Już wysłałam. Nic nie dostałam wypyrałam dwa adresy mailowe.;(
No wysyłka rzeczywiście droga jest, ale ja zrobiłam na próbę zamówienie za 39zł z wysyłką, więc mi odjęli 20 zł, także zapłaciłam w sumie 19 złotych za 10 pilików i sondę :skacze:
Printable View
A przez jaki czas jest ważny ten bon?
:( ja też dyplomiku nie dostałam. dwa razy sprawdzałam i jeszcze w spamie i w koszu na wszelki wypadek.
Hmm... Twoj też mam w wysłanych :( napisz mi jeszcze raz swój email na pw
Aguś nie martw się tak czasami była z tymi pocztami ja już się przyzwyczaiłam :)
a ja dyplomik mam a bonu nie mam;(
Ejj ja nie mogę nic zamówić tam :( trzeba wpisać firmę i nip a ja nie mam firmy. Czyli jak mam zrobić ?
Czy ktoś mi może napisać jak mam złożyć zamówienie ?
moze zadzwoń i zapytaj..
Do "asiek"
Aby dokonać zakupu jako osoba prywatna i nie musieć uzupełniać danych firmy wystarczy w formularzu zamówienia kliknąć "osoba prywatna" zamiast "firma". Odpowiednie pole znajduje się na górze formularza tuż nad danymi płatnika, które się uzupełnia oraz zaznaczyć "paragon" zamiast "faktura" w odpowiednim polu pod danymi płatnika. W przypadku jakichkolwiek wątpliwość można skontaktować się z nami telefonicznie lub mailowo - wszelkie dane kontaktowe podane są na naszej stronie nailsPRO - żele uv producent, hurtownia kosmetyczna Łódź, sklep internetowy, artykuły do stylizacji paznokci w zakładce "kontakt"
Pozdrawiam
właśnie odebrałam przesyłeczke :) Bardzo dziekuję:) ten niebieski jest śliczny:love::love::love:
http://img14.imageshack.us/img14/1803/p1200725.jpg
super nagroda tylko pozazdrościc:D:buja:
Malyyyyna :slina: nagrody normalnie cud malina :P :D hehe extra ;)
Cuda... też kcem! :slina: :slina: :slina:
ale sie posliniłam :slina:
niesamowita nagroda !!
i jeszcze tak fajnie kolorowo :D
No no, fajne :D hah udało mi się w końcu zamówic :D ale wstyd :P
O Malyyyyna ale super :slina:
:) ja dzisiaj też odebrałam paczuszkę z nagrodami. Jak dziecko i otwieranie prezentów na Boże Narodzenie. :skacze:
Również śliczna nagroda :skacze:
Ale musi być radość z robienia fotek takim cudeńkom :D
Malyna,:szczena: zazdroszczę, ale zasłużyłaś sobie, bo praca piękna :)
ale nagrody superoweeeee:love:zazdroszcze
a ja mam pytanko czy beda medaliki forumkowe?
14 podpunkt regulaminu o tym mowi :)
Nooo, swietne nagrody, tez bym tak chciala :)
Jeszcze raz gratulacje :ok:
A dostaniemy medaliki forumkowe ?:P
Medaliki rozdane, jeśli ktoś został pominięty proszę się zgłosić do mnie :D