Nena90 niezły zbiorek ja zaraz zrobie zdjęcie swojego i wstawię;p
Printable View
Nena90 niezły zbiorek ja zaraz zrobie zdjęcie swojego i wstawię;p
Masy perłowe, piegi, plastry miodu, brokaty, pazłotko, muszla kruszona, folia cięta, cyrkonie i koronka :) Mam jeszcze kilka koniczynek, kwiatków, króliczków itp ale wcale ich nie używam, wolę to co jest w kuferku :)
Dziękuję za miłe słowa dziewczyny, może kiedyś dorobię się zbioru a'la Kobieta z pazurem albo Królowa :D
Czekamy :)
Nie no dziewczyny ka mam 5 takich małych koszyczków kupionych w pepco zapełnionych po kilka szt ozdób w danym odcieniu i diw piramidki z brokatami i nadal klientki nie mogą wybrać , więc zawsze robię frencza z wzorkiem lakierem hahahaha :skacze:
nenea no faktycznie skromny:) ja jutro wrzucę swoje:)
A jaki ładny kolorowy :)
A oto moje zbiory :) chociaz nie chciałam sie pochwalić tak nimi, jak ekspozytorami które dzisiaj do mnie przyszły z allegro..:D
ożeszzzz hassi fajne gdzie nabyłaś daj linka ?? ;)
Stojak na ozdoby do paznokci, z plexi (1677994014) - Aukcje internetowe Allegro proooosze :D
Jest rewelacyjny :D kupiłam 3! :D:D:D:D:D
odddaaaaaaaj jeden:slina: po co Ci aż tyle :D Mrrrrr super :good:
Hassi fajny zbiór i genialne ekspozytory... Dlaczego ja mam taki mały i zawalony meblami pokój? :(
No wlasnie teraz dokupie (bo wiem ze sa genialne:P ) kolejne 2 :P
ja tam zrobiłam sobie remont w pokoju. I mam więcej miejsca, wyrzuciłam szaffki, szafeczki, przedzielilam prawie na pol pokoj regipsem(tzn mój tatuś kochany:P ) i po jednej stronie mam garderobe i biblioteczke, a po drugiej stronie tylko lozko i kacik z pazurami. Jest czysciej, mniej sprzatania, i efekt ogolnego ladu :D
Zazdroszczę Hassi, mój pokój nie dość, że mały to jeszcze kompletnie nieustawny z przytłaczającą ilością mebli... Ja nie wiem czy ten architekt, który projektował mój blok był pijany czy co? :(
Jakbym chciała podzielić pokój jak Ty to do spania musiałabym używać fotela albo jakiegoś posłania na zwierząt bo nic innego by się nie zmieściło :P
eh, no tak, bo ja w domku mieszkam tego starego typu, to pokoje sa akurat dosc duze i narzekac nie moge, jedyne co u mnie jest minusem, to to ze jest mnostwo skosów..
a jeszcze chciałam nadmienić, że jak dostałam ten ekspozytor na ozdoby, to dostalam w gratisie sliczny ekspozytor na kolczyki.. :D:D
Hassi nie kuś!! :D
Hassi zazdroszczę tego pokoju... U mnie w mieszkaniu tak by się nie dało, nawet w 'dużym' pokoju... :( A mogłabyś wrzucić zdjęcie całego pazurowego kącika? :)
jest juz w dziale naszych kącików
http://forum.wzorki.info/wlasny-gabi...tml#post176594
z tym, że to było przed ponad rokiem, jak zaczynalam sie wogole uczyc, teraz mam sporo materiałów, dyplomów i troszke brak miejsca, wiec robie mebelki na zamówienie, i myśle ze za jakies 2 tygodnie wkleje metamorfozę mojego kącika :)
Super zbiór i te ekspozytory też :D
łał ale tego macie
a oto moja skromna kolekcja
kasiu zapomnialas o zdjeciu.... :D
nie zaladowalo sie
Fajny zbiorek :)
Jessso ile bajerow :)
Chcialabym choc czesc z tego a jak kolorowo...
a to moj zbior :)
http://images39.fotosik.pl/1085/b08278cceb68c8dam.jpg
Cieszy oko :)
wow Kobitka!! Zbiór super!!
ale zbiory dziewczyny... widze ze wszystkie normalne pazuromilosniczki maja ta sama chorobe :D
Zbiory super. myślę że nie jeden salon ma zdecydowanie mniej. Może uda mi się zrobić kilka zdjęć to pokaże wam mój zbiór maniaczki ozdób i przyborów pazurkowych. to już chyba choroba trochę. :skacze::D
Kobitka świetny zbiór!
agnieszko az taki masz zakupoholizm pazurkowy jak ja?:D:D:D
a to moje zbiory :)
O moj Boze :o
Drapi, Tys to rozwalila nas wszystkie na lopatki...Teraz sie nie dziwie dlaczego masz taka dluga szafke :D
hihihi i powiem ci szczerze ze sie naglowilysmy zeby wszystko tam pomiescic w tej szafie:D a chce jeszcze pare rzeczy dokupic wiec juz nie wiem gdzie ja to postawie :D;D moze bede musiala druga szafe dokupic :D:D:D:D
ten pojemnik czarny na 3 zdjeciu po lewej str to jest caaaly z zelem 1kg zelu :D
Drapi :O:O:O:O:O:O ale odjazd!
:o zawstydzilaś mnie:D super zbiór i majątek w nim zawarty:D
ja nawet jak wchodze juz do sklepu pazurkowego to pani mowi tak " dzien dooobryyy nowych ozdob nie ma :D Pani wszystkie ma , nic nowego nie wymyslili " hehehehe
i chyba sie nie dziwisz ;P
jestem w szoku.. używasz tego wszystkiego ? :D daj trochę hahahaha
Drapi robi wrażenie :D
Agnieszka no ja bardzo ciekawa jestem jak ten twój zbiór wygląda :cwaniak: niecierpliwie czekam na fotki :cwaniak2:
Drapi
Twój zbiór będzie mi się śnił po nocach *.*
pokaźna kolekcja :wow:
Drapi, dziewczyno kiedy Ty tyle tego nazbierałaś? :o normalnie sklep możesz otwierać :D