No ale klamka juz zapadla,zdjecia wyslane wiec teraz trzeba czekac na ,,wyrok,,hihihi
Printable View
No ale klamka juz zapadla,zdjecia wyslane wiec teraz trzeba czekac na ,,wyrok,,hihihi
Czego się dziewczyny boicie?? Takie ładne prace robicie. Ja się wyrwałam pierwsza, a teraz myślę, że to co zrobiłam to do kitu jest.:porazka:
Oj Ivonna,Twoje akurat prace sa bardzo piekne :)
Dziewczyny przestańcie głupoty wygadywać. Odezwały się te co brzydko robią. Każda z Was ma szanse na wygraną, bo każdemu podoba się co innego.
Dobra nie ma co gdybac,zobaczymy jak beda wyniki:)
Informuje was o tym iż skasowaliśmy z regulaminu ograniczenie ilości postów do wzięcia udziału w konkursie
Zapraszam do przysyłania prac na konkurs
super,teraz pewnie pokaże się jeszcze więcej prac :)
liczymy na to że teraz będzie w czym wybierać :ok:
"Zmiłowania ludeczkowie, zmiłowania". Zostały już tylko trzy dni, dawać prace.:)
ja tam bym wysłała, ale akurat mi się zelik skończył i nie mogę kupić narazie nowego dopiero pod koniec tygodnia ;(
jedy laseczki jeszcze 3dni i zobaczymy prace hurrrraaaa:D
a reszta wysyłać bo nie ma czasu!!!!
czy jesli jestem tu pierwszy raz , tez moge wziac udzial w konkursie?
jesli tak to co oznacza to ze zdobienia musza byc na rekach? czy na przyklad zdobienie ma sie ciagnac z paznokcia na palec? pozdrawiam i z gory dziekuje za odpowiedz
---------- Dodano o godzinie 19:06 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 18:56 ----------
juz wiem chodzi o to, ze tipsy maja byc przyklejone do zywych paluszkow:)
zgadza się :)
po głębszym zastanowieniu stwierdziłam że też coś zrobie na konkurs :P dostane dyplomik i będę szczęśliwa :D w końcu to tylko zabawa :)
zabieram sie do pracy :)
pewnie że warto :)
A prosze powiedzcie mi dziewczyny,
czy bedzie mozna ogladnac wszystkie nadeslane prace czy tylko te co wygraja??????
i gdzie je mozna znalesc,bo ja tu jestem zupelnie nowa!
prace będą wystawione 1 maja :) wszystkie naturalnie :)
mam nowe prace
---------- Dodano o godzinie 21:32 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 21:27 ----------
wazne
prosba do karoliny stanczak
napisz kochanie prosze jaki masz nick na forum i doslij zdjecia krzywej c
Korci mnie ten konkursik ale cos nie umiem ruszyc swojej wyobrazni.W srode mam znajoma z paznokietkami moze cos mnie ruszy
Hej coś uklepałam, nie jestem zadowolona ale cóż ;) aa a możecie zdradzić do jakich fotek ile prac?? Jestem ciekawa hehe
nie żartuj na pewno praca jest śliczna jak wszystkie w twojej galerii :]
więc nie ociągaj się tylko ślij maila :P
mam pytanko z innej kategori... jak wpisac stylistka paznokci zamiast poczatkujacy?
dzieki
---------- Dodano o godzinie 20:31 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 20:29 ----------
to oko znacz, ze to zart?
no tak przeciez nie wysle oryginalow, a skan mozna przerobic... dalam sie wkrecic:(
puściłem ci info na PW :)
jasne że nie chcemy oryginałów, tylko skany/fotki
a takie rzeczy z przerabianiem to już każdy powinien we własnym sumieniu rozważyć co mu da taki napis przy nicku skoro nie będzie posiadac umiejętności :]
Pozdrawiam
dzis i tak nie wstawie, bo wszystkie certyfikaty wisza na scianie w gabinecie:(... moze jutro jak znajde chwilke:)
:soczek:
no skończyłam robic pazury... szczerze mówiąc to zrobiłam na odpierdziel... jutro wyślę fotki ;) no i z głowy hehe
oj dzidzia dzidzia :P
ps zaktualizowana lista prac które wpłynęły tutaj: http://forum.wzorki.info/konkursy-zd....html#post5137
ale sie nas nazbierało...wwow bedzie ostro
bedzie sie działo dziewczyny a dzidzia napewno ładnie zrobiłaś:Pnie bądz taka skromna:D
no trochę się nazbierało... jutro pewno jeszcze kilka prac dojdzie np. moja :P hehe Aguś sama sobie zobaczysz po zakończeniu konkursu że nic specjalnego nie zrobiłam... nawet moja kumpela mnie pocieszyła dziś mówiąc "stac Cię na coś lepszego" , wiem że mnie stac tylko mi się nic ostatnio nie chce...
agus musisz pokombinowac
hihi
zrob fotke tak zeby bylo widac dobrze krzywa c
---------- Dodano o godzinie 22:48 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 22:47 ----------
mam prosbe do dziewczyn ktore nie doslaly zdjec krzywej c
prosze doslac bo jesli jakas paraca bedzie bez krzywej c nie bedzie dopuszczona do konkursu
ja może jutro cos wyskrobie jak znajde chwilke ;)
do boju,do boju do boju laski hey
hahaha:skacze::skacze::skacze:
jeszcze 2dn jeee
Skrobaj anusia skrobaj :)
no ja już posłałam zdjęcia:) ciekawe czy komuś się spodobają
hej aniusia ;) rób pazurki i ani chwili się nie zastanawiaj kochana ;)
no jeśli już to zrobie zdobionko lakierami bo moje pazurki to wołają o pomste do nieba