-
Odp: Najpiękniejszy French Ślubny - Konkurs
Cytat:
Napisał
Ladyss
A ja nie wyślę bo nie mam na kim zrobić:(
Pupa blada i tyle:(
ja zrobiłam na sobie :D
-
jeszcze foty musze wybrac i wysylam zgloszenie:D
-
Cytat:
Napisał
Nnisiaa
jeszcze foty musze wybrac i wysylam zgloszenie:D
ojjj wybranie tych najlepszych fotek to chyba najtrudniejsze :D
-
No ja też zmajstrowałam dzisiaj ale fotki to najwiekszy problem, mozna wysłać w sumie np 4?? Bo nie moge sie zdecydować buuu
-
Cytat:
Napisał
szpila59
ja zrobiłam na sobie :D
Ale ja lewą ręką frencha sobie nie zrobię:/: jak prawą jako tako mi to wychodzi to lewą nawet pędzla nie tykam.
-
mi lewą nawet pazury lepiej wychodzą niż prawą czasami :D Nie wiem czemu :P
Ladyss, jaki ładny frenchyyyk :love:
-
Dziękuje Szpila, pewnie gdyby łapska nie trzęsły mi się jak staremu alkoholikowi byłoby jeszcze lepiej:/:
-
Mam nadzieje, że się jury nie pogniewa, wysyłam 4 fotki ;P
-
Cytat:
Napisał
Agusia_pa2
Mam nadzieje, że się jury nie pogniewa, wysyłam 4 fotki ;P
Agusiu, nie pogniewa się, nie pogniewa ;P Ja wysłałam 6 :D
-
hmmm to mozna wyslac wiecej??i sobie jury samo wybierze najlepsza?:D:D bo ja mam 7 i nie umiem z nich wybrac 1 :(
Ladyss ładniutki frenchyk :):)
-
Cytat:
Napisał
Nnisiaa
hmmm to mozna wyslac wiecej??i sobie jury samo wybierze najlepsza?:D:D bo ja mam 7 i nie umiem z nich wybrac 1 :(
Ladyss ładniutki frenchyk :):)
1 zdjęcie?? Miałobyć z przodu i krzywej C :D Wyślij 7 :D Narobimy Jury bałaganu, aleeee....... no cóż... jedni mają pecha inni nie :D
hehee
-
szpila bo foto krzywej juz mam wybrane..tylko tego przodu zeby usmiech bylo widac nie umiem wybrac :D:D:D...ale juz ograniczylam sie do 4 :D:D:D wiec do 31 moze wybiore 1 :skacze:
-
Cytat:
Napisał
Nnisiaa
szpila bo foto krzywej juz mam wybrane..tylko tego przodu zeby usmiech bylo widac nie umiem wybrac :D:D:D...ale juz ograniczylam sie do 4 :D:D:D wiec do 31 moze wybiore 1 :skacze:
ee tam :D Wyślij te wszystkie 5 :P
-
Szpila nie podpuszczaj:aty: bo Kamis będzie miał dużo roboty i pojawią się opóźnienia ;P najlepiej wysłać tyle ile przewiduje regulamin
-
Cytat:
Napisał
miminka
Szpila nie podpuszczaj:aty: bo Kamis będzie miał dużo roboty i pojawią się opóźnienia ;P najlepiej wysłać tyle ile przewiduje regulamin
No, a co się będzie kobita męczyć nad tymi zdjęciami :D parę zdjęc więcej wcale nie tak dużo robotyyy.... :D:D
-
Jestem ciekawa ile prac jest w kategorii B a ile A, może jakoś rozdzielicie??
-
Cytat:
Napisał
Agusia_pa2
Jestem ciekawa ile prac jest w kategorii B a ile A, może jakoś rozdzielicie??
No własnie też się zastanawiam... rozdzielicie?? pliiis.. już nie będę nikogo podpuszczać :kwiatek:
-
A z ta ilością to ja myśle że nie ma znaczenia, oczywiscie bez przesady bo jury bedzie miało przynajmniej wiecej perspektyw i chyba im się lepiej bedzie oceniać..nie wiem...potem do umieśzczenia dla nas to jeden pieron jaką fotkę chyba wybiorą...;) Bo chyba dobrze zrozumiałam ze oceniają nie my tylko Szanowne Jury ;)
-
ja to dzis chyba ze 100 fotek zrobilam-juz sie ograniczylam do 3 i stoje w miejscu bo sie rowniez zdcydowac nie moge-wyslalam te 3 siostrze i ma wybrac za mnie
-
Ja wreszcie jutro będę miała trochę czas i biorę się za pracę konkursową. Ciekawe ile ja zdjęć narobię:skacze:. Sporo prac już napłynęło i widać, że konkurencja będzie duża. Myślę, że szanowne jury będzie miało twardy orzech do zgryzienia:P
-
Cytat:
Napisał
szpila59
mi lewą nawet pazury lepiej wychodzą niż prawą czasami :D Nie wiem czemu :P
Ladyss, jaki ładny frenchyyyk :love:
a wiesz dlaczego..zawsze staramy sie lepiej zrobic ta lewa strone,skupiasz sie i idzie to bardziej powoli a prawa masz wprawiona wiec troche to inaczej wyglada...ja mam podobnie...:D
-
Cytat:
Napisał
annamon79
a wiesz dlaczego..zawsze staramy sie lepiej zrobic ta lewa strone,skupiasz sie i idzie to bardziej powoli a prawa masz wprawiona wiec troche to inaczej wyglada...ja mam podobnie...:D
ooo nie wiedziałam :D Myślałam, że tylko ja tak mam. A jak robię lewą ręką to idzie mi dwa razy dłużej ;P
-
zgadzam sie z Tobą Aniu w 100% :) sama po sobie zauważyłam ze tą prawą reke zawsze staram sie dopieścić bardziej żeby wyglądała w miare ok :]
już niedługo zobaczymy prace :skacze: ale jestem ciekawa!
-
Cytat:
Napisał
annamon79
Cytat:
Napisał
szpila59
ooo nie wiedziałam :D Myślałam, że tylko ja tak mam. A jak robię lewą ręką to idzie mi dwa razy dłużej ;P
miałam pisac to samo co Ania, ale mnie uprzedziła:P ja tez tak mam:D
-
Ja tez jak mam zrobic prawa reke to jestem chora:D...i jak robie komus pazury 2 h to nad prawa reka u siebie siedze tyle:D:D...albo i wiecej:D
a co do zdjec..to ja utknelam na 3 :D.....no jestem sklonna 1 wyeliminowac na juz ale z tych 2 to nie wiem ile mi zejdzie :P zanim wybiore 1 :]...
a ja nie chce podzialu na 2 kategorie bedzie ciekawiej..poza tym po co dzielic wystarczy popatrzec na range przy nickach;).... i bedzie wiadomo:P