Ale mega robotę odwaliłyście laski ^^ :skacze: Tyle pieknych prac aż dech zapiera :skacze:
Printable View
Ale mega robotę odwaliłyście laski ^^ :skacze: Tyle pieknych prac aż dech zapiera :skacze:
dziewczyny wszelkie spekulacje czy wątpliwości proszę do mnie na priv :]
nie rozrabiać mi tu w temacie :D
łaał prace cudowne :ok::ok: kilka wpadlo mi w oko :wow: super się spisałyście :kwiatek:
a ja powiem tylko tyle :wow::wow::wow::wow::wow::wow::wow::wow::wow::wow: :wow::wow::wow::wow::wow::wow::wow::wow: pięęęęękneeee!!!!!!!!!!!!!
No no ...prace przepiękne, aż miło popatrzeć.:ok:
ale cudeńka :) gratuluuę tylu pomysłów.
niesamowite prace zwłaszcza jedna zrobiła na mnie wrażenie:D
prace są super, i owocki, kwiatuszki motylki palemki, super
prace prześliczne :) gratuluję pomysłów :)
O kurka...aż mnie zatkało:o.Cuda po prostu :wow:
zgadzam się dziewczyny z wami prace cudowne są:)
Ja jestem w takim szoku ze mi cieżko pisac bo szczena mi na klawiature az opadla. Prace genialne! Jezelia miałbym głosować to nie potrafilabym wybrac 1 najlepszej naprawde!
A mi jedna sie najbardziej spodobala..........
ja niestety nie zdążyłam.. :(
Ale gratuluję pomysłów :) jakieś 2 prace najbardziej przykuły mój wzrok :) ale uwielbiam takie kolooooryyyy :D
Bardzo fajne i ciekawe prace - tylko pogratulować:)
przecudne są Wasze prace dziewczyny!
Trzymam kciuki za Was :)
kiedy wyniki??:)
Wyniki:
http://forum.wzorki.info/konkursy-zd...tml#post181880
Wszyscy uczestnicy proszeni są o wiadomość prywatną do mnie z nr pracy, nickiem z forum oraz danymi osobowymi - imię nazwisko i adres :)
Dodatkowo osoby z I i II miejsca proszone o dodatkową wiadomość w sprawie nagród - I miejsce szkolenie (informacje kiedy ta osoba mogłaby odbyć szkolenie w siedzibie głównej firmy we Wrocławiu) oraz II miejsce wejściówka na warsztaty urodzinowe Golden Nails które odbędą się 4 września 2010 r. we Wrocławiu (informacja potwierdzająca udział w warsztatach)!
dziękuje :kwiatek:
i gratuluje :*
Gratulacje.....piekne prace:).....:kwiatek:
Gratulacje dziewczyny zajętych miejsc :)
dziewczyny serdecznie gratuluję zasłużonych wygranych!!:wow:
Gratuluję zwyciężczyniom !! :D
Gratuluję wygranym, ale także innym uczestniczkom- prace niebanalne, staranne i zapadające w pamięć:ok:
gratulacje!!!!!!