Odp: Opinie o produktach Silcare / Noname
Tak tak 13 nowych pięknych pastelowych kolorków:cwaniak2:
Jak będę je tylko miała w swoich łapciach i na wzorniku bezzwłocznie umieszczę foto :ok:
Pastele to hit wiosny i lata 2013 więc Silcare wyprzedza myśli stylistek i ich klientek którym wiecznie mało i mało :D
ja już się doczekać nie mogę, moje klientki również....
ech na razie widac tylko jeden kolor :/
Linia Base One Pastel NOWOŚĆ - Nails Silcare
co sie wogole z ta strona stalo... w base one color tez jeden tylko odcień :(
nic sie nie stalo Kochana wchodzisz na ten kolorek i po prawej w edycji koloru masz pasek przewijania i mnóstwo innych kolorków;p
na dole mój ostatni zakup kolorów ;p serdecznie polecam firmę Silcare :)
Ewelinko odpowiem Ci tutaj co by tamtego działu nie zaśmiecać, niech on służy jako galeria prac na produktach silcare....
Nabłyszczacz ten utwardzamy standardowo (choć ja zawsze trzymam każdy ciutkę dłuzej) , przemywam cleanerem Silcare.
Cytat:
Napisał
nataszka
Nataszko tego wprawdzie nie mam ale mam ten drugi rzadki i jest super.
Tylko pamiętaj że te bondery Perfect są tylko do serii Perfect czyli po nim kładziemy Perfect 2nd phase - Builder Clear - Nails Silcare
Nie radziłabym go łączyć z innymi produktami.
System perfect to trójfazówka, rewelacyjnie trzyma się naturalka. Różni się on konsystencją od pozostałych żeli Silcare, ma fajny zapaszek :P aaaaaaa i poziomuje się git majonez!
kurcze a ja chciałam go uzyc jako podkład pod affinity i base one :/ no ale w sumie zanim dam jakiegoś cleara to i tak daje albo kamuflaż albo kolor i to one łacza się bezposrednio z podkładem.. A przeciez ta seria nie ma ani kolorówki ani żeli maskujacych :/
Bo to jest seria na nuturalnej płytki (głónie) choć mi zdarzyło się budującym przedłuzkę robić na szablonie.
Chodzi o to że jak dasz bonder perfect to na to musisz nałożyc żel budujący też perfect, potem możesz kombinować jak chcesz, a to cover a to kolor.
souki2020 mozesz podać nazwe tego metalicznego z ostatniej fotki pierwszy po prawej ??
Mam wszystkie 13 kolorków pasteli :yess:są przepiękne :wow:
Wzorniczek kupiony, wieczorkiem go wrzucę....miętowe odcienie mmmmmmmmmmm :crazy:
Cytat:
Napisał
anikol
Mam wszystkie 13 kolorków pasteli :yess:są przepiękne :wow:
Wzorniczek kupiony, wieczorkiem go wrzucę....miętowe odcienie mmmmmmmmmmm :crazy:
Czekam z niecierpliwoscia :))))
wzornik zamieszczony w wątku kolorowe żele;)
Ależ jestem ślepa..dziekuje :*
Mam pytanie. Jak długo czekałyście na paczkę z nails.silcare.com?
Zamówienia dokonałam 14 lutego, za chwilę od razu opłaciłam przez internet, pieniądze na koncie były po 4 godzinach.
Paczka kurierem i do tej pory nie mam. A w sekcji zamówienia mi wyskakuje, że niepłacone zamówienie.
Kurcze z allepaznokcie zamawiałam pocztą w tym samym czasie i już wczoraj dostałam paczkę do domu :-/
Po to biorę kuriera żeby szybko mieć , a tu taki psikus. Dodatkowo dzwonię i nikt tam nie odbiera cały dzień...
Nie pozostaje Ci nic innego jak dzwonić i dzwonić ;)
Sztynko dzwoń koniecznie ile są da aż się dodzwonisz.
Z pewnością mają jakiś błąd systemu na stronie skoro Twoja przesyłka wisi jako niezapłacona więc stąd brak paczuszki :(
Może na zły numer dzwonię? 957182004 to ten?
No to super firma gdzie się 2 dni nie odbiera telefonu. Zaraz wystosuję maila odpowiedniego, bo to już przegięcie.
Oczywiście ja to mam szczęście. Awaria systemu, awaria linii telefonicznej i braki towaru na sklepie,przez co czekali na dostarczenie z magazynu. Nie czaję po co wystawiać towar na sklepie, którego nie ma i to jeszcze w promocji.
tel. (95) 722 75 74,(95) 722-85-68, takie numery jeszcze znalazłam..
Ja dzis zamówiłam zel base one clear thick i aceton z silcare, ciekawa jestem jak sie bedzie sprawowal, ale po Waszych opiniach mam nadzieje ze bedzie ok :) mialam dluzsza przerwe w zelowaniu wiec troche sie tego obawiam, no ale cóz nie sama hybrydą człowiek zyje ;)
Ja z racji ze przerzucam się zupelnie na Silcare to dokupuje nowych produktów, Mam juz Basic Masked( rewelacja krycie, kolor) i Base One Cover( krycie słabsze, ale kolor naturalny beż), Base One Clear i Base One Pink, teraz kupilam sobie mleczny Base One French Dark Pink i Affinity( mam nadzieje ze nie bede miala problemow z nim, niektóre kobietki mają ;) ) i Primer dodatkowo.
Będziecie zadowolone, w razie wątpliwości i pytań jestem zawsze do Waszej dyspozycji :*
Anokol a czy mogła byś napisać mi coś więcej o gęstości BASE ONE CLEAR i BASE ONE THICK CLEAR, możesz określić który z nich jest rzadszy lub doradzić jakiś clear o średniej gęstości :)
thick jest bardzo gęsty, ja mam też ibd builder ale thick w porównaniu do niego jest gęstszy,base one clear dla mnie jest akurat, taki średniogęsty;)
Ewelinko, rzucasz IBD na rzecz Silcare?
no nie do końca;) niezmiennie ufam IBD dlatego też pierwszą warstwą jest zawsze, a potem buduję silcare... ostatnio zrobiłam eksperyment na sobie... dwa pazurki z żelem LED pink - bardzo twardy, twardszy niż ibd po utwardzeniu w UV, tydzień noszenia zero zapowietrzeń i wspaniały błysk, dwa pazurki z affinity violet- tutaj pazurki bardziej elastyczne, nie zapowietrzyły się wprawdzie, ale przy wolnym brzegu od mechanicznego używania, się troszeńkę rozwarstwiły, końcówki takie "gumowe" trochę, jakbyżel silikonowy mi się wydał;) i jeden z żelem pink basic one- też pięknie błyszczał, zero zapowietrzeń i twardszy niż affinity;)
no musiałabym zaryzykować na kimś:P czy całość z silcare się sprawdzi!?