Piękne, po prostu piękne. Głosowałam na piąteczke :D
Printable View
Piękne, po prostu piękne. Głosowałam na piąteczke :D
gratulacje wszystkim.... i wygrala moja faworytka :),zreszta wszystkie prace byly piekne :)
Dziękuję kochane:*!! Jestem w szoku, nie spodziewałam się, naprawdę:wow:. 3 razy sprawdzałam wyniki:P, dziękuję za wszystkie głosiki:D. Tyle pięknych prac, mnie urzekła praca nr 26.
Gratulacje kochane! Piękne prace na podium! Byłam pewna ze wygra 5 - idealna kompozycja! Ja głosowałam na 22 bo urzekła mnie jej delikatność:)
Jeszcze raz dziękuję Wam za udział i czekajcie na (co prawda symboliczne ale naprawdę zasłużone) niespodziewajki:)))
Gratki :D hehe głosowałam na pracę, z drugiego miejsca:P
gratulacje :)
shola82 dziękuję za uznanie ;)
a ja głosowałam na jeszce inna prace :)
Serdeczne gratulacje!!
P.S. Również głosowałam na nr 5 :love:
Gratulacje dziewczyny:*:*:*:*
Gratulacjeeee :* :przytul:
Moje gratulacje dla zwyciescow ale i takze dla wszystkich uczestniczek :brawa: :)
dziękuję kochane za oddane głosy:*
gratuluję wszystkim na podium i pozostałym uczestniczkom :cwaniak2:
wygrała moja faworytka :* ale oczywiście dziewczyny każdej z osobna gratuluje :) Zdolniachy :P
Głosowałam na tą pracę która wygrała, super, świetne kwiaty :slina:
Jeszcze raz dziękuję-fajna dla mnie niespodzianka.
A tak poza tym to ja zagłosowałam na pracę 22.
Elegancki :) i subtelny
Pozdrawiam
Serdecznie Wam gratuluję babeczki, świetne kieliszki !
ja też miałam problem na którą pracę zagłosować bo wszystkie cudne, ale ostatecznie zagłosowałam na 22 ,gratuluję wszystkim uczestniczkom :ok:
Gratuluję wszystkim! pracę były mega super wypaśne każda inna w swoim stylu rewelacja :)
Chciałam bardzo podziękować skromnie za głosiki za mnie :kwiatek::kwiatek:
Gratulacje kochane, wygrały mistrzynie! Ja głosowałam na inną pracę, z czasem się dowiem czyja. Ale piękne prace nie ma co :D
widzę, że wygrała praca na którą głosowałam, wszystkie prace piękne, ale na zdjęciu pracy, która wygrała wszystko pasuje, super zdjęcie i praca :)
Gratuluje dziewczyny :) Super pomysły :);)
Dziewczyny po pierwsze medaliki rozdane:)
Jeżeli ktoś nie dostał a brał udział proszę o pw!!
Jeżeli ktoś dostał a nie powinien również proszę o pw !
Jest mi bardzo miło że wiele nowych nieaktywnych osób wzięło udział w konkursie!
Dziewczyny nie bać się pisać, wklejać swoje prace, tworzyć albumy i w ogóle!!:)
Robimy to dla Was!
:kooffa:
plusiu dziekuje za medalik:D
Ja także ślicznie dziękuję za medalik:D.
i ja dziękuję:D
również dziękuję :) I czekamy na pamiątkowy dyplomik ?