-
Odp: Przedłużanie rzęs 1:1 - wątek ogólny cz.2
A ja kolejny raz nie mogę nie zgodzić się z Marchewką :piatka:
I sama na własnej skórze kilka razy doświadczyłam tego, jak łatwo jest sobie coś wkręcić przez emocje, które ograniczają zdolność logicznego myślenia. Najgorsze są niedopowiedzenia, więc dobrze że wyrzuciłyście to z siebie. Wrzód na dupce pęknął i już nie będzie uciskał;)
a obie jesteście wielką wartością tego forum:* :*
To powiedziałam ja - Happyhandy:)
-
:skacze:No! wlasnie dobrze, ze to wylazlo, bo wylazlo i dół po wągrze się oczyścił (fói jakie piekne porownanie, jestem z siebie dumna:skacze:). A tak w ogole to jest troche wina tej Marty z włoch, nie powinna dziewczyna opowiadac, co słyszała od jednej i od drugiej, cokolwiek by to było.
Ja wiem, że to tylko takie babskie gadanie, a emocje Was ponoszaj, bo.. po pierwsze jestescie jakąs tam konkurencją dla siebie, a po drugie w jakiś tam sposob szanujeie się jako stylistki wzajemnie, bo gdyby nie to jedna i druga mialyby siebie wzajemnie w tyłku.
Gadane babskie niejedno już grono skłóciło tak mamy, ze pleciemy co nam slina na jezor przyniesie a czesto potem tego załujemy, bo nas ponosi i rozwijamy skrzydła w tym swoim plotkowaniu, wzbijamy sie na wyzyny paplania lecimy do tego słonca babskiego dziamgolenia i... dup na ziemie jak Ikar, bo nam się wosk w khem skrzydlach rozpuscił:skacze:
Tak BTW my z Edytakon tez Was obgadujemy oczywiscie i to całkiem niewybrednie:skacze: (wiecie to babskie paplanie )ale do głowy by nam nie przyszlo, gadac do osob trzecich coś co one moga powtorzyc wspolnym znajomym. i dlatego uwazam, ze to wina Marty bo nie powinna powtarzac niczego co uslyszala od jednej czy od drugiej.
No to teraz pokazcie na co Was stać, grunt to zdrowa konkurencja i szacunek dla przeciwnika:skacze:. Wiec zdjęcia najświeższych stylizacji poprosimy:D
-
ja mam pracę domową odrobioną bo wstawiałam jedne wczorajsze ;p
-
no widzialam, widzialam Zen :skacze:
Dawaj monia jakąs pracę:skacze:
-
jutro wrzucę po pracy czyli gdzieś koło 20
-
hey dziewczyny mam takie pytanie
dzisiaj ide na doszkolenie
no i zastanawiam sie
jak pozniej robic
czy zalozyc 2/3dziewczynom za darmo czy brac 30-50zl zeby chociaz za materialy sie zwwrocilo.. nie mam pojecia doradzcie bo ciezko mi wyliczyc ile wychodzi na 1stylizacje:)
-
Dziewczyny fajnie jak cos sie dzieje
niedopowiedzenia sa najgorsze... co nie Kura... :) lepiej wyrzucic z siebie co sie ma na mysli a nie mowic na okrętke albo wcale
Dziewczyny BTW dyskrecja to jedno z podstawowych zasad w naszym zawodzie. Sorry czasem tak jest ze sie okazuje, ze macie wspolne znajome...
ja mam jedna zasade nie rozmiawiam z klientkami ani o innych babeczkach ani o konkurencji *(mimo ze wlasne zdanie na temat niektorych partaczek mam)
-
nie martwcie się :)
ja dwa dni temu, wyalałam swoją frustrację na teściową mojej siostrze..
co się okazało..mój telefon, nie wiem jakim cudem, zadzwonił do mojej teściowej i wszystko słyszała :o
trochę masakra.. płacz, awantura.. ale chyba udało się załagodzić.. :huh:
-
-
No właśnie nie zdarza.. tylko ja odwalam takie rzeczy :spiacy::why:
dzisiaj jadę do niej córę zawieźć .. mam nadzieję, że przeżyję :D
A pytanie mam.. :)
W poniedziałek robię rzęsy.. są długi ale proste jak drut no i skierowane w dół.. jak najlepiej założyć..skręt? żeby naturalnych nie nadwyrężyć za bardzo..?
-
znalazłam ciekawy temat :D jak liczyć klientkę kiedy przychodzi ze swoimi produktami? :D
-
no jak liczyć? na ile wycenić swoją pracę? :D
-
Bombelkowa załóż jej A powinny sie jej najlepiej trzymac
Moniasc ja zakladam 20 zl taniej przeciez wiemy ile kosztuje zabieg :)
-
tak więc Ira wpadnij z flaszką :tany:zrobie ci 40sto% norki :skacze::skacze:
---------- Dodano o godzinie 09:19 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 09:16 ----------
aaaaa 20zł taniej :Da ja przeczytałam że 20zł :D:D:D no to inna sprawa :P
-
Monia no jak 20 zl... daj spokoj
-
-
O matko.... jak ze swoimi produktami. Kolezanka, tak? Czy co:skacze:
Jak nie kolezanka-ja odmawiam takich rzeczy
-
Ira z forumowej rodziny:D
-
to od Iry bierz wiecej ... :) niz normalnie wiem co mówie :D
żarcik, dogadajcie sie laski jakos
-
od iry więcej- za warunki pracy ;) :D
-
tak, tak-pobierz od Iry za "szkodliwe":skacze:
-
hej dziewczyny... macie coś takiego, że jak kładziecie płatki kolagenowe pod oczy to one się rozpuszczają. Wydzielają taki jakby klej czy śluz i to się zaczyna majtać między rzęsami??:/:
-
bluchmen mnie kurka na szkoleniu uczyla żeby przed podłożeniem płatka "wycisnąć" nadmiar kolagenu. Ja tak zrobiłam i nic mi się nie majta i żadne gluty nie lepią się :)
-
w pierwszej części wątku radziłam to: http://forum.wzorki.info/rzesy/1138-...tml#post317951
można też wcześniej (ok 30 minut) otworzyć opakowanie, wtedy żel troszkę wyschnie i nie będzie ci przeszkadzał. zachęcam do czytania forum, już nie raz dziewczyny pisały cenne rady na ten temat :ok:
-
Mam pytanie. Jakie rzęski (rozmiar, grubość, podwiniecie ) są najbardziej popularne. Bo nie mam pojęcia jakie na początek kupić żeby jak najlepiej je wykorzystać.