Dziękujemy wszystkim :*
a czas niestety szybko leci...ja też pamiętam poczatki ciąży, a tu już Maleństwo na świecie :)
Printable View
Dziękujemy wszystkim :*
a czas niestety szybko leci...ja też pamiętam poczatki ciąży, a tu już Maleństwo na świecie :)
Gratulacje! Córcia jak z obrazka :D
czarnulka ,gratulacje
weronisia super nowina ... zaczynamy odliczanie :)
Nicola rowniez gratulacje ,niech Julka rosnie zdrowiutka :) Kiedy ja na forum zalogujesz ?;)
a no to i ja sie pochwalę bedę miała upragnionego dzidziusia jestem w 13 tygodniu ciąży :) brzuszek już lekko wystaje dzieciątko zdrowe oby tak do samego końca było termin mam na 30 sierpnia
moje gratulacje Karolina ;*
Ode mnie również gratulacje, zdrowia i cierpliwości w oczekiwaniu:)
ja tez gratuluje, oby wszystko było w jak najlepszym porządku:) tylko raczej wspolczuje z duzym brzuszkiem przez całe lato chodzić, to chyba musi byc lekko meczace w zaawansowanej ciazy, upały itd. ja rodzilam w marcu wiec nie wiem:)
Gratki :) i czekamy na dalsze info :)
dzięki dziewczyny :) w czwartek mam wizyte u gina jak nie zapomne pokarze wam mojego szkraba :)
I ja gratuluję :)
Karolinka, serdecznie gratuluję :) Dbaj o siebie, czekamy na foto :)
Ja tez gratuluje i powodzenia zycze:)
I ja gratuluję :) Dbaj teraz o siebie i czekamy na kolejne wieści
Nicola jaka śliczna córunia :love: Ja też chcę mieć córcię, jeśli się kiedyś zdecyduję, normalnie nie wyobrażam sobie inaczej :leze:
DiamondShine taka mała uwaga. Na tych fotkach wcale nie zauważyłam pryszczy, ani nic podobnego. Za to bardzo , ale to szalenie mi się podobasz w blondzie:wow: Teraz chyba masz jakąś rudość o ile pamiętam z bloga (podglądam systematycznie). W ogóle z czasów ciąży byłaś śliczna, myślę , że ten kolorek + fakt, że uwielbiam kobitki w ciąży (zazdroszczę) ;)
Karolinka gratuluję :skacze: Mam nadzieję, że będzie dziewczynka:leze: Opanujemy świat pazuromaniaczki :haha:
Nicola-sliczna ta Twoja juleczka:love:
karolinka-gratuluje, ja tez chodzilam w ciązy latem, da sie przezyc, naprawde. Moja Zosia urodzila sie w siperniu.
witam moje panie :) po wczorajszej wizycie u lekarza czuje sie świetnie dzieciątko zdrowe a jak fikało wierciło sie podskakiwało normalnie super mogłabym na nia godzinami patrzeć :)na 90% dziewczynka.
a Oto i ona :)
Nooo, dziewczynka! Mam nadzieję, że prognozy się sprawdzą :) Jeszcze raz serdecznie Ci gratuluję! Cmoczki :*
a dziękuję :) uważaj bo niedługo jak sie pojawię w pracy to nie będzie przejścia :PP hehe pozdrawiam
Jupii Karolinka gratuluję, mamy kolejną forumowiczkę :skacze:
Karolinka gratulacje ... cos mi sie wydaje , jakby tak lekko do mamy podobna ;)
A ja tez mam wiadomosc dziewczyny :wstydek:
Pod koniec roku powiekszy nam sie rodzinka.Po raz drugi bede mamusia!:)
asiekfr to gratuluje - super nowina !!!
ooo super Kochana :skacze: :* zdawaj relacje !
ja rowniez skladam gratulacje;*
Brawo Aska, super nowinka :)
Zycze teraz corki by braciszek starszy mial ja na oku, gdy w przyszlosci bedzie interesowac sie chlopakami :P
Asiu - super wiadomość , gratuluję :*