A ja wcinam maślaczki marynowane no i czekam za Moim ślubnym aż wróci z pracy.....
Printable View
A ja wcinam maślaczki marynowane no i czekam za Moim ślubnym aż wróci z pracy.....
a ja sie obzeram cheetosami , juz sie doczekac nie moglam kiedy ostatnia klientka wyszla tak mi sie chrupka chcialo hihi
a ja umieram z bólu zęba :(
całe szczescie ze idę jutro do dentysty.. a nawet dwóch !! nienawidzę.. i się boję :(
Cały dzien po szkole bede po dentystach chodzić :/: ale cóż... :(
Ale jutro rano idę na strzelnicę.. ciekawe jak będzie ;)
---------- Dodano o godzinie 22:17 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 22:16 ----------
narobiłas mi ochoty :aty:
Dziewczynki wiem jak to jest z przeprowadzkami, miesiąc temu też przez to przeszłam i do teraz odpoczywam :lol:
Ale miałam takie chwile, że płakać mi się normalnie już chciało nad tym bajzlem wszechobecnym, pudłami i wszystkimi innymi gratami. . . a jak to bywa kiedy mamy najwięcej na głowie, to wszyscy coś ode mnie chcieli, musiałam chodzić na praktyki a mój mężczyzna do pracy, bo kolega był na L4 i nie miał kto go zastąpić...Także przychodziliśmy po południu do domu i dopiero wtedy rozpakowywanie jakoś szło
Dobrze, że już po :good: :good: :good:
A ja pierwszy raz zrobiłam pazurki, które naprawdę mi się podobają :) szkoda tylko, że nie mogę Wam ich na razie pokazać, bo pewnie pójdą na konkurs :(
buu szkoda :( No nic zobaczymy po konkursie ;)
no wlasnie,tylko przypomnij nam ze to wlasnie,te pierwsze,
ja szykuje sie do spania bo jutro do pracy lece
a ja zmieniłam avka :P
O wiele bardziej mi się podoba niż tamten :D
Szpila skad masz takiego przystojniaka !! :lol: też chce:D
sexi avek
Hello:) ja sie teraz powoli odnajduje na tej stronce <jupi> musze ja rozgryzc:)
---------- Dodano o godzinie 02:41 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 02:04 ----------
a jakich diet uzywacie?? tez bym chciala zrzucic niezbedne kilogramy ehh :skacze::skacze::skacze:;];];];(
ja dzis odpoczywam-wczoraj pracowalam 13godzin (remont + pazurki)-lekarz mnie powiesi.
proszę, poczytaj ;] http://forum.wzorki.info/zdrowie/499...dzanie-16.html
zrobilam obiadek,maluszek spi,ja po poludniu znow na troche do karetki i heya
Jem obiad i jadę do prababci z rodzicami...
wrocilam od kolezanki i tzezwieje... ehhhh
Wyszłam z wanny zrobiłam ciasto zrobiłam obiadek buszuje po DR :P zaraz wyciągam akryl i smrodzonko :P
A ja właśnie siedzę sobie z moim bratem i jego kumplami ja klikam sobie na necie a oni rozbierają jakiś stary CD-rom. normalnie wszystko z tego wiem co oni tam mówią :D:D:D
szukam kozaków na zimę ale żadne mi sie nie podobają:(
no i lekarz mnie naprawde powiesi-w zeszlym tygodniu mnie juz ostrzegal ze mam troche przystopowac z praca, ja zlekcewazylam i wyladowalam dzis na pogotowiu (z dzieckiem na szczescie wszystko dobrze-ale strachu bylo)
rudi jak Cie lekarz nie powiesi to my to zrobimy!! masz uważać na siebie i na maluszka... jak sie remont przedłuży to sie nic nie stanie a zdrowia maluszkowi mozesz juz nie przywrócić więc dbaj o siebie
Rudi, nie warto.
Musisz troszkę przystopować;) Tobie i maluszkowi należy się troszkę relaksu i odpoczynku:)
teraz to sie bede oszczedzac na 100%, mam nauczke :(
Rudi80 dziewczyny maja racje musisz dbac o siebie i maluszka:) teraz oni najwazniejsi:) ja nic takiego nie robilam ciezkiego ani nic i nie wiadomo czemu urodzilam w 34 tygodniu;(;( na szczescie juz jest wszystko wporzadeczku;) ja teraz biore sie za malowanie stopek:) hehe:skacze: