a umiesz wytłumaczyc jak to sie robi ?;P
Printable View
a umiesz wytłumaczyc jak to sie robi ?;P
a to moje naturalne
haha niewymalowana jestem takze wiecie :]
Kobieto z pazurem masz bardzo ladne włosy naturalne i te loczki :love:
o wiele lepiej niż w tych przedłużonych :)
natalia - nie umiem tego wytłumaczyć, znalazłam filmik jak to się robi
Fryzury małej księżniczki-Warkocze dobierane - bal maskowy, córeczka, córka, dziecko, dziewczynka, fryzjer, fryzura, fryzury małej księżniczki, impreza, królewna, potańcówka, uczesanie, włosy, zabawa szkolna, warkocze dobierane - Mama i t
Jeśli o to Ci chodziło .
jak ja bym chciała mieć takie kręcone włosy...
do koloru dlugo dochodzilam bo najpierw byly rude potem zolte no i w koncu sa takie :)
a co do pazurkow to nie chcialo mi się robic wiec nie mialam ich ;D
a jaki to kolor farby ten który masz na włosach??
kobieta z pazurem.. ja wlasnie chce dojsc do takich :D efekty narazie sa jakie sa :]
i jaka opalona....... ^^
farba platynowy blond Palette
http://www.dpj.pl/fotki/g661d.jpg
ja miałam taki sam:D super w nim wyglądasz, ja uzyskałam utleniaczem i 12% robiąc, ale potem robiłysmy 9 i tez było tak samo. a swoje mam jasny blond, własnie do nich dojść próbuję:) potem wrzuce fotki bo musze glowe umyc:p
Widzę, że kilka Pań tutaj ma kręcone włoski:) to ja też dodam swoje loczki do kolekcji;p Kręcą się naturalnie i kolor też mój;p
ale masz boska urode :] jakbym byla facetem to bym oczu nie oderwala :P hehe
A znacie może jakąś dobrą fryzjerkę z Zawiercia albo okolic? Bo jakoś nie mogę znalezć najlepszej :(
Załącznik 14712 Ja mam swoje naturalne uff nazywam to szopa:D i prostuje ale uwielbiam loczki :skacze::skacze: ale nie trzymaja mi sie dlugo chyba ze sie baaardzo postaram hihi..
A to moje fryzurki :)
Ajj dopiero zaczynam pisac na forum i jeszcze wszystko mi sie myli :P Nie te zdjęcie wrzuciłam :)
To i ja wrzucę moje fryzurki a co :P
Ta jest sprzed pół roku a druga ze ślubu ponad rok temu:
Załącznik 15344 Załącznik 15340
Potem radykalna zmiana (tu zakręcone lokówką):
Załącznik 15341
Do niedawna miałam takie (jeszcze naturalnie planuje założyć, to najlepsza fryzura na świecie)
Załącznik 15342 Załącznik 15343 Załącznik 15345
A tak wyglądam w obecnych bez warkoczy (trochę ulizana tu wyszłam he he)
Załącznik 15346
No to już po mojej anonimowości :D :P
A ja tak chcę sie ostrzyc :D
http://www.emo-portal.pl/wp-content/...-girl-hair.jpg
Ja slubna mialam takaZałącznik 15348 przepraszam ze takie ale tutaj najladniej widac:wstydek::wstydek: a tutaj loczki na zeluZałącznik 15350
Szpila, bardzo fajna fryzura ale chyba wymaga trochę układania;p
miałam podobną i wystarczy włosy natapirować... a to długo nie trwa...
majkav sliczna fryzurka
a to moja z zabawy karnawalowej,nie wiem czy zobaczycie bo faty duze
http://i49.tinypic.com/v4qgcx.jpg
http://i45.tinypic.com/14268af.jpg
śliczna ;)
a ja ogólnie co jakiś czas przechodze małe metamorfozy ,włosy układam sama (z zawodu jestem fryzjerką):D ierwsza fota to z wakacji z tamteo roku :) ,druga inne ścięcie:/: kolejne to obecne kolor taki jakiś jasny brązik mi wyszedł ,i ostatnia fota to taką fryzurke obecnie nosze kolor jasny brąz (sorka za czarnobiałe foto ) :)
Kasiu przesliczne masz te włoski!!!!
dziekuje,teraz na walentynki troche inaczej sie uzcesze,poogladam wasze fryzurki i cos wybiore:D:D:D
ja kiedyś dawno temu miałam taką :P i bardzo mi się podobała :)
kasiasssss - bardzo fajną fryzurkę miałaś :)
a to mój przejściowy kolor :P już nigdy więcej czarnego:nunu: jak ciężko jest potem z niego 'wyjść':porazka:
jak to dobrze ze na pracowni w szkole mam takie kochane dziewuszki :D, które tyle czasu nade mną spędziły :P:D
Załącznik 15960Załącznik 15961
a teraz Wam coś pokażę... normalnie się upodobniłam do mojego kota teraz :skacze::D (a najlepsze, że kolorem, który nakładałam był: jasny blond koniakowy :P)
Załącznik 15962
julcia a ty nie mialaś czarnych wloskow ?
miałam :P ale już mi się znudziły i czas coś zmienić zatęskniłam za blondem, który miałam jakieś 3 lata temu ;)
ale ciężko od razu do blondu z czarnego bez niszczenia włosów, więc na razie są w takim kolorze :D:skacze:
Ale chyba w tych czarnych byłaś taka wyraźniejsza i z charakterem, bardziej mi się podobałaś :)
możliwe, ale kobieta zmienną jest jak wiadomo :P
a ja mam problem ... do tej pory co chwilę zmieniałam fryzury ale od czasu kiedy zdecydowałam się na hodowanie nic z nimi nie robiłam (oprócz farby) i mam już dość!!
Mam grube włosy i jak umyję głowę po wysuszeniu na czubku głowy jest placek a na dole spuszone, nic z nimi nie da się zrobić a prostowanie zajmuje mi chyba z pół godziny kiedy po godzinie znowu wykręcają się w swoje strony :porazka:
zastanawiam się nad tym by ściąć je na prosto do ramion lub wystopniować jakoś po ludzku, co sądzicie? Z jednej strony chcę już je ściąc (ale mi szkoda bo ponad rok hodowania) natomiast z drugiej chcę wystopniować by została ta długość (ale hodowałam żeby wszystkie były jednej długości, więc byłby to powrót do tego co było) .. wiem załamka hihi
co sądzicie?
Oto moja szopka, włosy sięgają trochę dalej niż na zdjęciu
p.s jak zrobić by zdjęcie bylo ukryte? wolałabym tak.
najpierw naciskacz spinacz u góry i wybierasz zdjęcie żeby było w wiadomości, a potem zaznaczasz to zdęcie i używasz wykrzyknika (przycisk po prawej) do ukrycia:)
powiem ci że ja lubie długie proste włosy. możesz za to nauczyć się czesać w różne fryzury:)
sama miałam takie, ale tak jak ty-znudziły mi się, obcinałam kilka razy, również zcieniowaniami i teraz znowu zapuszczam do długich i rwnych:D