Monika napisałyśmy to samo tylko w różnych tematach :D
Printable View
Monika napisałyśmy to samo tylko w różnych tematach :D
Własnie zajrzałam w inny temat i rzeczywiście :-)
ohhh ok, już zaglądam w inny temat, dziękuję :)
A ja się pochwalę moim cukieraskiem za wzięcie udziału w konkursie Noble Bydgoszcz:kwiatek:
Załącznik 73682
i wstawiam jedno ze swoich zdjęć
Załącznik 73683
śliczna aplikacja! dostałaś smakowity primer?
Dziękuję Pani Instruktor;) Czy smakowity to jeszcze nie wiem, otworzę go dopiero jak wywącham mój obecny - bananowy:love: mniam
Izi bardzo ładnie, szkoda że tylko jedno foto:]
---------- Dodano o godzinie 23:54 ---------- Poprzedni post był napisany Wczoraj o godzinie 19:48 ----------
Klej GREEN znów dostępny
http://static1.tradoro.pl/80/kleje/green3.jpg
Klej do rzęs GREEN
---------- Dodano o godzinie 16:00 ---------- Poprzedni post był napisany Wczoraj o godzinie 19:27 ----------
http://static1.tradoro.pl/80/akcesor...aw_336_336.jpg
Semipermanent Mascara - Zestaw
Witam proszę o pomoc , od niedawna pracuję na norkach mink , kupiłam klej hypoalergiczny sensitive noble lashes ,ale on nie chce się przykleić , jest taki gumowy i pozostawia grudki , może robię coś nie tak
Witam chcialam zaptyac o klej sensitive hypoalergiczny od niedawna pracuje na rzesach norki , klej jakby byl gumowy nie chce sie przykleić do rzęsy , jak rzese nabieram na klej ,to nawet nie chce nabrać kleu, nie wiem co robic . Pomozcie pomocy.
Kasia kleje hipoalergiczne mają inną konsystencje niż te mocne, napisz proszę czy już kiedyś na takich klejach pracowałaś i wytłumacz co dokładnie jest problemem.
czy szykują się jakieś świąteczne promocje?
kiwaczku już są, porozglądaj się na sklepie, co nieco zawsze znajdziesz :)
A co do grudnia, to będą niespodzianki :)
OJJJ Noble zaskakujecie mnie bardzo pozytywnie :) tyle nowinek różnych ostatnio :D Suuuuper oby tak dalej :)
no to czekam na niespodzianki bo muszę się na szał przedświąteczny zabezpieczyć:) dajcie wcześniej niespodzianki bo poczta bedzie w tym okresie świrowac a wszystkie chcemy mieć na czas :D
Ja też czekam na świąteczne promocje, może zaszaleje bardziej niż dotychczas ;) mam nadzieje że niebawem się coś pokaże bo przed samymi świętami poczta też zawalona i opóźnienia mają ...
Już za 2-3 dni dziewczyny przedstawimy Wam ciekawą nowość.
Mamy nadzieję, że będzie dla Was użyteczna.
Również czekam na świąteczne obniżki :)
Bez obaw wciąż pracujemy nad ciekawymi promocjami które umilą świąteczne zakupy w naszym sklepie :) W najbliższym czasie postaramy się także wprowadzić trochę nowości ponieważ mamy ciekawe pomysły które chcemy wam zaprezentować. Jesteśmy także w fazie testów nad nowymi klejami także mimo tego iż nasza oferta jest bogata mamy nadzieję, że uda nam się jeszcze Was zaskoczyć :)
Ja mam takie małe pytanko odnośnie trwałej na rzeski, czy do przeprowadzania takiego zabiegu potrzebny jest certyfikat, jakieś szkolenie, czy po prostu jakiś krótki instruktaż słowny i jeśli już to gdzie owe nauki można pobrac, a może po prostu działać intuicyjnie? Pytam, bo to fajna alternatywa dla kobiet nie mogących przedłużać rzęs pozdrawiam :)
Pati instruktorkę masz pod nosem ;)
odezwij się to wszystko Ci opowiem.
Obiecana nowość, neutralizator o przyjemnym leśnym zapachu. Neutralizator zapachu
http://panel.tradoro.pl/media/80/akcesoria/scent.jpg
Sposób użycia: Zaaplikować dwukrotnie na bawełniany płatek, który należy umieścić obok kamienia bądź podstawki kryształowej z klejem.
A ja chciałam pięknie podziękować za prezencik, idealnie pasuje mi do torebki :D
wisienkakwspz bardzo się cieszymy że podoba Ci się świąteczny prezent.
Dzisiaj uzupełniliśmy stany magazynowe więc jeśli na coś czekacie to zapraszamy :)
---------- Dodano o godzinie 10:18 ---------- Poprzedni post był napisany Wczoraj o godzinie 08:55 ----------
.
:skacze::skacze::skacze:
Prezencik Świąteczny jest prześliczny, jak miło.
Dziękuję Noble:kwiatek:
Izi, świetnie że Ci się podoba, ^_^ mierzyliśmy aby przyszedł w mikołaja :wstydek:
A co do podziękowań, to my Ci dziękujemy za to, że z nami jesteś :)
Pozdrawiamy
jejku ja też dostałam. ale miło! dziękuję
Zaglądam do skrzynki - paczuszka. Aż mi sie oczy zaświeciły. Noble Lashes no znam :))) no to otwieram - zawiniątko niemałe. Piękne cudeńko !
Bardzo jestem urzeczona, delikatnie wprawiliscie mnie tą niespodzianką w zakłopotanie. Bardzo dziękuje, to moj pierwszy w życiu wizytownik, jest bardzo elegancki i z pewnością będzie mi towarzyszył. Jeszcze raz bardzo dziękuje.
A sam pomysł uważam za genialny!
Pozdrawiam Iza.
A ja czekam na klej Green :D ciekawa jestem go bardzo, bo slyszalam duzo fajnych opinii :D To bedzie moj trzeci Noblowski klej :D
Kurczę chcę złożyć zamówienie a tutaj przy logowaniu mnie jakby wyrzuca.. Nie wiem co jest. :/
Proszę opisać nam co się dzieje na maila.
Czy ma już Pani konto i aktywowała je?
mam pytanie ktory klej macie najszybciej schnacy?? hs 5??
dobry jest dziecwyzny polecacie?? prosze o szybka odpowiedz bo robie zamowienie:)
pracowałam na HS4 i jest jak najbardziej szybkim klejem :)
green jest najszybszy
O tak green bez wątpienia to numer 1 inne zostają daleko w tyle :)
Dzisiaj dostalam zamowienie i golym okiem widac ze jedna z peset sie mija. I nie wiem czy sprobowac nia pracowac czy odmienicie mi ja? Moze to nie bedzie przeszkadzac w pracy ale nie chcialam nia pracowac bo nie wiem czy jesli jej uzyje to mi wymienicie na nowa jesli jednak okaze sie zla.
Klej Green to od dłuższego czasu nasz bestseller.
Cieszymy się że Wam się na nim dobrze pracuje.
Malutkpumcia jeśli coś jest nie tak wystarczy do nas napisać na maila.
---------- Dodano o godzinie 22:40 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 08:19 ----------
.
Dziś pierwszy raz użyłam green'a i... jestem zakochana :skacze: jestem w szoku, że tak szybko wiąże :wow: teraz będę obserwować jak z trwałością, ale póki co jestem pozytywnie nastawiona :)
Ja jeszcze tego green nie probowalam ale z hs-5 jestem bardzo zadowolona. Jak mi sie skonczy to napewno sie pokusze na green. Dziewczyny mam pytanie czy praimer z NL jest dobry bo do tej piry mialam z SL.
tez zamowilam greena teraz i primer cleaner bede testowac bo tego jeszcze zNL nie mialam:)