Choco, kawał dobrej roboty!! ;)
Chechlol gdybyś nie powiedziała, że pierwsze, to w zyciu bym na to nie wpadła. Piękne! :)
Printable View
Choco, kawał dobrej roboty!! ;)
Chechlol gdybyś nie powiedziała, że pierwsze, to w zyciu bym na to nie wpadła. Piękne! :)
Chechlol, niesamowite... tym bardziej, że to Twoje pierwsze żele. Daję 10 na 10 :-))
zołzella super:D
królowa moje gratulacje, na pewno nie było łlekko z tak szeroka płytka:D
julcia88http://forum.wzorki.info/images/ranks/club.gif niezła odnowa:D
xsunnyolciax ach te Twoje bajkowe ponuraczki, urocze:D
Chocolatahttp://forum.wzorki.info/images/ranks/club.gif piekności:)dziękuje za pomysł na walentynkowe zdobienie:*
chechlol piekne czerwonki:)
Dziewczynki piękne metamorfozy :love:
Królowa - przemiana z kamyczkami po prostu OGIEŃ :ok: na czym się one trzymają :huh:?? Mi zawsze po jakimś czasie odpadają :/: może mam klej do bani z alle. Poradź mi coś proszę :placz:
dziękuję za miłe komentarzyki:kwiatek:
[kasiu na zmatowioną płytkę klejem "tipsowym" ale tylko pod cyrkonie, żeby się na boczki nie wylał, a potem żelem wykończeniowym(ja używam tego którym buduję) podlewam dookoła cyrkonii, i w szparki jeśli są duże(do tego używam sondy), utwardzam, dokładnie przemywam, na sucho wacikiem i maluję lakierem lub nie zależy od klientki- raczej zawsze się trzymają]
dzisiejsze... wyzwania nie było, bo ja je wcześniej robiłam.. 5 tygodni
Królowa - dziękuję Ci za szybką odpowiedź :D postaram się następnym razem tak potraktować cyrkonie, może się uda ^_^
Te Twoje dzisiejsze prace, równie śliczne jak pozostałe :ok:te drugie to takie już wiosenne :skacze:
Evelyn. superowe pazurki :) jak ja kocham kropki :D
Evelyn bardzo ladne :ok:
mała metamorfoza :)
moich paznokci, aż wstyd ! :placz::placz:
Nanami - piękna metamorfoza :ok: a wstyd to można powiedzieć o moich paznokciach ;(mam mega ogryzki bo czekam aż odrośnie zniszczona płytka, jeszcze z półtora miesiąca będę taka ogryziona chodzić :placz:
Evelyn? A gdzie się podziała Królowa ;( ;( się przyzwyczaiłam, poza tym bardzo mi się podobało.. ;) Pazurki śliczne, profesjonalny frenchyk :)
Nanami, świetna metamorfoza, przynajmniej teraz wyglądają jak trzeba :P :*
nanami7 nie ma co płakac - teraz są super :) a po sciągnięciu żelu moje wyglądaja tak samo niestety ;)
dziewczyny,pikne metamorfozy,:)
Moje dzisiejsze combo
http://img20.imageshack.us/img20/9057/pageav.jpg
Uploaded with ImageShack.us
chechlol super - jak smukłe pazurki po metamorfozie :)
Julcia co za odrost bez skazy zupełnie :o Evelyn Twoje pazurki jak zawsze godne podziwu :love:
dziewczyny, swietne metamorfozy
a tu taka, płytka normalna, ale zawsze mozna wstawic przed i po: pazurki 16 latki, drobniutenka plytka
Chechlol,dzikakuraka super przemiany.Piękne :ok:
Chechlol, Kurka ekstra metamorfozy :kwiatek:
Paulka, ja owszem docinam formy... ale że to były moje pazurki to tam gdzie mogłam to podkładałam tak :) np kciuk prawej dloni mam taki szeroki, że bez przycięcia nie ma opcji żeby zbudować pazurek :)
Chechlol - rączki nie do poznania :ok: pięknie
Dzikakura - śliczne, czyściutkie migdałki ;)
chechlol no pienkie :)
dzikakura super wygląda:)