zarejestrowalam sie,dlugopis i owieczke dostane,ale nie potrafie dojsc do tej kaszki hehehe:/:
Printable View
zarejestrowalam sie,dlugopis i owieczke dostane,ale nie potrafie dojsc do tej kaszki hehehe:/:
cos tam zaloz stadko chyba,trzeba bylo podac dane,adres itd,poszukaj
wiem ze gdzies tam to bylo
mam .;wcisnij zagraj z owieczka!!!!!!!!!!!
Darmowa mapa -jeżeli kogoś interesuje:) ale ostrzegam że jeszcze nie wysyłałam, najpierw się spytam mojej drugiej połówki czy w ogóle chce
Zamów BEZPŁATNĄ płytę DVD -płyta dvd z treningiem mięśni dna miednicy. nie znam stronki osobiście, ale co do tematu to mam książkę z takimi ćwiczeniami.
Eukanuba Couponing -kupon, przy zakupie eukanuby druga gratis. odpisali mi, dodatkoo elektroniczny poradnik dot. rasy twojego psa
--------------------
testuję cosik takiego: jeżeli przez ciebie zarejestruje się bodajże 125 osób dostajesz mp3, zerknijcie sobie:
http://www.radioglob.pl i w polecającym wpiszcie asir (czyli mnie:) )
oilatum.poland@stiefel.com
jakieś kosmetyki. Odpisali że wyslą mi próbki więc podaję adresik:)
A ja właśnie weszłam na stronkę rosneta i co się okazało ze wygrałam w konkursie :skacze::skacze::skacze:tylko kurna nie pamiętam jaka była nagroda ale się ciesze pierwszy raz wygrałam w konkursie hip hip hura
a co to za konkurs był ?
Tytuł był "byc dzieckiem"
a nagroda już:skacze::skacze: wiem zestaw kosmetyków.
deissy moje GRATULACJE :* :*
ja też gratuluję:) też brałam udział w paru ale chyba nie docenili mojej nwencji twórczej..:) )wymyślanie haseł reklamowych) :)
Dziękuje kochane a co do haseł reklamowych też to przerabiałam ale niestety nikt się nie poznał na moim dobrym pisaniu hasełek :D:D:D
A czy któraś z Was zamawiała prenumeratę tego pisemka? warte jest zamówienia?
Beauty Magazine - czasopismo nowoczesnych kobiet | moda, uroda, zdrowie
Ja nie kupowałm tej gazetki ale dostałam od nich zaproszenie przez naszą klasę. jak kupisz to napisz czy warto tę gazete kupić:/:
ale tam pisze, że prenumerata jest darmowa... chyba, że ja o czymś nie wiem?
chyba tak, teżtak myślę, ciekawe czy potem trzeba przedłużyć. zapisałaś się?
właśnie się zastanawiam, bo nie wiem czy ta gazeta jest cos warta...
mnie bardziej ciekawi czy to nie ściema:) bo strona była robiona w 2008r a gazeta niby nowa.. być może to tylko zbieraczka danych osobowych..
ale jak sie reklamują na nk... to nowa gazetka i może chcą ja jakoś rozreklamować?
ja bym z checia zobaczyla co to w ogole jest, najwyzej by bylo na wysciulke dla szczura:) bardziej mnie martwi jak po roku wyjdzie ze musisz prenumerowac przez 5 nastepnych..
właśnie dlatego chciałam się dowiedzieć czy ktoś już zamawiał ta prenumeratę i czy może na ten temat coś powiedzieć