Zizia a w tych domkach jest zimno??bo nie wiem jakie ubranko mamzabarc. Na droge kurtke ale nie wiem jak w domkach... i jaka pizamke zebysmy sie w nocy nie ugotowały albo nie umarzly?
Printable View
Zizia a w tych domkach jest zimno??bo nie wiem jakie ubranko mamzabarc. Na droge kurtke ale nie wiem jak w domkach... i jaka pizamke zebysmy sie w nocy nie ugotowały albo nie umarzly?
najlepiej dresy wejźcie.:*:*:*
nie mam dresów... wezmę długie gacie... moze nie zmarzne....
hehe dziewczyny a my wogole bedziemy spać?:P:P
hehe no właśnie:) moze bedzie biba do rana:):skacze::skacze::skacze::skacze:
niezle wszystkie aparatki jestescie Ja tu widze...:)bedzie cieplo zobaczycie same rozgrzejemy atmosfere swoimi osobowosciami..:)
Dziewczyny a ja wam zycze udanego i owocnego spotkania!!!I czekamy na relacje!
HEHEHE a ja tu sobie przyrzekłam że juz wiecej nie pije po felernym poniedziałku buu, nieźle tydzien zaczełam..hehehe ale cos mi sie zdaje ze tak samo go skończe hahaha, no ja też zakupki dzisiaj na sałatki musze zrobić ;)
To juz jutro!!!! :D
a wam nie za dobrze. to ja z pluszakiem w kuchni siedzimy a wy tu buszujecie.:P:P:P o wy nie dobre.:skacze::skacze::skacze::skacze::skacze:
to Plushak juz u Ciebie..????no nie moge na prawde bezbledne jetescie...
Powiem Ci Natalia pare moich prac byly robione pod delikatnym rauszem wychodzily ok ale czas ich robienia delikatnie sie wydluzal...hihihi...ale Ja najpierw bede pracowac a czas na relaxxxxxx tez sie znajdzie ...hmmm...mam nadzieje..;)
eee no to gratuluję :) !!
he he he nie powiem żebym była "nieletnia" ... ale jestem ;( ... co prawd już tylko miesiąc ....
kurcze a myślałam, że to ja bede najmłodsza:P :D u mnie niecały miesiąc do 19 ;)
ja chyba zawsze wszędzie jestem najmłodsza ... chociaż ostatnio była z nami Natalia więc nie byłam .... :) :D :) :D
a ja sie już pakuje :D :D :D ale sie cieszeeeee!!
ale wam zazdroszcze..:( jak ja mogłam przeoczyc ten temacik..:/
Ja juz spakowana,w domu prawdziwy szal pal i co najlepsze w tym wszystkim,zgadnijcie czego najwazniejzego bym nie spakowala...waszych dyplomow..hihi..to dopiero bylaby heca...:)skatowalybyscie Mnie...hmm..mam w glowie taka burze ale najwazniejsze ze plan w glowie jest..i to mnie uspokaja..Dobra Kochane to do jutra...:)buziale
Wróciłam od zizi, trzeba coś zjeśc ogarnąć się i zacząć pakowanie Ehh ! nie zasne !
ja to dzis jeszcze jakos wytrzymuje ale jutro to jajo zniose jak nic tym bardziej ze ja w sobote musze wstac o 2.30 w nocy a wyjazd najpozniej o 3.40
dziewczyny trzymajcie jutro za mnie kciuki bo ja już myśle o wyjezdzie a tu egzamin pisze o 17.00:( :porazka::porazka::porazka:
Agusia trzymaj bardzo mocno żeby się udało!!!!:przytul:
zizia czy do ciebie dochodza moje wiadomosci na pw bo nie mam odzewu z twojej strony a potrzebny mi jest twoj nr telefonu na sobote gdybym miala jakies trudnosci z trafieniem
tu Zizia podała swój nr http://forum.wzorki.info/kursy-szkol...html#post56511
ja musze jutro o 4.30 wstać :) więc do zobaczenia jutro !! :przytul: ale jeszcze film obejrzę:D najwyżej w pociągu sie prześpię:P
Powodzenia życzę i dobrej zabawy !! :*
juz nie moge sie doczekac fotorelacji :skacze:
no witam wszystkich. dzisiaj jeden z wielkich dni część dziewczyn już jedzie.:skacze::skacze::skacze: wszystko gotowe. Kamis wielkie dzięki za pomoc i za super dyplomy. jesteś wielki.:*:*:*
żaden problem, już się nie mogę doczekać fotorelacji, szkoda że mój cichy plan nie wypalił i się nie stawie u was jutro ;(
no tak nie kiedy bywa. ale mam nadzieje że będziesz z nami myślami. chodź nie obecny to twój dobry duszek też tam będzie.:*:*:*
uuuu szkoda :( Ale na pewnoi bedzie jeszcze okazja sie ze zgrają bab spotkać ;) UUU ja musze sie śpieszyć na 14 i 15 klientki a ja w rozsypce i sałatki też... zmykam
a ja zamiast Was odbeirać z dworca to na pogotowie musze jechać żyycie życie :P
Mam nadzieję że nic poważnego .. i dasz radę dotrzeć na spotkanie
noooo juz pierwsza ekipa dotarla na miejsce , czyli , Miminka z chłopakiem , Zizia ze swoja gromadka i ja :D :D teraz tylko czekamy za reszta :skacze: