Poznajcie Lole :skacze:
a ja przedstawiam Wam mojego kochanego psiutka- Owczarek szkocki collie (tzw. Lassie)- nazwaliśmy ja Boni :love::love::love:
Załącznik 11255
słodziaki:D
mój tuptuś :)
Dzisiaj ktoś podjechał pod nasz dom i zabrał sobie do samochodu naszego psa;( koledzy mojej siostry widzieli to i zapisali numery ale sie nie zgadzały i policja nic nie pomogła:( ide jutro na pkp zobaczyć czy nie maja jakis nagrań, bo mieszkam kolo przejazdu kolejowego to możne sie cos nagrało a jak nie to juz nie wiem co zrobić:(
nie wiem jak można być takim... :zly::zly::zly: i ukraść komuś psa:( tyle biednych siedzi w schronisku ale ktoś woli zabrać tego, na którym komuś bardzo zależy i sie do niego przywiązał ;(
ooo matko.. jakto zabrali pasa do samochodu ? :wow: