-
Odp: Pogoda
ja dzis przez pól dnia siedziałam w domu bo robilismy wylewke w pokoju... a o 15tej odwiozłam kolege wojtka do domu ... i wystarczylo 20 minut jazdy samochodem i tak mnie spaliło przez szybe ze lewie zipie... chyba sie wykąpie dziś w maślance :porazka:
dzis kupiłam basem i jutro mam zamiar wejśc do niego przed 10 rano a wyjść po 17tej :D
-
Też bym basen chciała, ale chyba na ulicy bym go postawić musiała:haha:a u nas odkryte baseny czynne od 1lipca...jest kilka juz otwartych, ale nie pójdę na basen, gdzie melina się szwenda
-
basen, hmmm czemu nie, tyle tylko, ze u mnie dziś zaledwie 18 stopni
-
basen fajna sprawa ja nawet jakbym chciała to nie mam gdzie go położyć :D A u mnie też słoneczko praży :)
-
-
u mnie juz 2 tygodnie grzeje, a o deszczu w ogole nie slychac ;)
ja sie wybieram w niedziele na basen bo podobno u mnie bedzie 37 st w cieniu :huh:
massssssakra !
-
u mnie caly dzien gorac :)
-
Ja wróciłam z Łeby i muszę powiedzieć, że pogoda super :D:D cały czas czyste niebo było :D nic tylko opalać się i opalać :D
-
U mnie tez pieknie caly dzien cieplo teraz zbiera sie na lekka burze a od jutra znow upaly:) W koncu mamy lato!!!!!!
-
u mnie upal od samego rana :D
-
a u mnie pada od samego rana i raczej nie zapowiada sie na wypogodzenie:/:
-
U mnie dzisiaj rano padało i ogólnie chłodno jest :( a wczoraj było tak fajnie cieplutko..
-
Temperartura
U mnie na termometrze było dziś 34 w cienu.... a u was ile bylo???
taka pogoda mnie dobija.... poprostu jest masakra
jak to u mnie w pracy sie mówi maciakra
-
Odp: Temperartura
Nie wiem czy mam prawo głosu, bo jestem w Turcji od piątku i mam ukrop.
-
u mnie 35! w domu 30!!!!!!
-
ivonna powiedz porownamy temperatury :]
-
Szczerze mówiąc nie bardzo wiem ile, bo nie patrzyłam na termometr. W telewizji podawali około 34 stopni, ale tu jest wilgotne powietrze i temperatura odczuwalna jest wyższa. Ma się wrażenie, że nie ma czym oddychać. Czuję się jak ryż - nogi trzymam w wodzie, a głowę w ogniu:P
-
u mnie goraco.ponad 35st,w domu to samo jest parwie 21 a tu zadnej ulgi,w niedziele jade nad morze odpoczac wtedy chce miec pogoda,ale bym sie nie pogniewala jakby popadalo:D
-
u mnie o 10 rano było 44 st. w słońcu :porazka:
-
U mnie upał jak smok, nawet w domu nie idzie wysiedzieć nie mówiąc już o temperaturze na dworzu :( ta pogoda to masakra...
-
jutro ide do parcy az strach jak pzrezyje ten dzien
-
u nas pieknie dzis caly dzien spedzony nad jeziorkiem az mnie strzaskalo:)
-
Juz nie mogę wytrzymać z gorąca :[ u mnie 35 stopni... A za miesiąc jade do Egiptu, przewidywana temp - 43 stopnie :o:o:o
-
ja tam sie nie przejmuje jak gdzies wyjeżdzam za granice bo tam po mimo ze wysoka temperatura, to człowiek to inaczej znoci bo wilgotniejsze powietrze.. nie poci sie i w ogole... a tu to masakra... najgorzej w nocy.. a raczej wieczorem bo zasnac nie moge. Jeszcze ja nie usne bez kołdry... musze sie cała po głowe opatulic:huh:
-
Ufffff ja teraz siedzę przy oknie bo dopiero teraz można się ochłodzić w ciągu dnia nie szło wytrzymać... Ale mimo wszystko i tak wolę taki upał od zimy :D
-
u nas znowu goraco od rana,w nocy nie spie bo jest za cieplo jestem tak zmeczona ze szok,a rano tzreba do parcy,
-
U mnie też ukrop 36 stopni...bardzo lubię jak jest ciepło ale czuję, że już wymiękam, chyba za stara jestem na takie upały hehe...
nawet nie chce mi się iść na plażę, wczoraj byliśmy i prawie cały czas siedziałam w wodzie bo na piachu patelnia uhh..
-
wlasnie w wodzie mozna siedziec,ale jak sie wyjdzie to masakra,
-
-
u mnie 37 w cieniu a w nocy 21 masakra :(
-
ale wy marudy jestescie... jak w czerwcu lalo to wszyscy marudzili co to za lato :D
jak snieg byl dlugo boze jaka zima, jak swieta bez sniegu to co to za swieta! :D
mi tam cudnie jest i nawet nad woda poplywalam chociaz gabarytami wielorybka doganiam :D
moj mezczyzna dogina w sloncu na dachu i on nie narzeka takze dupcie w bikini i smazyc sie na brązy, mahonie a jak nie lubicie to wrzucic tyleczki do wody i wymoczyc :D:D
-
u mnie wreszcie padać zaczęło :skacze:
-
szpileczko zazdroszcze,ja juz tu umieram w parcy
-
a u mnie własnie chyba jedyny fajny dizeń, bo jest dosyć ciepło, wiaterek i chyba sie na burze zbiera :P
-
u mnie właśnie była burza a teraz jest super, 28 stopni rewelacja
-
u mnie zar leje sie z nieba,ale ja nie narzekam ...w koncu po to jest lato,woda do picia,przewiewne ubranko i troche cienistego kawalka i jest super,nawet astma nie ma sily mnie dusic :P
-
u mnie właśnie zaczęło padać hihi ;)
-
u mnie nadal upal trzyma...
-
Na Kasprowym już zima - Najważniejsze informacje - Informacje - portal TVN24.pl - 31.08.2010
a ja sie jutro wybieram do Zakopanego...
Chyba będę musiała krótkie spodenki zamienić na kurtkę i swetry :)
-
u mnie dzisiaj świeci słoneczko, ale jest zimno strasznie już od tygodnia, teraz jest 4 stopnie C, wczoraj śnieg spadł w górach i Śnieżka wygląda tak jak na fotkach. Widoczek z okna w kuchni. Śnieżka to ta górka najbardziej po lewo:P