-
Odp: Polecane / nie polecane produkty do stylizacji rzęs (rzęsy, kleje itd)
Tak przeczytałam wątek. Odnośnie Evo to czytamy tylko, że szybko się aplikuje rzęsy i że łapie i trzyma, ale czy nie wnika w żaden sposób na wzrost nowych. Tak jak napisałam dwa lata miałam super, bo nic sie nigdy nie działo na kleju 4you lashes, a teraz czytam, że na ten klej narzekają stylistki, no i ciągle u nich braki. Boję się trochę do niego wrócić :blink:
Co do kleju blink SL też czytam że szybko łapie, ładnie trzyma , to wiem i ze swojego doświadczenia ale klientki narzekają że naturalne rzęsy słabsze. I faktycznie jakby słabsze.
Czekam w takim razie na odpowiedź z JB Lashes i zobaczymy.
Napiszcie czy też miałyście skargi na ten SL?
-
mucha, jakieś dziwne mam wrażenie (bez obrazy) że sama nie wiesz o czym piszesz...
jak od kleju mogą osłabnąć rzęsy? :wow::wow::wow: przecież to zaprzecza wszystkiemu co wiem na temat rzęs!!
rzęsy słabną od nieprawidłowej aplikacji. lub jak klientce ogólnie z przyczyn trzecich słabną i włosy i rzęsy.
przy kiepskim kleju, odklejają się szybko lub od razu się sypią, kiepsko się kleją, za silne są opary i ewentualnie uczulenia... ale żeby rzęsy słabły od kleju? hmmm coś mi tu śmierdzi.
-
Gdzieś czytałam, ze od tanich klejów "spalają" się końcówki, ale ile w tym prawdy? W każdym razie ja podziwiam, że coś rozumiesz Nadia. Ja czytałam post o Evo, wcześniejszy i nie rozumiem do teraz :D
-
mucha klej nie oslabia rzes naturalnych tylko zle wykonana aplikacja(poklejone rzesy i nagminnie wklejanie za dlugich i za grubych rzes lub klientka skubaczka:D
przeciez rzesa do ktorej sie wklejasz wypada i w jej miejscu rosnie nowa "zdrowa":D
Cytat:
Boje sie tego evo bo niska cena
tylko wez pod uwage ze cena jest taka niska bo kleje sa 3ml a nie 10ml ;)
-
Przy kiepskich tj. agresywnych klejach, jeśli zdejmujecie odrost pincetą, rzęsa niestety może się zerwać, jednakże jest to kwestia b. indywidualna ponieważ zależy od "mocy" rzęsy. Trzeba je pojedynczo zdejmować remowerem (a to trwa :) i czas aplikacji się wydłuża). Jeśli trafi się klientka, która ma z natury delikatne i szybko rosnące rzęsy to fakt, że po długotrwałej aplikacji non stop (i częstym zdejmowaniu odrostów w ww sposób) będzie kiepściutko. Poza tym czy jesteście pewne w 100%, że klej nie wnika w strukturę tj. łapie "coś" z rzęsy a potem z tym odpada powodując, że staje się cieńsza?
Nie dzieje się tak (jak piszę) zawsze, to zależy od rzęs.
Jedno jest pewne, po zdjęciu rzęs wystarczy 2-3 m-ce i wszystko wraca do stanu pierwotnego, i tyle ode mnie.
Jak na razie (po 3 latach przy rzęsach) znam tylko jeden klej w 100% nie ingerujący :), ale ma on niestety inne wady, przeszkadzające w pracy nam - stylistkom.
-
Cytat:
Napisał
nadiuszka
mucha, jakieś dziwne mam wrażenie (bez obrazy) że sama nie wiesz o czym piszesz...
jak od kleju mogą osłabnąć rzęsy? :wow::wow::wow: przecież to zaprzecza wszystkiemu co wiem na temat rzęs!!
rzęsy słabną od nieprawidłowej aplikacji. lub jak klientce ogólnie z przyczyn trzecich słabną i włosy i rzęsy.
przy kiepskim kleju, odklejają się szybko lub od razu się sypią, kiepsko się kleją, za silne są opary i ewentualnie uczulenia... ale żeby rzęsy słabły od kleju? hmmm coś mi tu śmierdzi.
Ach nie wiem o czym piszę? Zdenerwowana jestem ot co :(
Stylizuje rzęsy od 3 lat. Też udzielam rad co może być nie tak i doszłam. Każda moja klientka ma kartę w której notuje co i jak. Patrzę i mam wpis że prosiła dłuższe. Ostrzegałam, że może obciążyć i obciążyło :( Już nigdy nie popełnię tego błędu.
Tak to jest jak chcą dłuższe dłuższe i grube. Stało się. Ostrzegałam. Podobnie miałam z teściową. Zakładałam jej zawsze 7,8,9 bo swoje ma króciutkie a później chciała dłuższe i tez się tak stało.
Nadiuszka masz rację. Przyklejam rzęsę to ona z czasem wypada jak może mieć wpływ. Wiem to samo i nawet na chłopski rozum. Ale uprze Ci się klientka, że wesele że będzie dobrze i masz.
I później wejdzie taka na forum i narzeka że jej aplikacja rzęsy popsuła.
Czy ja na prawdę pisze aż tak niezrozumiale.;(
Agulusia tak właśnie widzę że mniejsza pojemność (wspaniały pomysł, bo ciągle świeży klej :skacze:) :D dziękuję. Już składam zamówienie na Evo. Boski wybór rzęs. Ciekawość mnie zżera jak to się będzie robiło :)
---------- Dodano o godzinie 13:26 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 13:22 ----------
Cytat:
Napisał
Gorzkajakmokka
W każdym razie ja podziwiam, że coś rozumiesz Nadia. :D
Bardzo dziękuję !
---------- Dodano o godzinie 13:34 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 13:26 ----------
Cytat:
Napisał
cubaro
Przy kiepskich tj. agresywnych klejach, jeśli zdejmujecie odrost pincetą, rzęsa niestety może się zerwać, jednakże jest to kwestia b. indywidualna ponieważ zależy od "mocy" rzęsy. Trzeba je pojedynczo zdejmować remowerem (a to trwa :) i czas aplikacji się wydłuża). Jeśli trafi się klientka, która ma z natury delikatne i szybko rosnące rzęsy to fakt, że po długotrwałej aplikacji non stop (i częstym zdejmowaniu odrostów w ww sposób) będzie kiepściutko. Poza tym czy jesteście pewne w 100%, że klej nie wnika w strukturę tj. łapie "coś" z rzęsy a potem z tym odpada powodując, że staje się cieńsza?
Nie dzieje się tak (jak piszę) zawsze, to zależy od rzęs.
Jedno jest pewne, po zdjęciu rzęs wystarczy 2-3 m-ce i wszystko wraca do stanu pierwotnego, i tyle ode mnie.
Jak na razie (po 3 latach przy rzęsach) znam tylko jeden klej w 100% nie ingerujący :), ale ma on niestety inne wady, przeszkadzające w pracy nam - stylistkom.
Co to znaczy zdjąć odrost? Jaki odrost? Powiem Wam szczerze, że ja nigdy nic nie ściągałam oprócz całości, bo np zmieniałam grubość, np z grubszych na cieńsze lub odwrotnie.
Jak może coś odrastać?
Aha już wiem. Przyklejanie do niewyrośnietych rzęs. Ja przyklejam tylko do wyrośniętych. Tak powinno sie przyklejać tak, czy coś się zmieniło w tej kwestii?
-
Ale jak ktoś chce efekt max a nie chce 2:1, 3:1 to przyklejam też do trochę młodszej rzęsy żeby nie było odstępu, pozatym gdy mamy już dużo rzęs przyklejonych ciężko jest odróżnić że ta rzęska akurat jest trochę krótsza od pozostałych... i jest rzęską w fazie wzrostu
dlatego podziwiam jeśli ktoś jest w stanie to odróżnić że nie zdarzy się przy uzupelnieniu 2,3 odrośnięte np ty mucha gratuluje ;)
Jesli mówie źle poprawcie mnie... nie chcialam się w żaden sposób wymądrzac, rzęsy kleje nie tak długi okres czasu jak większość z Was, napisalam tylko to co wiem ze swojego doświadczenia :]
BTW: zaciekawił mnie opis kleju firmy wonder lashes:
cyt:
- Kleje WL są trwałe i elastyczne przez co nie naruszają właściwości naturalnych rzęs.
- Wszystkie kleje w naszej ofercie są szybkoschnące ale zarazem niezwykle plastyczne.
- Podczas rozdzielania rzęs bardzo ładnie współpracują ze stylistką- nie wyrywają i nie sklejają rzęs, można wygodnie je rozdzielić bez konieczności wielokrotnych doklejeń.
Ciekawo czy to prawda czy tylko taki chwyt;)
pozdrawiam
-
ja rozumiem że nie przykleja się do babylashes.. ale jak odróżnić rzęsę która jest u kresu życia a która jeszcze trochę urośnie.. odrosty są prawie zawsze :)
poza tym przy zmianie grubości czy długości nie trzeba zdejmować całej stylizacji bo wystarczy płynnie przechodzić na inny rozmiar..
-
Też nie chcę się wymądrzać.
Jakoś mi się chyba udaje to wyłapanie odpowiednich rzęs:) Młode są cieńsze jaśniejsze, stare (widoczne przy pierwszej aplikacji) są prostsze i często jakby lekko pofalowane.
Poznaje na którym boku śpi pacjentka częściej, jeżeli śpi w oczkami w podusi, bo to widać:cool:
Aplikuję różną ilość bo to od klientki zależy. Mam i taką której max 60 przyklejam, ale ona i włosy ma strasznie rzadkie, a i taką której 160 założyłam (1:1). Zazwyczaj zakładam około od 80-100 bo stękają że długo. 2 godziny na aplikację to długo ? ;( na ale klient nasz pan. Nie lubię zakładać za dużo bo 6 tygodni czekają z dopełnieniem i wtedy jest mi niezręcznie kasować więcej, nie rozumieją tego :(
-
Mucha sorki. Nie mówiłam tego jakoś szczególnie złośliwie. Weź kilka oddechów przed pisaniem bo takie ciemnoty jak ja mogą mieć problem ze zrozumieniem :)
Liczycie ilość klejonych rzęs? Ja wczoraj próbowałam i zapomniałam po chwili :D
-
Cytat:
Napisał
mucha
Czekam w takim razie na odpowiedź z JB Lashes i zobaczymy.
Napiszcie czy też miałyście skargi na ten SL?
czesc, ja widze poszlam tym samym tropem jak Ty, bylam zadowolona z 4youlashes ale zaczol ten nowy klej uczulac tzn w nowej zmienionej tubce, kupilam pozniej SL stwierdzilam ze wroce do porzedniego z ktorego mysle ze klientki byly zadowolone skoro przychodzily,,ale,,, roznica niestety duza jest, bo 2 klientki ktore wrocily przed swietami powiedzialy ze ostatnio przed przerwa miedzy wakacjami a swietami, jakos slabiej sie klej trzymal i szczypał i jak wylecialy wszystkie to poprostu juz nie robily,, wrocily na swieta i pracuje na evo i noble, i jest elegancko,, same to powiedzialy ze widza ze jest dobrze i co 3 tygodnie sa na uzuplenienie,
ale sama nie byla przekonanna gdy pracowałam na SL i zamowilam JB cena fakt duza bo 240zł brutto, za 10ml i niestety wydane pieniadze klej sie nie trzymal tez dobrze ja zamowilam ten klej z niebieska nakretka,, bo przy tym szybszym pisalao o uczuleniach dlatego po moich przejsciach po uczuleniowych klientkach od 4YL nei chcilam ryzykowac,, a pozniej zalowałąm ze kupilam ten drugi klej,, zrobilam na nim moze z 8-10 aplikacji i ponad polowa butelki poszla,,, kupilam dla mojej wymagajacej klientki wg podpisu najmocniejszy klej na rynku gdyz po aplikacji calych rzes po tygodniu do 2 tyg, odpadly wszystkie , i tak 2 razy dlatego zamowilam klej z noble gdyz cena byla zacna za 3ml,, wiec jesli miala bymmiec ten klej do kilku klientek to i tak fajnie,, a nie 240,, i gdy zrobilam pierwsza aplikacje klejem noble,,, zostalam do teraz! wiec nieraz nei warto dac tyle pieniazkow bo jestem mega zadowolona z tego ze niedrogo i 3 ml,, nic nie wyrzucam do kosza,, zawsze klej jest swiezy,, i naprawde polecam,
-
Cytat:
Napisał
Gorzkajakmokka
Mucha sorki. Nie mówiłam tego jakoś szczególnie złośliwie. Weź kilka oddechów przed pisaniem bo takie ciemnoty jak ja mogą mieć problem ze zrozumieniem :)
Liczycie ilość klejonych rzęs? Ja wczoraj próbowałam i zapomniałam po chwili :D
WDECH WYDECH, WDECH WYDECH :*
Przy dopełnieniu ja liczę zawsze na początku, bo często jest tak, że na każdym oczku inna ilość, wyrównuję różnicę i wtedy kleję, oraz na sam koniec aplikacji. ;) to szybciutko idzie. Jakoś lubię wiedzieć ile tych rzęsek a nieraz i klientki chcą wiedzieć.
patka_przedłużanie. :*bardzo Ci dziękuję za wpis baaaardzo. NL też np nie jest tani a niech go dzwi ścisną, nie potrafię na nim pracować. Noble to ten z reklamy na górnej ramówce forum?
---------- Dodano o godzinie 14:41 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 14:32 ----------
A jeszcze mam pytanie. Na stronie JB spotkałam się z czym takim jak "odświeżać kroplę kleju co 10 minut".
Ktos tak robi?
Ja jak nałożę kilka kropel kleju na kamień to kleję i kleję. Jak świeżutki klej, to wykonam całą aplikację, a tak po dwóch miesiącach od otwarcia kleju, to w połowie nakładam drugą porcję kleju.
Dobrze ja to robię?
Kurcze jak będę w PL to muszę na jakieś doszkolenie się zapisać, bo ciągle się coś zmienia.
-
Ja wymieniam często bo widzę że albo lekko pzysycha albo tak dla pewności :)
Ale ja kupuję Gold'a a on z tych większych, więc i tak w nim oszczędność jest niepotrzebna :)
-
mucha ja na poczatku kariery rzesowej czesto dokladalam sobie swierze krople:) wynikalo to z nieumiejetnego maczania rzesek i dlugosci czasu aplikacji ;)
kazdy klej sie utlenia jedne szybciej inne wolniej, jesli masz bardzo cieplo w pomieszczeniu, zle maczasz rzeski moze to wplywac na szybsze ultenianie i utrate wlasciwosci klejacych, klej ciutke gestnieje i wolniej schnie wtedy warto nalozyc sobie nowa krople:)
co 10 minut to moze przesada, ale tego kleju nie znam wiec sie nie wypowiem ;)
-
Cytat:
Napisał
mucha
WDECH WYDECH, WDECH WYDECH :*
---------- Dodano o godzinie 14:41 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 14:32 ----------
A jeszcze mam pytanie. Na stronie JB spotkałam się z czym takim jak "odświeżać kroplę kleju co 10 minut".
.
ja tak nie robilam, co 10 minut to bym biegała do lodowki non stop,, ale robic na jednej aplikacji kropli cale to raczej nie bo faktycznie straci swoje wlasciwosci, ja podczas aplikacji calych rzes zajmuje mi to ok 2 h, z 4 razy naloze krople,
a ja mam pytanie,, wlasnie co do kleju w lodowce, bo ja trrzymam ago caly czas wlodowce, wstrzasam go przed zabiegiem ok minuty krepelke nakladam i chowam spowrotem do lodowki, bo czytalam ze ktos wyklada z lodowki przed zabiegiem iles czasu,, wiec sie zastanawiam czy dobrze robie,,
-
ja pracowałam na kleju JB Lashes z niebieską nakrętką około 2 lat temu. był to całkiem dobry klej, ale drogi. rzęsy trzymały się przeciętnie, klientki przychodziły co 3 tygodnie na uzupełnienie.
na Hs-4 i Hs-5 przychodzą co 4-5 tygodni.
w mojej lodówce jest bardzo zimno, nie trzymam tam klejów. kroplę kleju odświeżam średnio co 30-60 minut.
-
Cytat:
Napisał
patka_przedluzanie_rzes
a ja mam pytanie,, wlasnie co do kleju w lodowce, bo ja trrzymam ago caly czas wlodowce, wstrzasam go przed zabiegiem ok minuty krepelke nakladam i chowam spowrotem do lodowki, bo czytalam ze ktos wyklada z lodowki przed zabiegiem iles czasu,, wiec sie zastanawiam czy dobrze robie,,
ja wyciagam klej jak wchodzi klientka wstrzasam, nalewam sobie krople i do lodowki leci albo i nie jak zapomne ;) jak nie schowam to jak sie klientki mijaja to ten ktorym kleilam chowam a dla nastepnej wyciagam drugi :)
kleje 1:1 od 50 minut do 1,20h wiec rzadko dociskam kolejna krople
-
Patka_przedłużanie Ja mam termosik styropianowy (po butelce dla dzieci) i tam go zamykam na czas "nielodówkowy"
-
Cytat:
Napisał
agulusia
ja wyciagam klej jak wchodzi klientka wstrzasam, nalewam sobie krople i do lodowki leci albo i nie jak zapomne ;) jak nie schowam to jak sie klientki mijaja to ten ktorym kleilam chowam a dla nastepnej wyciagam drugi :)
kleje 1:1 od 50 minut do 1,20h wiec rzadko dociskam kolejna krople
wow, też chce w takim czasie :o
-
Ja daję świeżą kroplę tak co 30-40 min :)
-
Dziewczyny, a jaka opinie macie o ULBON z Secret Lashes? Chodzi o jakis nowy klej, ktory jest extra mocny podobno i dluzej trzyma... ;P
-
matko, jakie kombinacje z tymi klejami!!
ja mam w salonie około 20-23 stopni i nie wkładam mojego Cosme do lodówki. 10 ml mi schodzi średnio w miesiąc - półtora. Kroplę wymieniam średnio co pół godziny (nieraz mi się zapomni i dolewam dopiero jak już prawie nic nie ma)
Klientki chodzą między 3 a 6 tygodni. Tu już akurat w ich przypadku nie klej ma wpływ tylko ilość rzęs. Jak by miały więcej to i po 6 by chodziły.
Moja rekordzistka to modelka konkursowa. z 2:1 przechodziła już miesiąc równy i nadal wygląda jak świeżo zrobiona.
-
Dziewczyny dopiero zaczynam przygode z rzęsami i chcialam zamowic zestaw startowy jakiej firemy polecicie? Co sadzicie o design lashes?
-
Ja polecam przeczytac watek :)
-
Cytat:
Napisał
katiaa162
Dziewczyny, a jaka opinie macie o ULBON z Secret Lashes? Chodzi o jakis nowy klej, ktory jest extra mocny podobno i dluzej trzyma... ;P
Z tego ca mi wiadomo to całkiem nowy klej! nie wiem czy ktoś już na niam pracuje i zdązył zrobić obserwacje (no ale moze sie myle) ja tez o nim myslałam ale zdecydowałam sie na klej z cosmo sun (za poradą dziewczyn) dla tych klientek co to na hs5 się rzęski nie trzymają. Jak wypróbujesz to daj znać:]
Ps. angina mie dopadła i musiałam odwołać klientki buuuu
-
Ulbon to półsekundówka też.. pytałam się czy to hs5 ichniejsze ale pani mi powiedziała, że na temat innych firm się nie wypowiada.. ale nie miałam przyjemności użyć..
-
Jeśli dobrze pamiętam to Zuuzaneczka nabyła go jakiś czas temu. Zuuuuzzzaaanneeeeeczkaaaa... opowiadaj nam tu no;)
-
A ja go mam. Zdecydowałąm się po 2 latach zmienić klej ultra plus z SL na ulbon. Zauważyłam przed świętami, że puchną mi oczy. Zaczęłam powoli eliminować np. stare cienie do powiek, płyn do zmywania oczu całkiem nowiutki ale innej firmy niż dotychczas. I stwierdziłam, że pora na klej. Na razie zrobiłam nim 3 aplikacje więc trudno mi mówić o jego trwałości. Jest trochę inny niż plus, bardzo mocno trzeba nim potrząsnąć, ale klei szybciorem. Nie puchnę na razie. A jeśli chodzi o lodówkę, to w życiu nie trzymałam w niej kleju. Zresztą SL, a klej mam zawsze z tej firmy nie zaleca trzymać go w lodówie.:D
-
Cytat:
Napisał
tomaszka
A ja go mam. Zdecydowałąm się po 2 latach zmienić klej ultra plus z SL na ulbon. Zauważyłam przed świętami, że puchną mi oczy. Zaczęłam powoli eliminować np. stare cienie do powiek, płyn do zmywania oczu całkiem nowiutki ale innej firmy niż dotychczas. I stwierdziłam, że pora na klej. Na razie zrobiłam nim 3 aplikacje więc trudno mi mówić o jego trwałości. Jest trochę inny niż plus, bardzo mocno trzeba nim potrząsnąć, ale klei szybciorem. Nie puchnę na razie. A jeśli chodzi o lodówkę, to w życiu nie trzymałam w niej kleju. Zresztą SL, a klej mam zawsze z tej firmy nie zaleca trzymać go w lodówie.:D
a ja chodzilam np do laski z mojego mista i uzywała SL Uplusa i pierwszy raz jak mi robila szczypal niemilosiernie plakałam z jednego oka , powiedziaal za ma miesiac klej ze jest swieyz, no i pytalam sie czy w lodowce trzyma,, powiedzila ze nie, a ja ze zawsze jak klejej kupywałąm to ulotki do nich twierdza ze klej powinno sie trzymacw lodowce np 4YL, JBlashes, zaczela wkladac go do lodowki ,, bo na nastepnym uzupelnieniu sama mi to powiedziala ze trzyma, i juz mi oczy nie lzawily a czy to ma jakis zwiazek z trzymanie w lodowce,, hmm,,, musialo by byc klika przypadkow takich to bylo by wiadomo,
-
Cytat:
Napisał
Izi
Jeśli dobrze pamiętam to Zuuzaneczka nabyła go jakiś czas temu. Zuuuuzzzaaanneeeeeczkaaaa... opowiadaj nam tu no;)
Melduję się! :macham: mam ten klej, pracuję na nim na zmianę z Goldem, ja jestem zadowolona, schnie szybko, trzyma mocno. U kilku szybko łysiejących osób faktycznie udało mi się przedłużyć dzięki niemu żywotność rzęsek ok. tygodnia dłużej :ok: ale też u kogoś tam przeciętnie się trzymał. Nie zauważyłam uczuleń u klientek ani dużej reakcji na opary. Klej godny polecenia.
-
jakie polecacie rzesy do metody 2:1?
-
Cytat:
Napisał
patka_przedluzanie_rzes
jakie polecacie rzesy do metody 2:1?
co znaczy jakie? grubość czy firma?
im cieńsze tym lepsze oczywiście.
-
Cytat:
Napisał
nadiuszka
co znaczy jakie? grubość czy firma?
im cieńsze tym lepsze oczywiście.
firma, firma,, ma moze ktos lina do sprawdzonych?
-
Wtam,
Dziewczyny, czy któraś z Was pracuje
na produktach firmy Black Lashes?
Co sadzicie o tej firmie?Warto zainwestować?
Proszę doradżcie...
-
Cytat:
Napisał
patka_przedluzanie_rzes
firma, firma,, ma moze ktos lina do sprawdzonych?
z syntetycznych 2:1 kupuję rzęski Evolashes i Noble Lashes (mają identyczne skręty, grubości, jakość), z norek naturalnych kupuję Natural Lashes. wystarczy wpisać w google i znajdziesz strony :)
KamKaa, z Black Lashes próbowałam tylko płatki do separowania dolnych rzęs, są bardzo dobre i co najważniejsze, mają datę produkcji na opakowaniu, rzęs i kleju nie testowałam.
-
Ja to mam pecha do pęset :( Wysłałam dzisiaj chłopaka brata do sklepu, bo u mnie w mieście nigdzie nie ma i kupił mi Vetus, kolejna pęsta, która nie złącza się na końcach. Co z nimi jest?>
-
Cytat:
Napisał
moniek09
Ja to mam pecha do pęset :( Wysłałam dzisiaj chłopaka brata do sklepu, bo u mnie w mieście nigdzie nie ma i kupił mi Vetus, kolejna pęsta, która nie złącza się na końcach. Co z nimi jest?>
pęsety jak cążki. bez własnoręcznego sprawdzania nie ma co kupować, nigdy nie wiadomo.
ale też jak cążki da się praktycznie każdą pęsetę naprostować ;)
-
dziewczyny a co myslicie o rzesach dobrej rady..?
-
Cytat:
Napisał
nadiuszka
pęsety jak cążki. bez własnoręcznego sprawdzania nie ma co kupować, nigdy nie wiadomo.
ale też jak cążki da się praktycznie każdą pęsetę naprostować ;)
Ale to dziwne, żeby dwa razy była taka sama sytuacja z tymi pęsetami. Możecie mi polecić sklep, gdzie kupię na pewno dobrą, która nie będzie się rozłaziła? Potrzebuje na już, bo mam klientki na ten tydzień :(
-
sklep stacjonarny czy internetowy z szybką wysyłką?
ja pierwsze kupiłam w noble lashes chyba i były ok, ale szybko sie zniszczyły i były ciut mało precyzyjne- mam w razie 'w' jako zapas... wszystkie kolejne już z evo i z tego, co wiem, to Edytka zawsze sprawdza pęsetki czy są ok i dopier wysyla- wszystkie były i są ok :) a mam w sumie dwa komplety