hehe tto chyba moj wrodzony sadyzm sie udziela...:D:D tez z checia popatrze jak cie kłują:skacze::skacze: no i efekt mnie interesuje... w sumie to jak bede w polsce to tez ide na poprawe...ojj az sie boje:D:D
Printable View
hehe tto chyba moj wrodzony sadyzm sie udziela...:D:D tez z checia popatrze jak cie kłują:skacze::skacze: no i efekt mnie interesuje... w sumie to jak bede w polsce to tez ide na poprawe...ojj az sie boje:D:D
ja tez zgadzam sie z wami, bo gdybym patrzyla na innych ludzi, to w ogole nie wyszlabym z domu, bo przeciez kazdy ma inny gust...i wlasnie to czyni nas jedynym w swoim rodzaju;)
Ja tam uważam, że decydując się na tatuaż czy to czarny czy kolorowy to trzeba to przemyśleć. I pewnie, że najlepiej zrobić to dla siebie a nie po to żeby się innym podobało (choć nie powiem, że to nie jest miłe:P)
ja tam mam ochote i jak bede miala okazje to zrobie i mam w dupie co kto powie,bowie sie ze moge nie wytzrymac bolu:(
Nie no nie przesadzaj wytrzymasz wytrzymasz:)
No a co do mojego tatuażu to niestety nie zrobił mi tej poprawki itd bo na spacerze pies mnie w ten tatuaż zadrapał i mi trochę spuchł i umówilismy się na środę na 15.
Ale ma mi dodać biały, czerwony, żółty trochę jeszcze zielonego i czarnego no i zrobić coś z tym okiem
hej ja mam tatuaz na pleckach jest to prześliczny kwiatek zrobiłam go całkiem niedawno i powiem ze strach ma wielkie oczy bo naprawdę nic mnie to nie bolało a nawet powiem tak idę zrobić kolejny tak mnie wciągły tatuaze są boskie ....
Hanka fajnie ze o tym piszesz bo dla mnie wlasnie bol jest pzreszkoda
Kasia zaciśniesz zęby i po krzyku :D choć ja jutro znów ide się męczyć i zobaczymy jak to będzie:D
Milenka to ja czekam na foto :D
rudzielec masz prześliczne to tattoo, bardzo mi się podoba.:D
Kasiassss jak tak sie boisz bólu to poproś o posmarowanie tą maścią EMLA albo sama ją sobie kup w aptece tak jak ja zrobiłam,niech Cie wysmarują 40 min przed tatuowaniem i zakleją folią i zobaczysz ze nic nie poczujesz :ok:
och dzieki Karna,czyli jets dla mnie ratunek ehheh
jak znajdzeicie jakies fotki kwiatow na stope to wrzuccie tu,dzieki
Jak dla mnie to ta maść droga jest:P i szkoda mi na nią kasy:)
A tu powstawiam ci zdjęcia:)
ta kokardka jest super
pierwsza\ stopa wymiata jest pieknaaaaaa tzn dziarka;) ojj az mi sie zachcialo takiej|:-o
kokardka i ten z koziego mleka - biały boskie ! :love: aż mi się też zachciało,ale się opamiętam ;)
dla mnie osobiście są za duże te tatuaże na stopę :P ale jak kto woli :)
bo wzory same w sobie są śliczne :D
hmm a czemu ja nie widze zadnej kokardki:-o;( widze tylko dwie stopy na dole...hmm trudno tak czy inaczej wzorki sa super;) lubie kwiatowe motywy...
Sliczne te tatuazyki na na stopkach, chyba sobie kiedys zrobie ;D
Dziewczyny właśnie wróciłam z poprawki tego mojego tatuażu i jedno wam powiem... za cholere nie wiem jak ja ten caly bol wytrzymalam... podziwiam sie za to normalnie:D
Wstawiam fotke mojej biednej nozki tuz po powrocie od tego wariata z maszynką (nie patrzcie na skarpete bo to robocza do tatuażu i cała brudna w fabie:D)
Milena fajny tatuaz :D taki foliowy :P
hehe wiem wiem :) ok wstawiam wam mojego skończonego już (mam taką nadzieje :D) pawia:) wiem wiem zdjęcia strasznie lipne ale sama sobie nie potrafie nic ładnego zrobić :D
milenka;) jak dla mnie nie widac roznicy pomiedzy tym a wczesniejszym:D jaki kolorowy byl taki jest;)
---------- Dodano o godzinie 16:27 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 16:24 ----------
to tez nie to:D chyba mi sie nie wgrywaja wszystkie fotki po prostu i tyle:(
fajny efekt :D paw wygląda świetnie ;)
ej ja tam widzę różnice :) mała ale zawsze jakaś jest wkleje ci zdjęcie przed i po:)
Jest różnica. Zdecydowanie teraz wygląda lepiej , kontury są wyraźniejsze no i jest dopracowany - to widać.
kurde milenka fotka w czerwonej skarpetce wydaje mi sie bardziej `zywa` a chyba ta czerwona to byla wlasnie wczesniejszsa, nie?? z reszta ty widzisz to na zywo wiadomo ze na fotce jest inaczej...;]
---------- Dodano o godzinie 17:41 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 17:41 ----------
ale wiesz co, zaraz sprawdze jeszcze raz:D moze faktycznie cos przeoczylam.;]
Powiem ci że lepsze zdjęcie było w tej pierwszej. Bo teraz jak robiłam zdjęcie światło kiepskie jest..;/
no napewno...ale fakt jest taki ze tak czy inaczej paw jest kolorowy i nic tego nie zmieni|:D:D widac z daleka;)...:ok:milenka a jak cieniowal Ci na biało to tez bolalo cie to najbardziej?? bo jak mi cieniowal bialym to myslalam ze zejde normalnie...nie dosc ze ma jakas inna konsystencje to jeszcze taka igla cieniutka ohh...
mnie to tam i to białe i kolorowe tak samo bolało :D
Milenka sliczny tatuazyk :D
Ok to daje fotki mojego tatuażu już po całkowitym zagojeniu się:)
Milenka piękny! i te kolorki :love:
no teraz to widac roznice :)
kolory juz sie unormowaly wiec efekt niesamowity :brawa:
wyrazisty i przyciagajacy uwage :)
milenko, pawik super, choć mi osobiście nie podobają się kolorowe tatuaże
A ja się "pochwale"
nie mój... ale mojego taty przeze mnie dzisiaj w nocy robiony :D
mój pierwszy w życiu tatuaż więc Kobitki proszę o wyrozumiałość :)
wzór on sobie wybrał ja tylko podrasowałam smoczkowi mordkę :P
trochę kiepskie foto ale tak to jest jak się cyka przy oknie ;D
Załącznik 34331