jakie slodkie zdjecia^_^ one stroke super:good:
Printable View
jakie slodkie zdjecia^_^ one stroke super:good:
samaron wydalo sie kto u ciebie maluje pazurki
he he, sam niezły one storkowiec ci rosnie :)
wracając do moich to niestety dezynfekcja załatwiła tamte kwiatki więc dziś sobie namalowałam nowe, ale tamte chyba lepsze... z reszta zauwałyłam że chyba mam problem z łączeniem kolorów i rozmieszczeniem nalunków na powierzchni...
http://images36.fotosik.pl/137/bad398e6825a240cmed.jpg
woszczurku, chciałabym mieć taki problem, jak rozmieszczanie kwiatuszków. :)
ja ich wgle nie potrafię malować. :)
Woszczur, uważam, że Twoje problemy są wydumane, a kwiatki naprawdę świetne !
dziewczyny czy Wy tylko oglądając te filmy nauczyłyście sie tak pieknie malować te kwiatki??
bo ja oglądałam je już kila razy:(mnóstwo) i d..a blada
a może ktoś wam pokazał jakaś instruktorka?
ja to chyba pól roku juz maluje... kiedys to se w zwolnionym tempie razem z you tubową liliją malowałam, ale nikt na żywo mi si pokazął tylko trzeba dobra farbę , jeszcze lepszy pędzel i jeszcze większe nerwy i cierpliwośc ... a najwięcej to tzreba ćwiczyć.. i tak mi sie nie podobają te moje bo n ie są takie jakby chciała:/:
no niestety. ja tez czasem ręce załamuje, ale ćwiczenie i jeszcze raz ćwiczenie, nie ma innej rady:) dziś wam wieczorem wrzuce kolejne :D
Iza widac, ze robic mega postepy :) uparta bestia jestes :P
przypomniam sobie Twoje pierwsze kwiatki :P :D
woszczur, jakich Ty farbek uzywasz? :)
no i ta zapalniczka. okropnie mi sie po niej farby ślizgały, jakby ją ktoś tłuszczem wysmarował
asia, najładniejsza zapalniczka, jaką widziałam. :P
śliczna. :)
dziekuję serdecznie:)
Piękna asiu...ciezko sie wlasnie maluje po takich przedmiotach ale wyszlo ci bosko!!! :*
Asiu sliczna zapalniczka:D a kwiatuszki robisz bardzo zgrabne:good:
pisałam, juz gdzies o tym ale sie powtórzę :
- akrylowe: jaapee - AKRYLOWE FARBKI farby do zdobien NAIL ART (885089323) - Aukcje internetowe Allegro
- wodne (akwarele) WYPRZEDAŻ !!! FARBY AKWARELOWE PHOENIX KPL18 KOL. (884703751) - Aukcje internetowe Allegro
- akrylowe: FARBY AKRYLOWE KPL.24 KOL. PHOENIX - NOWA SERIA (886979724) - Aukcje internetowe Allegro
Te pierwsze mają przepiękne kolory, chyba że jest przekłamanie na zdjęciu. Powiedz Iza czy na żywo też są takie ładne??
dziękuję dziewczyny!!!! aż się chce dalej tworzyc:D:D
asia to prawda:D ja sobie siedam codzinnie i maluje 2 tipsiki:)
szczęka opada, cudo!! pójdę za twoim przykładem!!!! :D pieknie!!!!
pomalowanie tych dwoch tipsow zajelo mi jakies 10 minut:D cwicz codziennie i zobaczysz sama reka bedzie ci chodzic;)
dobrze:) zastosuję się do twoich rad:) i jeszcze wiesz co mi się podoba jak tips jest pomalowany, tło znaczy zrobione. tez tak musze zrobić
asia tlo tez farbkami maluje ten fioletowy jest cieniowany z 3 koloro a zielony z dwoch:)
ale zeby dobrze sie farbka tipsa trzymala trzeba go zmatowuc bloczkiem lub pilnikiem 100
Fajnie Wam idzie dziewczyny, widać postępy :D
pomalowanie tych dwoch tipsow zajelo mi jakies 10 minut:D cwicz codziennie i zobaczysz sama reka bedzie ci chodzic;)
zazdroszczę talentu:))
piękne prace!!!! tylko kilka dni mnie nie tylko a tu same arcydzieła!!!!!!!brawa dziewczyny!!!!!!!!!!!!:good:
Dobra obiecałam że wrzucę moje one stroke krok po kroku..odbiega i to mocno od ideału ale może któras z Was skorzysta....o to wio.....najpierw napisze tak..jak ja maluję to staram się delikatnie dociskać pędzelek pod kątem ...robię takie coś pomiędzy falą a zygzakiem..trudno to opisać....ale jest skuteczne..ważne aby na pędzlu były cały czas dwa kolory...
pieknie Ci wychodza te kwatuchy!!
A tu Moje nowe cwiczenia farbkami...:)
Załącznik 14880
annamon boskie są
Asiu,Agulusiu sliczne kwiatki:wow::wow:
dziękuję Kasiu:*
Ania zabójcze!!!
Ania to recznie robione ? :o
jestem pod WIELKIM wrazeniem :) :)
prze, prze, przepieknie :)
bardzo ladne zwlaszcza te na czarnym tle:)
annamon piękne malowanki, jakie motylki:buja: podziwiam:)
jak na złośc podziekowania się skonczyły;(
aniu masz naprawde wielki talent
A to moje dzisiejsze na łapce Paulinki :)
http://images35.fotosik.pl/106/6c6f79745d29e546med.jpg
przesliczne już oglądałam kpk:)
nie mam juz podziekowan
przepiekne
takie niby proste ale przepiekne sa