ankieta: http://forum.wzorki.info/konkursy-zd...e-janeiro.html
wyniki ankiety będą w poniedziałek bo w niedzielę mam wieczór zarezerwowany dla mojej żonki :)
Printable View
ankieta: http://forum.wzorki.info/konkursy-zd...e-janeiro.html
wyniki ankiety będą w poniedziałek bo w niedzielę mam wieczór zarezerwowany dla mojej żonki :)
głosik oddałam
Hej wszystkim :) jaki fajny konkurs. szkoda ze udzialu nie moglam wziac... ale chetnie zaglosuje;)
i ja oddałam swój głos :) ale więcej niż jedna praca mi się baaaardzo podoba i był mały problemik, ale udało mi się zadecydować ;)
i ja zaglosowalam :)
ja tez zagłosowałam:]
też oddałam głos :)
Mój też już poszedł :D
i moj oczywiscie
No to glosik oddany :)
Ja również pozwoliłam sobie na oddanie głosiku :)
kurcze ja sie nie moge zdecydowac:D
Asia to proste wybierz te co Ci sie najbardziej podobaja hihi ;) :skacze:
kalaga4, to ja zajęłam 2 miejsce i na ten konkurs robiłam tylko jedną rękę, a później żeby nie było że to ta sama praca zostawiłam tylko tło i dorobiłam drugą rękę innego koloru, kwiaty i maskę ponieważ niestety robiłam na swoich rękach z dnia na dzień. Niestety, ale ja dopiero zaczynam i nie mam do dyspozycji modelek tylko swoje ręce. Z tego co mi się wydaje, to nie można wstawiać prac identycznych tzn. tych samych, a te dwie stylizacje nie są identyczne, jeśli się mylę możecie usunąć moją pracę z konkursu karnawał w Rio, bo zrobiłam i wysłałam ją ponieważ takie konkursy to fajna zabawa i nie jest tak bardzo ważna nagroda. To już od was zależy, czy naprawde jest niezgodnie z zasadami.
pogodka20 Gratuluję wygranej!!!
Dla ciebie to tylko fajna zabawa a dla mnie i dla dziewczyn to świetna zabawa i ważna wygrana. Marzymy o takiej wygranej.
Jeśli Ci nie zależy na wygranej rób pazurki dla siebie i nie wystawiaj ich na konkurs. Zabawa zabawą ale dla nas to możliwość fantastycznych szkoleń!!!
My siedzimy po nocach, wkładamy w to całe serce. Też dopiero zaczynamy,czasami nie mamy modelek. Mamy rodziny, dzieci, pracę, studia, itd....Ale nie idziemy na łatwiznę.
I nie zmieniamy serduszek na kwiatki na gotowym paznokciu. To nie o to chodzi. Tak wygrana nie smakuje najlepiej.
Ja myślę, że to nie jest fair.
Znow zadyma ;)
i ja zagłosowałam:):)
mój głosik tez poleciał :yess:
kalaga4, dzięki za pouczenie, to był mój błąd z którego możesz wierzyć lub nie, ale nie zdawałam sobie sprawy. Również siedzę po całych nocach, bo niestety robię bardzo powoli. Dla mnie jest to przede wszystkim fajna zabawa, ale z wygranej bym się strasznie ucieszyła jak każda dziewczyna. Popieram cię, że jest to naprawdę bardzo dobre szkolenie samej siebie i właśnie z tych wszystkich powodów biorę udział w konkursach, ale dość tłumaczenia samej siebie. Już widziałam, że jestem zdyskwalifikowana i to dobrze, bo przynajmniej już nie będę robić z siebie większej idiotki. Przepraszam was wszystkich, nie złamałam regulaminu umyślnie po prostu nie zdawałam sobie sprawy, że tak też nie wolno. Jest mi bardzo głupio i mam nadzieje, że mnie nie skreślicie na tym forum. Więcej na pewno się coś takiego nie powtórzy. Na jakimkolwiek konkursie w którym wezmę następnym razem udział nie zrobię już takiej bumelki i nie pójdę na łatwiznę, bo rzeczywiście jest to bardzo nie fair w stosunku do osób, które biorą udział w konkursach:( Mam nadzieje, że długo nie będziecie mnie kojarzyć z tą okropną sytuacją, ponieważ lubię to forum i atmosferę która w nim panuje. Przepraszam jeszcze raz.:(
Naturalnie nikt nie skreśla cię z następnych konkursów o ile zastosujesz się do regulaminu ;) dobrze że potrafisz się przyznać i przeprosić. Dzięki za to
Popieram Kamis, ważne ze potrafisz się przyznać :)
zagłosowałam :) ciężko się było zdecydować-wszystkie są piękne :)
Zagłosowałam ... miałam problem przy wyborze między dwiema pracami :( szkoda że nie mogę na więcej ha ha ha
Trzymam kciuki za Was wszystkie dziewczyny :*
też zagłosowałam :) ciesze sie ,że pogodka20 zrozumiała :przytul:
koffam ,to forum :love: (chyba mnie już walentynki dopadają :D )
A propos walentynek to Wszystkiegooooooooooooooooo koffanego w Dniu Walentynek :* :kooffa:
:love: Aaaaa bo ja juz dzis zyje walentynkami :skacze:
Wam taka aure juz robie przed walentynkowa kochane :* :love:
tylko ja nie obchodze walentynek?:D:D:D juz zagłosowałam, mam nadzieję że praca na którą glosowałam wygra:D
ciekawe o której będą wyniki :skacze:
no własnie wyniki dzisiaj?
asiu w pierwszym poście jest data :)
ehhhh dopiero jutro ;/ hahahha
ehehehehe czarnulka sie wyrwała dzien przed walentynkami:D
zagłosowane... :)
Ja tez juz z niecierpliwoscia czekam na wyniki :D
Aaaaaaaaaa ja tam dzis mam swoje walentynki hehe :)
kurczaki no...oglądam te prace po raz setny i dalej nie wiem na którą zagłosować :huh: