mała !! miałaś napisać !! :aty:
niestety twoja fotka to trochę naciągana na krzywą by była ;) więc jak możesz to prześlij
Printable View
mała !! miałaś napisać !! :aty:
niestety twoja fotka to trochę naciągana na krzywą by była ;) więc jak możesz to prześlij
:good:
a ja tak generalnie staram się kończyć pracę inż ale jakoś nie mogę się skupić :D
oj zeby,az mnie rozbolaly.Ja sie szykuje do pracy jeszcze kilka minut i spadam.Juz tapetka na twarzy i zaraz ide,buuuuuuuuuuu
A ja odpoczywam po rowerku, choć dzisiaj to była niesamowita przyjemność, bo zrobiłam 30km i wiatru nie było. A potem mykam do centrum zobaczyć czy dojechały już nowości do mojego ulubionego sklepu.
Ja to w pracy przez caly dzien tyle wychodze,ale na rowerze to bym nie dala rady:)Udanych zakupow zycze.
ja wlasnie udaje sie do pracki ... zajze do was jak bede miec przerwe ... a tak dopiero po 23 .... zastanawiam sie bo mam teraz dwa tyg urlopu <mysli> czy zrobic sobie pazurki :D
ja siedze i sie nudze w sumie, pogode mam straszna i nic mi si enie chce :(
ja buszuje po forum
zaraz musze obudzic mala i isc po malego do pekola i na gimnastyke
a mam takieg lenie aze szok
ah ah :) ja widziałem ale akurat przy agusia_pa2 nie jest napisane że brakuje krzywa C :P dobra już mniejsza o to sprawa jest wyjaśniona :P
---------- Dodano o godzinie 15:07 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 15:06 ----------
co to jest pekole :D
czyli ze mi wybaczasz??????????
nie ma czego :P bez jaj :P :D
ahahahha no przeciez wiem
zartowalam
---------- Dodano o godzinie 15:14 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 15:14 ----------
ps nie bierz wszystkiego tak na powaznie co pisze
a kto ci powiedział że biore :lol:
wlasnie zaczynam ;) fotki oczywiscie dodam jak zrobie ;)
A mi się coś chce zjeść :P Coś pyszniastego....ale nie mam ochoty na nic co mam w domku :/ Bez sensu :glodny: hihi :))
wiesz co mała pogadaj z ivonną ona ma jakieś sprawdzone sposoby :D na takie rzeczy :D
Hi hi hi:D, myślę że mała też zna te sposoby jak każda kobieta i już sobie poradziła.:)
hhihi znam znam i wlasnie robie-nie odzywam sie do upadlego
ostatnio tak mialam
ze jak sie nabuczyl to sie lasilam a on bylopryskliwy i mnie zlewal to postanowilam si enie odzywaci go ignorowac i podzialalo
szybko przylazl w lachy
Hahaha i bardzo dobrze:D:good: