-
Odp: Evolashes - rzesy, kleje, removery, norki, rzesy z norek
Cicho tam baby :)
ciekawy efekt koncowy - dobre sobie cholercia jak to teraz przeczytalam to sama sie smieje do monitora, wygladam conajmniej glupio :):)
BozenkaP juz mialam gotowa Twoja przesylke wczoraj, ale pieniazki nie wplynely wiec czekamy na wplate i jak co to dzisiaj wysle :)
-
Normalnie nie wierzę własnym oczom:wow:
Mam w łapkach klej (hs-5), w weekend zamówiony, wczoraj wysłany i to Pocztą Polską!! Szok!!
Na ostatni mój klej (z innej hurtowni) czekałam 2 tygodnie (po 4 telefonach i 1 sms) w dodatku koleś robił mnie w konia myślał że chyba nie wiem jak wygląda datownik pocztowy ech...
Tylko że na uzupełnianko pojadę pewnie dopiero w przyszłym tygodniu:(
Dziewczynki powiedzcie czy da się sprawdzić datę ważności kleju? Zdażyło mi się dostać wyschniętą buteleczkę dlatego pytam.
-
haaa- do mnie też dotarła paczuszka :) błyskawica :D teraz tylko muszę się przepakować do większego kufra, bo 'kolekcja' rzęsowa mi się ciut za mocno rozrasta ;)
-
Meraszka ja mam duży kuferek a i tak jak do niego zaglądam to zaraz przewracam wszystko do góry.. rzęsami;)
A oto mój bałaganik:
Załącznik 57537
-
Edytko dzisiaj dopiero wplacilam wiec pieniazki pewnie jutro dojda :)
-
izi- bardzo mi przykro, ale powiem Ci że ani to duży kuferek, ani sprzętu za wiele ;p... a ja porzadek muszę mieć- wszystko u mnie w oryginalnych opakowankach od początku, same najpotrzebniejsze rzeczy, żeby syfu nie było a i tak wlaśnie oficjalnie przestałam się mieścić z moimi szpejami :/
dziewczyny- powinnyście jeszcze mieć w ofercie jakieś fajne kuferki, co by nie szukać po obcych ;)
-
Heh:) to są tylko najpotrzebniejsze rzeczy i raczej w pojedynczych sztukach. Zapasiki mam w szufladach nomi i oczywiście do kuferka nie wejdą większe buteleczki: płyny do zmywania kleju, preparaty do dezynfekcji, ręczniki, płatki, prześcieradełka na łóżko itp. itd. ozdoby też nigdy nie pod ręką - rzadko mi potrzebne.
Już dawno wyleczyłam się z dojazdów do klientek więc wszystko mam na półeczkach a kuferek jest bo jest, mam go od początku i nawet go lubie:love:
Moja kobitka od rzęs ma taki malutki kuferek a nawet kufereczek kwadratowy i zawsze się zastanawiam jak ona tam wszystko mieści... ??
Meraszka a może Tobie plecak ze stelażem potrzebny :P
-
Kochane witam ponownie.
Własnie siedzę w sklepie a przez pół dnia wczesniej czytałam formu żeby wiedzieć które z rzęs w kuferku wybrać na początek . a jak przyszło do wpisywania uwag i wyboru to się kompletnie zakręciłam więc błagam o pomoc. Chce silki 0,20 i minki 0,15 to wiem ale ktore skrety z silków to te najbardziej używane (któraś z was pisała że ładnie w nich każdemu wlaściwie) to B czy pomyliłam?
i z minków 0,15 natomiast chciałam takie raczej dla dojrzalszych kobiet z opadnietymi juz trochę powiekami - który skręt mam wziąść.
Tak to jest jak nie zapisze w trakcie czytania tylko licze na swoją pamięć :glupek:
-
paczuszka dotarla i do mnie...
dziekuje za prezencik :*
swoja droga ja w ogole nie wiem jak wam podziekuje dziewczyny.. nie dosc ze zarąbisty kurs u Edzi to jeszcze jakosc produktow rewelacja...
i to wszystko robi mi pikna renome na tym moim zapupiu :)
mua:*
-
Zam złożone co prawda z poprawkami poprawek w uwagach ale chyba sie dziewczyny rozczytacie. Jesli puszcze przelew jutro kolo 13ej to wysylka jutro pojdzie czy w piatek dopiero?
-
ja uwazam, ze kuferki sa potrzebne wylacznie dla mobilnych stylistek, dojezdajacych do klientki. to jak z paznokciami pewnie - nie zmiescisz wszystkiego do kuferka, tylko najpotrzebniejsze rzeczy. wiec jezeli inwestowac, to w regaly z szufladami :)
-
Dobrze gada - polać jej ;]
Ja też tak myślę. Kuferek był jednym z moich pierwszych zakupów rzęskowych i tak trzymam tam glamoty z przyzwyczajenia (chociaż się nie kurzą:P )
Moje dojazdy zakończyły się gdy przy transportowaniu łóżka rozdarłam kawałeczek na rogu ;[; oraz gdy większość dziewczyn to okazały się młode mamy, które nie mają z kim dzieci zostawić. Nom a później lata ci takie pod nogami i ciągnie mamuśke za nogawke, brrr.... do d*** z takim zakładaniem.
-
Izi pol biedy jak lata pomiedzy nogami... do mnie przyszly dwie w jeden dzien z dwiema corkami jedna 10 miesiecy druga 9 at do pilnowania mlodszej i uwierzcie ze mimo, ze mam 3 swoich dzieciakow to takiej migreny od wrzeszczacego dzieciaka nigdy nie mialam jak po wizycie ich dwoch.
Zyzka ciesze sie bardzo ze kleisz :) :) :) TY WIESZ dobrze dlaczego :)
Meraszka super blyskawica :)
-
Edzia tylko sobie wyobrażam:glaszcze: nie ze mną takie numery, nie wytrzymałabym.
A tak w ogóle dziołchy to mam Wasz kleik hs-5 na oczach. Troszkę podszczypywał, bardziej niż U+ ale bez tragedii. Zobaczymy jak z trwałością. Oczy całe więc jutro testuje na klientce:D
-
Izi całe?:) hehe mnie tez podszczypuje w trakcie aplikacji, ale tragedii nie ma :)
Chociaz trwalosci na sobie przetestowac nie moge... kusi dziubanie oj kusi :)
-
Całe, całe oto dowód:
Załącznik 57662
I ja właśnie testuje na sobie od wczoraj:) a dziś również zrobiłam aplikację na klientce. Jak mi się uda to wrzucę fotkę na inny post ze zdęciami (żeby tu nie zaśmiecać)
Moje pierwsze odczucia: jest OK, półsekundówką to bym go nie nazwała ale jest nieźle, napewno zrobie niebawem zamówienie na kolejny, pojemność w sam raz, nie pozostawia grudek, zastanawia mnie tylko biały osad który powstał dziś na buteleczce wczoraj otwartej (solidnie był zamknięty i leżał sobie w ciemnym chłodnym miejscu) no nic, zobaczymy jak będzie się z czasem zachowywał.
Jak na tą chwilę to polecam tym, którzy też poszukują kleju dla siebie (EVO HS-5) warto wypróbować. To pisałam ja - Izi:lol:
-
i ja w koncu zamowilam od Was dziewczynki na probe hs-5 i silki:) musze zmienic firme bo moja stara firma zaczyna leciec w ciula troszeczke;p mam nadzieje ze zostane Wasza stala klientką:)
-
Paczuszka do mnie dotarla :) dziekuje :* dostalam tez magic pack.to sa torebeczki ktore przedluzaja trwalosc kleju?
Rzeski diamond silk R E W E L A C J A!
-
Ja też już paczuszkę mam w domku. :skacze: Niespodzianki w paczuszce - a szła expresem :D Teraz pozostaje zacząć kleić. Jak spłodzę coś godnego kiedyś to może się na forum pochwalę nawet .
Teraz pewnie będę zanudzała pytaniami ale może mnie zniesiecie dziewczyny bo bardzo serdecznie tu na forum widzę :ok:
-
ja właśnie zamówiłam klej:)
pieniążki już lecą przelewem:)
-
Edytka rzęsy silk w kuferku startowym to 0,2 tak? 0,25 sa grubsze? 0,2 to 0,20?
-
Tak Evelinko 0,25 sa grubsze
-
Bylam tak zafascynowana rzeskami i klejami ze nie zauwazylam od razu ze w paczce nie ma fakturki. czy byłaby możliwośc wyslania jej mi na maila chociaz?
-
Oczywiscie Bozenka wysle :) Bozence :) hehe
-
Jejjjuuuu. Kupiłam klej do rzęs looksuslashes i kolezanka pisze, że rzęsy jej odpadły po 2 tygodniach ;(robiłam wszystko tak jak uczyli mnie na kursie a tu takie zaskoczenie....Zwalam na klej. Bo tak łatwiej znieść porażkę :skacze: więc pomyślałam że spróbuję z tej firmy.
Polecicie coś dobrego?