-
Odp: Polecane / nie polecane produkty do stylizacji rzęs (rzęsy, kleje itd)
Ja dziś dumam czy brać ten cosme-sun czy z Looksus'a ten Gold Glue.
Mam zarówno ultra+ jak i hs5, ale chciałabym spróbować czegoś jeszcze :cwaniak2:
-
Ja bym brała Golda :) lada dzień zamawiam :)
-
To jadę po niego. Cosme-sun odłożę na później :)
-
ja pracuję na produktach looksus lashes ale ostatnio zakochałam się w rzęskach firmy elarto z częstochowy,skręt C nie jest tak mocny jak w looksus lashes ale daje bardzo fajny efekt naturalnego podkręcenia,poza tym dobrze się je aplikuje bo są w kasetkach z odklejanymi paskami,no i cena przystępna:) no ale kleju z LS nie oddam za żadne skarby:)fantastyczny jest,polecam
-
-
Cytat:
Napisał
natalilka
no ale kleju z LS nie oddam za żadne skarby:)fantastyczny jest,polecam
który to taki fantastyczny?
ja niestety przez klej z Looksusa (BLINK) pozbyłam się kilku klientek.
ale już nie eksperymentuję. przynajmniej w salonie...
-
:glupek: łooo!... przepraszam za literówke,chodziło mi o Looksus lashes:) (LL) używam strong plus i extra strong i naprawde uważam że są godne polecenia:)
-
Marchewkowy... gdzieś zdaje się na Twoim blogu czytałam (ale właśnie nie mogę znaleźć tego) o płynie micelarnym z rossmana do demakijażu przy rzęskach. Przypomnij jak możesz dokładnie co to było. A może ktoś z was ma też inne pomysły na preparat do demakijażu? Mój dostawca ostatnio nawala muszę coś zmienić.
-
Justynacch to ja też pisalam, jest płyn micelarny jednofazowy w rossmanie za 7 zlotych, specjalnie do rzęs przedłużanych, firmy rossmanowskiej, czyli isana
-
Witam serdecznie, od pewnego czasu przeglądam forum i oczarowana Waszymi pracami postanowiłam również spróbować. Oczywiście już po przeszkoleniu i pierwszych stylizacjach. Rzęski (i inne tam) mam z evo, B 0.2 mix. Chciałabym wypróbować te cieńsze 0.15, ale od jakiegoś czasu są niedostępne. Czy możecie polecić mi coś zamiennie?
-
Ja ostatnio kupiłam w looksusie norki - 99zł ktoś może ma i już testował? Bo u mnie nagle chętnych brak:D
-
gorzka a mozna wiedzieć co to za norki w takiej podejrzanej cenie? :]
-
A nie wiem jak one się sprawują,ale znam pewną Panią ( naszą forumowiczkę :D) która czyniła nad nimi swoje magiczne czary i badała je na swój sposób i twierdzi że naturalne :D
-
Cytat:
Napisał
Gorzkajakmokka
A nie wiem jak one się sprawują,ale znam pewną Panią ( naszą forumowiczkę :D) która czyniła nad nimi swoje magiczne czary i badała je na swój sposób i twierdzi że naturalne :D
zlap ze 3 rzesy peseta i przypal zapaliniczka jesli b ede smierdziec spalonymi wlosami to znaczy ze naturalne:P
-
Cytat:
Napisał
agulusia
zlap ze 3 rzesy peseta i przypal zapaliniczka jesli b ede smierdziec spalonymi wlosami to znaczy ze naturalne:P
to właśnie uczyniłam, śmierdzą włosem spalonym... właśnie mam zamiar je dziś wypróbować :skacze: fotka będzie mam nadzieję. jak modelka się zgodzi na upublicznianie jej zdjęć ;)
-
-
-
Poproszę koniecznie info jak te norki za 99zł się noszą klientce. czy się nie prostują itd. Bardzo ciekawa ta cena...
-
Cytat:
Napisał
Gorzkajakmokka
To jadę po niego. Cosme-sun odłożę na później :)
Mój pierwszy klej też był z Cosme Sun, bo tam zrobiłam kurs. Niby dobry, ale coś nie tak.. Pomijając wyposażenie kuferka... Później na jakiś czas przerzuciłam się na Professional Plus z LL, ale uważam ,że za****sty to jest Gold Glue! Kurczę mój czas pracy bardzo się skrócił, rzęsy pomiędzy sobą się nie sklejają a co do trwałości zobaczymy po powrocie klientek. Myślę jednak, że będzie dobrze. :) Niestety cena jego wzrosła, aaale ma 15ml, więc starczy na dłużej niż standardowe. :)
-
Cytat:
Napisał
Justynac
Poproszę koniecznie info jak te norki za 99zł się noszą klientce. czy się nie prostują itd. Bardzo ciekawa ta cena...
raczej nie sa z gornej polki;)
podejrzewam ze niestety moga sie prostowac ;) cena mowi sama za siebie, a zazwyczaj z jakosci idzie cena
-
Cytat:
Napisał
carmenita
Mój pierwszy klej też był z Cosme Sun, bo tam zrobiłam kurs. Niby dobry, ale coś nie tak.. Pomijając wyposażenie kuferka... Później na jakiś czas przerzuciłam się na Professional Plus z LL, ale uważam ,że za****sty to jest Gold Glue! Kurczę mój czas pracy bardzo się skrócił, rzęsy pomiędzy sobą się nie sklejają a co do trwałości zobaczymy po powrocie klientek. Myślę jednak, że będzie dobrze. :) Niestety cena jego wzrosła, aaale ma 15ml, więc starczy na dłużej niż standardowe. :)
a niby że co? że klej z Cosme Sun a Gold mają inny czas wiązania? Nie zgadzam się. raczej bym powiedziała że identyczny, ale Gold ma więcej plusów i jak najbardziej jestem ZA NIM, ma więcej zalet niż Cosme Sun, a co do trwałości to dopiero drugi tydzień z nim chodzę i porównam później.
-
Cytat:
Napisał
agulusia
Śmierdzą, ale to chyba jakieś odpady :) Potwierdziła się teraz moja myśl kiedy indentyczne( opakowanie przynajmniej) znalzałam tu i to za tę cenę rzęsy z norek mix J 0,15 8,10,12,14mm QuickLash (2776180706) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. :wow:
Co prawda sama mam je na oczach odkilku dni i jeszcze nie mam zastrzeżeń,ale też nie mam porównania z innymi Noraskami:D
-
a ja mam klientkę, której rzęsy na Goldzie się nie trzymają, po 2 tygodniach straciła 80% - odkleiły się, a nosi rzęski już od kilku lat i wie, jak o nie dbać. zrobiłam jej na Hs-4 i nie narzeka, wszystko się trzyma :ok:
-
Cytat:
Napisał
marchewkowy_las
a ja mam klientkę, której rzęsy na Goldzie się nie trzymają, po 2 tygodniach straciła 80% - odkleiły się, a nosi rzęski już od kilku lat i wie, jak o nie dbać. zrobiłam jej na Hs-4 i nie narzeka, wszystko się trzyma :ok:
chyba na każdy klej znajdzie się taka klientka.
u mnie trzymają się dobrze, tydzień minął, a w odczuciach na Goldzie jest najlepiej niż na czymkolwiek co próbowałam na sobie.
zobaczę co będzie za 2-3 tygodnie...
-