ale się postarałyście bardzo fajne prace :-) już zagłosowałam
Printable View
ale się postarałyście bardzo fajne prace :-) już zagłosowałam
ja też głosik oddałam :)
prace bardzo piękne jedna w szczególności mi utkwiła głosik oddany
zaglosowane...
wstydze sie swojej pracy :torba:
głos oddany :D jak zwykle żałuję że nie wysłałam :/:
Ja już też zagłosowałam:DPrace przepiękne ale przykuły moją uwagę dwie prace między którymi miałam dylemat .Przeważyła romantyczność i stuprocentowa zgodność z tematem:ok:Gratuluję ;)
Pierwszy raz zżera mnie aż taka ciekawość która praca wygra :D
poszlo:)
Głosik oddany :)Piękne i pomysłowe prace.
ja tez strasznie nie moge sie doczekac wynikow, potem powiem dlaczego:)
Głosik oddany, pace cudne, miałam dylemat :)
ode mnie tez głosik poszedł
i ja swoj glos oddalam....latwo nie bylo:)
ale duzo głosow, w poprzednich konkursach ok 100a teraz ponad 200 :woot:
jestem strasznie ciekawa czy praca na którą oddałam głosik zwycięży, trzymam kciuki za autorkę :*
Ja się zastanawiałam nad dwoma albo trzema pracami :) dziewczyny gratulacje za pomysły i z niecierpliwością czekam na wyniki :)
O kurcze, ale szaleństwo...faktycznie temat przeróżnie można ująć i widać, że było kilka interpretacji :) Miałam mały problem z wyborem, ale też już zagłosowałam i czekam teraz na wyniki...
a ja chyba nie zobaczę wyników 31 :/::/:
idę jutro do szpitala i nie wiem kiedy wyjdę :placz::placz::placz:
:szczena: tyle pięknych propozycji, że chyba z pół godziny siedziałam i wybierałam. Ale w końcu zdecydowałam się . Wybór był bardzo trudny :) Gratuluję wszystkim autorkom prac, bo naprawdę są wspaniałe :) :ok:
To już dzisiaj wyniki :D a tutaj tak cicho i spokojnie jak nigdy hehe :)
ja tez jestem w szoku ze taka tu cisza, zawsze szum i gwar a tu ciiiiiiiiiiisza az u uszach gwizdze:)
chyba zawsze powinny byc wyniki oglaszane w weekend, bo i spokojniej sie czeka na nie, czlowiek sie delektuje weekendem nie ma czasu na komupter:Da mi to nawet jakos nie pilnie do nich;(
hehe ja też jakoś nie bardzo chcę ujawniać które moje to i do wyników nie śpieszno :D
ale ciekawi mnie czy wygrają te na które głosowałam :D
przekonamy sie ok 22 albo i pozniej...
bo to cisza przed burzą :skacze:
ja obstawiam wyniki kolo..hmm.. 20 ;P
edit.
Ogladam 'Tak to lecialo' i przed sekunda Maciek Zakościelny śpiewał Fly me to the moon :D