-
Odp: [22-23 maja 2010 Warszawa] Warsztaty forumkowe !
a ja mam jeszcze kilka pytań:
1. Na jakim przystanku musimy wysiąść-wie ktoś?
2. To w końcu mamy robić te identyfikatory??
3. Do której mniej więcej się w sobotę zejdzie (będę do końca ale wrazie co moje prywatne taksi muszę uprzedzić :D )?
hmmm i narazie tyle jak sobie coś przypomnę to napiszę :)
-
Emilia B., przystanek nazywa się Nowe Bemowo. W poście jest, że do godziny 20, ale ile będzie trwało niewiadomo :P
A ja kuferek posiadam, ale nie wiem czy go zabiore :P
-
ja wiem, ze mam wysiadac na stacji Warszawa zachodnia:D a potem chyba ktoś sierote z tobołkiem zgarnie:wstydek:?:haha2:
-
tusia, ja mogę sierotę zgarnąć ;) i razem możemy pojechać autobusem na warsztaty ;)
-
oj dziewczyny, już się nie mogę doczekać warsztatów. To będzie wspaniały weekend :)
-
Dziewczyny, mamy biały papier samoprzylepny więc możemy Wam zrobić takie przylepiane wizytóweczki, jeśli zechcecie je przylepić do ubranka, chcecie?
-
1. Jeśli można, to ja chciałabym wizytóweczkę ^_^
2. Przypominam, że mogę autkiem zgarnąć 4 osoby z Dworca Wschodniego i odwieźć je tamże z powrotem! :P
3. Eee... zdejmie mi ktoś moje pazurki na warsztatach, czy musze to zrobić w domku? Mam w piątek 3 klientki i obawiam się, że nie zdążę, a wiadomo, że mamy ćwiczyć na sobie nawzajem :(
-
jesli by mozna było to tez bym prosiła o zdjecie pazurków w niedziele.. ^_^
PS i czy zdąrzymy sobie na wzajem wszystko zrobić? bo kazda pracuje w innym tempie.. ;]
Dziewczyny które przejeżdzają niech piszą o ktorej i na jakim dworcu będą to się podzielimy od razu ktore ktore odbierają ;P
-
tak myślę o tym robieniu sobie nawzajem...nie lepiej jak każdy na swoich paluszkach?? chyba że jakiś "pokazowy pazurek" to można na którejś modelce :D ale będziemy się na wzajem pilnować i wypatrywać błędów :)
Dobra i ustalcie kto z jakiego dworca (ja sobie tramwajem z Gocławia podjadę bezpośrednio więc spotkamy się na miejscu) :)
-
Emilia na swoich? to ja sie nic nie naucze;(
-
ja mogę użyczyć kilku (tylko bez piłowania płytki bo muszę mieć na co akryl kłaść na warsztatach w Poznaniu :D)
-
Ja jestem za tym, żeby na cudzych robić :D
Moje są kwadratowe i ciężko np formę podłożyć, może którejś z Was się uda:D
-
ja tez kuferka nie mam, zabiorę się w dużą torbę, już to przerabiałam w ten weekend:D:D
-
Emilia ja mam nadzieje na pazurka w Twoim wykonaniu na moich słupkach:D musze popatrzeć jak to robią profesjonalisci:D
oraz pojde dzisiaj na dworzec i upewnię się, ze pociąg na pewno pojedzie o tej godzinie, którą podano mi w informacji telefonicznej......wyjazd mam 6:05 a na zachodnim jest 9:05
-
tusia :haha: profesjonalista he he to się obśmiałam :D jeszcze mi sporo brakuje... a kto mnie będzie uczył??kogo mogę zmolestować?? :P
ach nie mogę się doczekać a to już za 3 dni :tuptup::tuptup::tuptup:
-
ja osobiście, wole robić na kimś bo na sobie nie lubię, zresztą swoje paznokcie znam na pamięć a waszych nie i to jest wtedy wyzwanie dla każdego. ale dostosuje się do tego co będzie ustalone. :)
-
wy bedziecie sie swietnie bawic a niektorzy musza zdawac egzaminy !! to niesprawiedliwe ;( poczekajcie az mi sie skoncza egzaminy juz ja wam dam !! :aty: :aty: :aty:
-
Cytat:
Napisał
Emilia B.
tusia :haha: profesjonalista he he to się obśmiałam :D jeszcze mi sporo brakuje... a kto mnie będzie uczył??kogo mogę zmolestować?? :P
ach nie mogę się doczekać a to już za 3 dni :tuptup::tuptup::tuptup:
nie odliczaj tak.. błagam ;P
---------- Dodano o godzinie 16:05 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 16:04 ----------
honey jak to u mnie w szkole nauczyciele mówią 'życie jest niesprawiedliwe' :/: :P
-
W razie czego znajdą się ze dwie modelki ;-)
-
ja też jestem za tym żeby robić na kimś...bo co to za sztuka zrobić na swoich pazurkach na których sie zawsze ćwiczy...lepiej poćwiczyć na cudzych:)
-
no dobra już :) to była tylko taka propozycja :) nie było tematu :D
-
Tusia, ja z Niunadagunią też z zachodniego ;) Z Łdz wyjeżdzamy
Łódź Fabryczna odj 07:34
Warszawa Zachodnia przyj 09:12
Więc możemy jechać razem ;) autobus nr 184 ;)
-
bardzo prosze osoby, które jeszcze nie podały mi swoich nazwisk, o to żeby to zrobiły
a teraz niespodzianka nr 2: :D:D
w sobotę i niedzielę zawitają do nas Kasia Zbroińska, która pokaże nam zdobienia przestrzenne oraz Edyta Bieniek, która będzie nas uczyć malować. oczywiście wszystko dzięki zasłudze Wioli z Trendów !!!!!!!!
dziewczyny będą tylko rano, także będziemy miały sporo czasu żeby ćwiczyć samodzielnie:) z Trendów będzie także czuwać nad całością p.Magda, która również na pewno odpowie na nasze ewentualne pytania. Będzie też zorganizowany quizik z nagrodami - ale o tym na miejscu ;)
no a poza tym to wiele z nas na pewno ma coś do pokazania dla reszty grupy :)
przypominam koniecznie bierzemy lampy uv i lampki! te które mają mozliwość- podkładki na stoły. ja będę mieć, ale jeśli któreś z was mają to też mogą wziąć.
identyfikatory będą w formie samoprzylepnych do ubrania prostokątów.
a poza tym to poznałam naszą Valię w końcu :*:*:*:*
-
Ja poznałam Valie jeszcze chyba w podstawówce :D Fakt faktem dawno to było :P
Ja mogę wziąć tylko lampkę UV, bo innej nie posiadam :(
-
spoko ja też biore.
i oczywiście zapomniałam z tego wszystkiego sie spytać, jest możliwość obiadu na niedziele za 15zł, składającego się z 2 dań. i pytanie co my na to