Dziękuję serdecznie za kolejny medalik i gratuluje Wam pięknych nagród!
Printable View
Dziękuję serdecznie za kolejny medalik i gratuluje Wam pięknych nagród!
ja tez mam medalik dziekuje:)
nagrode tez dzis dostalam za co bardzo dziekuje ale fotke wstawie jak mi aparat sie naladuje i cykne zdjecie:)
To chyba już wszystkie nagrody dotarły na miejsce - cieszę się :D Miłego użytkowania :kwiatek:
ale cacuszka :D:slina:
ja mam medalik! dziekuje :)
ja tez mam medalik :) sliczne te wasze prezenty :) :*
ja tez mam medalik mój pierwszy, dziękuje :D ;)
Edit :kwiatek: wybacz
Ja równiez mam medalik dziękuję :)
Ja rowniez medalik dostalam a dzis sliczny dyplomik! Bardzo dziekuje!
Super ,ze jest tez ocena za paznokcie!!!
Ja też bardzo serdecznie dziękuję za dyplom oraz opis i punktację.
Tez dostalam i dziekuje szczegolnie za opis... i jestem bardzo zadowolona ... bo nie jest ze mna az tak zle :) Dziekuje drogie jurorki :)
I ja się cieszę z tej punktacji:) i z dyplomiku :D Nie spodziewałam się tylu punktów :) czyli nawet nie jest tak źle :D
Oj.Dla mnie też miłe zaskoczenie:przytul:Tak bardzo ściskam za te słowa i za dyplomik;)Dziękuję:kwiatek:
Dziękuje za dyplomik i ocenę :)
Ja również dziękuję za ocenę i za piękny dyplomik. Dziękuję :kwiatek:
Dziewczynki mam nadzieję, że dyplomy przypadły Wam do gustu :D starałam się :skacze: :D
Ja równiez dziękuję za ocenę, nawet się nie spodziewałam, że dostanę tyle punktów :D byłam mile zaskoczona i powiem szczerze, że mimo iż nie zajęłam żadnego miejsca to jestem z siebie bardzo dumna !! :mml:
Dyplomiki śliczne :kwiatek::*
julcia88 jak najbardziej podobaja:) Sa przesliczne!
Julcia to tak jak ja :) mimo, że nie zajęłam żadnego miejsca tez jestem z siebie dumna :D
Julcia i Zosia ja tez się pod was podpisuje ;) jestem dumna z siebie ze mialam odwage wziąć udział ;))
No i tak trzymać dziewczynki, następny konkurs tuż, tuż.....
to ja się już doczekać nie umiem ;)
Bardzo dziękujemy wszystkim uczestniczkom, naprawdę było miło oglądać Wasze prace :skacze::skacze::skacze:
Dziękujemy naszemu sponsorowi, Asi Rozwadowskiej :kwiatek::kwiatek::kwiatek: oraz Emilii za bardzo fajna oprawę konkursu
http://www.pocztakwiatowa.pl/img/pic...806038_441.jpg
temat zamykam i czekamy na następny konkurs :D:D:D