O rajciu to oczekiwanie jest straszne :/:
Printable View
O rajciu to oczekiwanie jest straszne :/:
a ja sobe czekam spokojnie, cierpliwie...obejrze sobie w niedziele dopiero chyab ze znajde dzis wieczorem chwile i prace juz beda;) pełen luzk...jak nigdy:o
a ja w pracy sie nudze i chcialabym już ;P
Ja też już chce. a tu pusto :(
I ja się nie mogę doczekać :)
Ja też jestem ciekawa waszych prac dziewczynki:]
jaaaaaaaaaaa już myślałam, że są...:placz:
ale wiem administracja też pracuje nad tym całą parą, więc nie marudzę:]
Zapraszam do oglądania i oddawania głosów w sondzie
http://forum.wzorki.info/konkursy-zd...k-diamond.html
oo kurcze ile prac :wow::wow: az mi sie nawet zaladowac strona nie chce hihi
wow ! Duuużo prac :D
sporo prac, kilka od razu wpadlo mi w oko poza tym widac ze kazda z was zdrowo sie napracowala :)
na ile prac mozna oddac glos??
pewnie na jedna gosiu :)
Ale prace :wow: dziewczyny, dopracowane, staranne, widać, że włożyłyście wiele wysiłku. Fajne.
Piękne prace, gratuluję Wam wszystkim :)
no nie źle :wow: .. zaglosowane !
a ja po raz pierwszy mam dylemat na ktora prace oddac glos
ale ile prac :ok:a ja wiem na pewno kim są autorki siedmiu ale normalnie detektyw ze mnie :P
zagłosowane^_^
Ojej tyle przepieknych prac. Gratuluje dziewczyny :) mam sporo faworytek ale wybrałam i zagłosowałam :)
meg19791 ja sie domyslam która twoja :D
no i zagłosowane
a frekwencja powalająca - brawo
O matko dziewczyny, ale dałyście czadu :wow: przepiękne prace, ja mam swoją faworytkę :) i już zagłosowałam ^_^
PS: Poznałam tylko dwie prace, które są tak charakterystczne dla dziewczyn, że nie miałam z tym żadnego problemu :D
Wszystkie prace mają coś w sobie:cwaniak2: dziewczynki.
szkoda tylko , że na jedną pracę można zagłosować , ale głosik został oddany:]
no to dałyście czadu,piękne prace zagłosowałam :)
ja rozkminilam tez kilka prac, meg Twoja chyba tez:) no i chechlol:)\
wszystkie prace sa przecudowne!!bardzo sie ciesze ze taka frekfencja...teraz przynajmniej nie bedzie glupio nie wygrac..no bo z posrod 22 prac to jedna ciezko sie wybic i to z takich prac :o
zagłosowałam... Jestem Pełna podziwu dla Waszych prac. Praca Meg jest tak megowa że od razu wiadomo która to :P No i Pluszak, chyba Choco i Samaron poznałam i jeszcze kilka kojarzę :D
śliczne prace dziewczyny ;) 1 szczególnie mnie zaciekawiła, oceniłam pomysłowośc :)