ja pomyslow mam mnostwo tylko ostatnio z czasem krucho,podziwiac bede wasze prace :)
Printable View
ja pomyslow mam mnostwo tylko ostatnio z czasem krucho,podziwiac bede wasze prace :)
Marudy jesteście i tyle!! prace pewnie będą piekne !! jak zawsze!!
Przypomnę tylko żeby nie było głupich pytań
6.Prace zostaną wystawione w ciągu 6 dni - najpóźniej dnia 30.04.2010 roku
Dajmy czas administracji na ogarnięcie podpisanie uporządkowanie zdjęć, na wystawienie sondy etc etc :)
super :D
jam siem bojem.... :/:
hihi ja tez :P
Zawsze piszecie że beznadziejne są wasze prace, a później sie okazuje, że same cuda. Jesteście zdolne dziewczyny, wiec na pewno będą wszystkie prace świetne.
termin minął jestem spokojniejsza i do 30 bede grzecznie warować :D
no ja tez czekam ale sie nie napalam o wiem ze poszło jak poszlo, ja czekam tylko na finał bo chce juz sie zabrac za robienie dyplomu bo temat mi sie podoba i pomysla mam:D
piatyelek ja się nie mogę doczekać tego twojego dyplomiku, bo robisz je naprawde prześliczne.
piatyelek dyplomy pewnie beda cudneeeee :skacze: ja juz chce dyplom haha^_^
ja się też nie mogę doczekać Waszych prac, napewno będą kolorowe i niepowtarzalne :)
napewno beda piekne :D
ja wiem co bym na taki konkurs zrobila, niestety nie moglam wziac udzialu ;s
czekam z niecierpliowscia na ukazanie prac :D :skacze:
a kiedy będzie mozna obejzec prace??
w ciągu 6 dniu będą wystawione - jest napisane w regulaminie :)
Napewno prace będą super;) Szkoda, że ja nie mogłam wziąść udziału;(
Do 30 nie zostało tak dużo czasu :D
Nie wiadomo ile było prac dokładnie?
a ja nie wiem co z moja praca bo dostalam potwierdzenie na meila wczoraj... czyli po terminie... :(
ważna jest data wysłania a nie kiedy przyjdzie potwierdzenie
Kamis ty lepiej mów ile jest prac:)
Też jestem ciekawa ile jest prac, myślę, że do 30 dojdzie, sporo dziewczyn wysłało pod sam koniec (ach, cóż za niespodzianka :P), nie mogę się doczekać 30. 04 :tuptup:
no to czekamy :)
tak, tak czekamy:tuptup:
no to czekam na wsze dzieła dziewczynki
No ileż to można czekać hehe :skacze:
Szefostwo niech się tylko nie denerwuje ;) my tak piszemy bo nie możemy nawet pooglądać wszystkich prac ;] a baby jak to baby gadać muszą :P
my już nawet nie wchodzimy w ten temat... albo jest "kiedy prace" albo "kiedy wyniki" hehehehe:D:D:D:D:D:D:D:D