Edit świetny kącik:D widze, że i u Ciebie są trójkolorowe szufladki:D bardzo ładne miejsce:):good:
Printable View
Edit świetny kącik:D widze, że i u Ciebie są trójkolorowe szufladki:D bardzo ładne miejsce:):good:
edit swietny kącik masz :D
widzę takie same szufladki jak u mnie :D
Edit ja też mam takie szufladki :)
ja też mam takie:skacze:
edit -fajny kacik ,nie zajmuje duzo miejsca,szufladki tez mam takie zakupione w biedronce i do kompletu jeszcze duze na przechowywanie ozdob,to skarb miec takiego meza :)
---------- Dodano o godzinie 12:48 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 12:47 ----------
jak tu kolorowo,fajne motylki :)
ja mam jeszcze takie plastikowe różowe koszyki różnej wielkości- bardzo praktyczne;)
edit śliczny ten kącik może kiedyś ja wstawię również i swój po remoncie:)
Dziękuję bardzo dziewczyny:*
A te kolorowe półeczki biedronkowe są świetne:skacze:Jest mniejszy bałagan:D
Yasumi - galeria pelna uznania.
Edit - fajne masz to twoje krolestwo.
Ja musze tez zrobic zdjecie swojego domowego miejsca pracy, ale musze je pierw rozlozyc jak przyjdzie klientka (to cykne fotke i wstawie), bo moj warsztat to wiecej jestna kolkach niz w domu.
ilonia fajny twoj kącik :] chyba ja też jakieś foty swojego musze zrobić:P
Ilona bardzo wszystko ladnie poukladane :)
a klientki maja fotel jak tron, a Ty biedna, tylko pod tylek ;)
ilonia swietny ten Twoj kącik :D
Ilonia super :skacze: i jak masz piekny reczniczek :ok:
ilonia swietny kącik:good:
ilonia123 Jaki masz wypasiony ten kącik:good:Dwie lampeczki,super fotelik dla klientek.Piękny kolor sciany:good:
Suuuuper:)
Edit, Ilonia świetne te Wasze kąciki!! bardzo mi się podobaja :good:
Ilonia, zakochalam sie w Twoim kaciku:love:
dzoanaDziękuję:*
Dziękuje kochaniutkie :) ale jeszcze troszkę muszę pozmieniać :)
NOOOOOOOOO mnie też się podoba tylko ja chyba bym się nie zmiesciła!!!!!!!! chodzi o to że ja lubię jak na stole mam mało rzeczy tylko takie naprawde najpotrzebniejsze!!! tzn jak robie akrylki to nie stoi lampa która zajmuje miejsce nie ma też frezarki bo po co!!!! wszystko mam z boku i poprostu wykładam na stół jak potrzebuję!!^_^
Ja jeszcze nie zajmuje się akrylkiem ale moze w przyszłosci myśle o kursie wiec moze moze :) Ciesze się że tak sie wam podoba ;)
A to mój paznokciowy kącik ;) skromny i mały, bo w pokoju... Ale staram się, by był jak najbardziej profesjonalny ^_^ oprócz tego mój ukochany kuferek z wciąż powiększającą się kolekcją ozdób ^_^
Świetny kuferek :good:
Świetne są dziewczyny te wasze kąciki,tylko pozazdrościć:ok:
Ja ciągle próbuje się zorganizować,chodź tak naprawdę nie potrzeba mi zbyt wiele bo pazurki robię tylko sobie:)
Ja również gratluję!!:good:
ale cudne kąciki:love:
aż się zmobilizowałam i dziś po południu robię małe przemeblowanko, coby nowy kącik odpowiednio umiejscowić:D
Zuzaneczko skąd masz taki świetny zeberkowy kuferek?:)
bardzo śliczny tak różowiutko w nim :)
Dziękuję kochane :) kuferek kupiłam w salonie Fresh Nails (ul. Bohdanowicza w Warszawie).
jak mi maz stol moj przywiezie spowrotem z malowania to wkleje moje miejsc epracy
Mam rozlozony moj majdan wiec moge Wam pokazac co do tej pory zgromadzilam. Rzadko mam miejsce pracy rozlozone w domu, bo wiecej jestem w terenie i mam wszystko schowane w kuferku.
Jolu świetny kuferek :good:dwie lampeczki no no - bardzo ładnie ;)
Może ja w końcu zrobię fotki swojego kącika...tylko narazie jest niewyremontowane (ale już niedługo) i tak straszy troszku...
Jolu super kącik, a kufer bomba :ok:
super kącik....ja moj wkleje po remoncie...:D
Jola super kącik i ile bajerów :skacze:
jolanta fajny koncik