-
Odp: [Rzęsy] Galeria zdjęć i komentarze
to ja tutaj takie mojej młodej...niestety znowu nie czesała rzęs i co ja się naklęłam na te jej rozczochrańce :[
kąciki wewnętrze gołe- nie lubi franca...tak jej stopniowo wklejałam od jakiegoś czasu coraz więcej i w końcu udało się całość, ale teraz się mi już uparła- jak tak, to tak... za to daje poszaleć z kolorami :) kładzie się i mówi- rób jak chcesz:D
B0,2, B0,15 dł. 10,8 i różowiutkie :D (w lipcu kleimy obiecane różowo-fioletowe z cieniowaniem:skacze: )...
kiepskie mi coś ostatnio te fotki wychodzą, więc musicie uwierzyć na słowo, ze cyrkonie są symetrycznie ;)
http://i.pinger.pl/pgr305/b79a3a60002a83d04fd122fb/
http://i.pinger.pl/pgr116/2068cdcf001b08404fd12357/http://i.pinger.pl/pgr204/2a6d2fa600178c644fd1230d/
-
ooo, ja też chcę wypróbować różowy, ślicznie zrobiłaś :ok:
a dobre zdjęcia wychodzą tylko 2-3 na 50 ;)
-
Ira, sliczne zalotne spojrzenie spod zwierzaka:skacze: W sensie spod norek, super
Ewelina, ale gęsciocha popełnilas:ok:
Meraszka, przepiękniaste, ech i te kolorki.
znow zasnęłam na pincetami.... ale gdybym miala takie rzeczy robić jak meraszka wyczynia, to by się to nie zdarzyło.. bo w tej aplikacji coś się dzieje, a nie.. "odseparuj, oderwij, w klej i naklej" no i same czarne.. toż to usypia:skacze:
-
Cytat:
Napisał
dzikakura
... Ewelina, ale gęsciocha popełnilas:ok: ....
Kurko ja to przykład z was biorę i jestem dokładnicka. Nawet te drobne rzęski nie umkną mi przed pęsetami ;)
-
kuuura nooo- spieprzyłabyś coś w tej stylizacji i juz by nudno nie było ;) a nie tak perfekcyjnie za każdym razem :D
a tak na poważnie- jak będziesz kiedyś w Grodzie Kraka, to mogę Ci moją siostrę wypożyczyć na szaleństwa :D od lipca bedziemy jechać dwa miesiące na samych kolorach zaczynając od cieniowanych fioletowo różowych- już się zbroję :>
-
śliczne zdjęcia,dziewczyny :ok:
kilka z was pytało mnie o modyfikację zdjęć :D mam dla was instrukcję krok po kroku, jest naprawdę łatwa Lashmaker: Obróbka zdjęć rzęs w programie graficznym Paint.NET
jeżeli znacie lepsze sposoby, proszę mnie nauczyć ;)
-
Ewelina, tak jest!!!!! wklejac wszystko nie opierniczac się:skacze: takie niech bedzie nasze zawołanie:D
meraszka, pozycz mi siostre, pozycz, zrobimy jej piora w oczach, rzesy w nosie ale we wszystkich kolorach:D(pkp teraz ma jakąs promocję na tanie przesylki-moznaby tak siostre tą no.. przesyłką konduktorską machnąć, tylko dziury w kartonie trza zrobic, zeby sie siostra nie poddusiła):D
marchewkowy, z nieba mnie normalnie wzielas i spadłas, chcialam takie plastikowe rzesy i cere w tym paint necie zrobic, jak Ty sciagnelam se elegancko i normalnie... dalej mi nie szlo, a to spolszczyc trzeba, aaaa, dzieki:przytul:
-
Moja jakaś 10 aplikacja...co wy na to?
lROyY.png
-
kasia7989- oj rzęski poklejone :/ raczej nie wydaje mi się, żeby były źle wyczesane- na zdjęciach, zwłaszcza na lewym oku klej aż się błyszczy :/
-
Ale nie sądzę bym posklejała bo normalnie je rozczesywałam...na początku jakoś do 5 przedłużania mi się to przytrafiało ,ale teraz myślę,że robię dość prawidłowo...może to wina właśnie tego nie rozczesania? :P mogę też bliższe zdjęcie dodać...
-
kura- młoda bywa na wakacjach w okolicy- morze nasze, to Ci ją podeślę, jak będziesz chciała szaleć ;)
kasia- dodaj to zdjęcie, ale patrzę i wygląda mi to na posklejane nadal :/... a nawet jeśli nie, to rzęski każda w inną stronę... a grubość 0,25?
-
Kasia - obawiam się, że meraszka ma rację, rzęsa dlatego się wykręca bo musialas podkleić jakieś maluchy i rzęsa przez to nie idzie prostopadle do powieki, a powinna.
rzęsa chyba 0,2, tyle, ze krótka, ale mogę się mylić
a daj tę siostrę meraszka, co tam, uzupełnionko jej zrobimy:D bo od szalenstw w morzu pewnie wyłysieje z lekka:skacze:
a tu od innej stylistki -pierwsze zdjęcie, po tygodniu aplikacji:/:
a reszta to piorkowa silk diamond evo B 12, 10, 9
-
silki z Evo 1:1 (miksik) ;)
-
I dwie dzisiejsze aplikacje:
1. Gęściochy, w kącikach akcenty różowe, ale nie widać :/:
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net...65339149_n.jpg
2. Drugie bardziej naturalny efekt
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net...95248066_n.jpg
-
Zuuzka, jak nie widać jak ja widzę :) - delikatnie, ale zawsze! Mam nadzieję, że i ja niedługo będę tak ładne rzęski wyklejać :D
-
zuzaneczka super wyszly:)
ja tez widze w kacikach kolorki:)
a tutaj moje 2 przedluzanie:)
idzie mi to w mega zolwim tepie 5h robilam
wam tez tyle zajmowalo na poczatku??
-
malutkaistotkaa jest bardzo ladnie jak na poczatki - moim skromnym zdaniem.
jakie to rzesy, (dl skret grubosc...)
ps. ja pamietam ze tez niestety ponad 5 godzin na poczatku sie garbilam - a raczej tyle ile wylezala klientka...
bedzie dobrze :) jeszcze z paredziesiat aplikacji i dojdziesz do 1,5 godz ;)
-
ja na początku robiłam4h.. teraz ok 2 :)
moje..
uzupełnienie.. i aplikacja c 0,2 10
-
ojej tez bym chciala tyle czasu robic:) ale jeszcze dluga droga do tego:)
a rzeski takei jak kupilam na poczatku jeszcze nie robiac nei znajac sie B grubosc 0.2
11 9 7 mm
-
Tak "trudnych" rzęs jak dziś jeszcze nie miałam ;/ króciutkie,jasne i wszędzie dziury...ale jest i miła niespodzianka,którą jest pani po...60-stce,chyba najstarsza rzęsowa klientka :skacze: norki 3:1,inaczej sie nie dało :D
-
Iraa wow superrr wyszlo domyslalam sie ze nie bylo latwo:) wykonalas kawal dobrej roboty!!!:) a co to jest przedluzanie3:1??
-
-
naliczyłam ok 50 rzęs tylko.. :/:
-
Tylko :wow: to szkoleniowe i ja juz mialam dosc :) Mi sie wydawaly byrdzo ladne i naturalne :) W sobote bede miala kolezanke na klejenie :) Postaram sie wiecej kleic ;) dziekuje za porade
-
Iraa, będzie klientka szczęśliwie wachlować i zalotnym spojrzeniem uwodzić panów po 70-ce :D, znów Cię podziwiam za odwagę w stosowaniu długości, śliczne wyszły, dobra robota!
Malgosia300, ja nie mam zdjęcia z pierwszego szkolenia. myślę, że byłoby tam o wiele mniej rzęs, niż Ty przykleiłaś. czytaj forum, ćwicz i będziesz robić cuda, ja widzę duży potencjał ^_^
-
no to mam za soba 2 przedluzanie rzes metoda 1;1:)
-
malutkaistotkaa naprawde świetnie. :) Moznaby sie przyczepic gdzie nie gdzie ale to 2 raz wiec brawo :) Jakich rzęs użyłaś?? Nasze Evoskie??
-
dziekujee:)
a ja bardzo chetnie wyslucham co mam proprawic na co zwracac uwage
wiem ze nie jest idealnie..:(
nie mam evoskich jeszcze mam kupione w hurtowni u mnei w miescie
ale teraz jak bede zamawiala to wezme z evo a dobre sa polecacie je??:)
-
Ja pracuje tylko na Evo. Dla mnie i moich klientek super :)
-
dzieki w takim razie nastepne kupie w evo:)
a jakich uzywacie??:) bo widizlam ze tam rozne sa:)
-
norkeczki,miało być delikatnie i naturalnie (zdjęcia coś mi nie bardzo wyszły) ;) ta pani na codzień to nawet się nie maluje,a rzęsy to jej pierwszy raz :)
-
Rzęski C 0,15, długości 9 i 11. Pierwszy raz kleiłam 15-stki i jestem zachwycona, o wiele lepszy efekt niż grube 20-stki :ok:
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net...73028247_n.jpg
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net...13694149_n.jpg
-
hej dziewczyny. przegladam wasze forum od niedawna i prace, ktore tutaj wklejacie sa przepiekne. kurs zrobilam w anglii 2 tyg temu i jeszcze niestety nie moge sie poszczycis takimi pieknymi oczkami jak widzialam tutaj. albo moje rzesy sa za krotkie, albo za rzadkie albo jeszcze cos innego. i niby po skonczonej aplikacji wygladaja dosyc gesto, to po otworzeniu oka przez klientke sa niewidoczne...pomocy! i jeszcze jedno- od jakiej odleglosci od powieki w pl ucza aplikowac rzese? tutaj sie uczylam, ze ma to byc 1mm natomiast gdzies na polskim blogu przeczytalam, ze podczas uzupelniania musimy zdjac te rzeski, ktore maja odrost na 1mm i nalozyc nowe i troche zglupialam.
z gory dzieki za pomoc i wszystkie rady.
pozdrawiam
pierwsze zdj C 0.25 13mm
drugie zdj C 0.20 11mm, kilka 13mm
-
Faktycznie na szkoleniach mowa jest o odstępie 1 mm, ale ja od początku kleję bliżej, trochę wprawy i będziesz też kleić bliżej, ale powolutku zmniejszaj tą 1 mm odległość, może nie spiesz się od razu kleić b. blisko;) A zdejmować odrost z 1 mm to przesada.
-
tak, mowa o 1mm, lub nawet 2mm (ja tak miałam na drugim szkoleniu, i zostałam opierniczona, że za blisko powieki doklejam rzęsy). a odrosty zdejmuję od 3mm i dłuższe. czasem 2mm też zdejmuję, ale nie zawsze :)
dodam: jeżeli na szkoleniu uczą przyklejać 1mm od powieki, to wszystko, co urosło i jest dłuższe od 1mm to odrost. z doświadczenia widzę, że 2mm odrosty jeszcze całkiem dobrze mogą wyglądać, ale dłuższe już nie. u moich klientek takie rzęsy kładą się na boki, przez co powstaje efekt pokrzyżowanych rzęs, albo się wywijają, co jest nie tylko nieestetyczne, ale może także przeszkadzać klientce.
nasza dzikakura przykleja 0,3mm od powieki, i widzimy, że ma grono zadowolonych klientek. odstęp jest jednak bardzo ważny, szczególnie w przypadku pań, które mają z rana lekko opuchnięte powieki (takie jak ja), przez ten 1mm nasady sztucznych rzęs nie podrażniają delikatnej skóry powiek.
ja kiedyś się poryczałam, miałam baardzo spuchnięte powieki, czułam, jak sztuczne rzęsy wbijają mi się w powieki, co spowodowało, że jeszcze bardziej spuchły :leze: już nie ryczę, bo mam śliczny powód by tego nie robić :skacze:
-
dziekuje za odpowiedzi dziewczyny. a powiedzcie jak robicie rzesy, ze wychodzi wam taki ladny wachlarz? druga sprawa- jak kobieta ma swoje rzeski na 3, 4mm to czy mozna jej dokleic 15mm bez obawy duzego obciazenia naturalnego wloska? znow przypomina mi sie jak uczyli nas na zajeciach, ze maksymalnie 2x dl naturalnej, ale widzialam tutaj ze spokojnie byly aplikowane dluzsze? i czy mozecie spojrzec na zdj, ktore wkleilam i powiedziec co powinnam poprawic? wiem na pewno, ze ksztalt na bardziej wachlarzowy, i ze na drugim zdj sa one za rzadkie. ale jak mam je zagescic? czy moge mieszac np pojedyncze rzeski z Y ?
jeszcze raz wielkie dzieki za pomoc, pozdrawiam :)))
-
Kolejne norki,koleżanka poprzedniej klientki,też jej "pierwszy raz" :)
-
-
-